kold 8 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ty ciagle rosniesz, czy mi sie zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Fajne kaptury, Jaczes <zazdrości> : D Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 O kuzwa, ladnie, ladnie, mi jeszcze daleko do tego Ile stazu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sado 0 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Pompka jest Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Pompka jest Tu bez pompy Dzieki za komenty. Co do kapturow to nie cwicze ich Ze 4 lata stazu. Z tym, ze niestety mecza mnie sraki od 2 lat (tak, w dalszym ciagu:) i nie moge zrec bialka ani gainerow:/ I w ogole ciezko mase zlapac jak sikasz dupa. Nie wiem od czego, badania mi wychodza wzorowe. Zostaje jeszcze wsadzic rure w odbyt niestety Macie swieze z imprezy Wybaczcie, bylem mocno porobiony Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 No zdrowo wygladasz Co do sraki, ja mam tak samo, moze nie az tak, ze sikam dupa, ale ogolie czesto i na rzadko ;/ Dzis wieczorem moze wstawie aktualne, bo male postepy od ostatniego razu mam Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nie wiem, czy to taka perspektywa, ale barki mi smiesznie wyszly, tak nieproporcjonalnie : D Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mam identyczne lustro , musze aparat tylko skombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Na cyce troche wiecej bierz Kamaz. Klatka bedzie wyglada na szersza. Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 to ja tez cos wrzuce ;p mialo byc po nowym roku no ale jak kazdy wrzuca to ja tez 80kg/183cm wymiary: nieznane ;p rekordy: nieustalone (cwicze na malych ciezarach) Bez klucia w tylek itp. Silownia domowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 O bez kitu, cyc i łapa naprawde dobrze, natomiast wydaje mi sie, ze kaptury i plecy do poprawy bedam bo cos za malo ich w porownaniu do reszty W jaki sposob tak ładnie 'podciales' klatke? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Lapy konkret! Kamaz: coraz lepiej, tric napuchniety:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Kamaz, roz(pipi)aua mnie Twoja mine retarda w lustrze xD Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 dzieki za dobre slowa ;p _Kamaz_ - co do klaty moze to zasluga tego, ze robie na malych ciezarach ale dokladniej i wiecej na serie. Ostatnio tez, (dzieki Tori) kupilem sobie takie uchwyty do pompek i napieram ile sie da (wasko,szeroko,blisko ciala itp). Co do plecow to nie sa za duze ;p ale to pewnie wina tego, ze moja silownia sklada sie z laweczki, 2 hantelek i 2 gryfow (prosty i lamany) brakuje natomiast drazka . btw. na 9 stronie tego tematu mozecie zobaczyc od czego zaczynalem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tori, ciezko jednoczesnie sie skupic na tym, zeby sie spiąc, robic zdjecie, i zeby sie jeszcze rece nie trzesly : D Po 4 miesiacach ciaglych, szybkich przyrostow, troche mi zwolnilo to, nie wiem co robic, dorzucic biala do diety? Bo w sumie waze wiecej, wiec zgodnie z zasada 2-3g/kg masy ciala powinno sie dodac. Dupe mi urwie Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 O bez kitu, cyc i łapa naprawde dobrze, natomiast wydaje mi sie, ze kaptury i plecy do poprawy bedam bo cos za malo ich w porownaniu do reszty W jaki sposob tak ładnie 'podciales' klatke? Kaptury zdecydowanie, racja. No i rozpietki robcie, chlopaki. Musicie rozciagnac te cyce i powiekszyc je. Waszym idolem niech bedzie Forebode ;]. U Was to wyglada jakbyscie tylko cisneli ciezar do gory. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Z tym, ze ja robie rozpiętki Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Trudno tak doradzic, ale musisz troche z tymi cyckami pokombinowac ;]. Na pewno mocniej sie do nich przyloz. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 <szacun> Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Forebode - no jak wszyscy pisza, dobra klata, ogolnie to widac latwosc do nabierania masy, grubasek, ale widac, ze sie przykladasz i dzieki treningom bedzie dobrze to wygladac. Kamaz - najwazniejsze, ze jest progres, z klata ciezko bedzie cos zrobic jak na moje oko. no i moze na przyszlosc zdjecia z glowa poza obiektywem, bo mimo wszystko czlowiek zamiast skupiac sie na ocenie sylwetki leje z Twojej miny ; ). bercik - lux, klata, łapa (dobry tric), bardzo ładnie. yaczes - ; (. je,bana niesprawiedliwosc. juz tu nie zagladam ;/. ta (pipi)zka, ktora Cie meczy to kara za moja zazdrosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Hehe dzieki. Niestety nie dokoncze cyklu treningowego, bo zlapalem (pipi)ane h1n1 czy ch.u.j wie co;/ Mialem 40 stopni goraczki, caly dzien nic nie jadlem tylko lezalem jak warzywo i generalnie wygladam jak wiotki siusiak. No nic, to specyfika tego sportu. Wezme sie za identyfikacje przyczyn sraki na powaznie i wtedy znowu uderze;p Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dobra wrzucam, zanim wszystko spadnie: Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 bary konkret. czym bary trenujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wyciskam sztangielki, szczegolnie polecam arnoldki (teraz robie w zasadzie tylko je). Oprocz tego unoszenia bokiem, a na tyl rozne balasy na wyciagu, ktorych nie czuje, ale sa szybkie do zrobienia;p Na bary robie serie ze zdejmowanym ciezarem, np: Arnoldki 30kg x2 x 10 pow., rzucam na ziemie, 22,5 x 2 x 10 pow., znowu zmiana i np 15 kg x 2 do wykonczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi