ash77 3 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Co trzeba zrobić żeby mieć 101%? Coś więcej niż na achievmenta "Criterion Elite"? Wystarczy na achivmenta "Criterion Elite" . czyli wszystko co sie da z gry bez dostepu do sieci wyciągnąć (najbardziej pracochłonne to znalezienie wszystkich smashy) Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Chyba nie macie racji, bo dostałem Achievmenta Criterion Elite, a w statsach nadal widnieje mi tylko 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 W jaki sposób zalicza parkingi? zatrzymuje sie między dwoma białymi liniami,puszczam cyngle,a nie dostaję żadnego komunikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Musisz stanac minimalnie pod jakims tam katem, bo Ci nie zacznie zaliczac nawet tych 50%. I po drugie nie mozesz parkowac miedzy juz walnietymi samochodami, bo nie zalicza. Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Gre można sobie w wsadzić w sam środek du.py ogólnie wkurzajacy system Wrecków i sam pomysł downowaty . Nie polecam nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 101% (oraz jakąś odmianę karbonową samochodu) dostaniesz jak zaliczysz 2 pełne działy wyzwań w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Odświeżę nieco i napiszę, że ustalono datę pierwszej z większych aktualizacji o kryptonimie Cagney, w linku lista zmian: http://www.criteriongames.com/comingsoon/cagney.php według mnie zapowiadają się bardzo ciekawie, chociażby tryb stunt run, w którym można zresetować punkty przeciwnikowi takedownując go do tego 2 nowe akutka, zmiany w wyścigach rankingowych, nowe chelenge, karoserie - dla fanów gratka, ja nie mogę się doczekać !! :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Właśnie dostałem spam od EA a tam... "Exciting new additions include motorcycles (a first in Burnout!), a brand-new island off the coast of Paradise City, and maybe - just maybe- we'll even let you take to the skies." Cytuj Odnośnik do komentarza
Prototype 0_0 0 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Właśnie dostałem spam od EA a tam... "Exciting new additions include motorcycles (a first in Burnout!), a brand-new island off the coast of Paradise City, and maybe - just maybe- we'll even let you take to the skies." Przecież nie ma sie co dziwic. Juz dawno w Crash TV czy jakoś tak pokazywali model samolotu którym latał facio nad Paradise City. W (pipi)e im sie chyba poprzewracało , niech dadza jeszcze łodzie , odrzutowce , koparki , rowerki i dzieci ze skakankami. No chyba ,że dali by tylko jeden model samolotu dzięki któremu byśmy sobie penetrowali mape w poszukiwaniu niedorobionych tekstur Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 http://kotaku.com/5022191/burnout-paradise...ntroduce-planes O_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 No ,na to wychodzi ,ze Burnout ostatecznie spadl na psy :closedeyes: Cytuj Odnośnik do komentarza
okoolarnik 20 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) ale z was malkontenci ;< nie wiem, może ja za głupi jestem, ale w jaki sposób dodanie możliwości polatania samolotem ma umniejszyć przyjemność jazdy samochodem w tej grze? ._. Edytowane 5 Lipca 2008 przez okoolarnik Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 ja chce jeszcze metro, rower i balon Cytuj Odnośnik do komentarza
depson 0 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 i jeszcze kosiarki bedzie brakowac, ale to pewnie za 3 updaty bedzie -.- Czego sie EA nie dotknie to zje(...)ie Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nie zmieni frajdy z jazdy samochodem, ale oryginalnie chyba Burnout to byla scigalka samochodami, a nie nastepne GTA ,tylko bez wysiadania z pojazdow... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasandra Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) Nie zmieni frajdy z jazdy samochodem, ale oryginalnie chyba Burnout to byla scigalka samochodami, a nie nastepne GTA ,tylko bez wysiadania z pojazdow... Burnout pozostał ścigalką, a to, że po wydaniu gry twórcy starają się wprowadzać jakieś nowe rzeczy, to chyba powinno liczyc się in plus. Większość producentów po wypuszczeniu gry zapomina o niej i robi następną, tutaj panowie z Criterion postanowili supportować grę w różne bonusy. Mi na przykład podoba się pomyśł pozwiedzania miasta samolotem. W imie czego chcesz mi tego zabronić? W imię czystości gatunku konsolowych ścigałek? Nie chcesz to nie musisz latać tym samolotem. Edytowane 9 Lipca 2008 przez Kasandra Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ten kawałek o GTA to całkiem dobre opisanie nowego Burnouta. Zasiadłem za kółkiem i od razu zabrakło mi możliwości wybicia łokciem szyby Nowy B jest, niestety, pomyłką. Wyścigi są niegrywalne, ten cudowny, magiczny i supernowoczesny "free roaming" po prostu morduje ten rodzaj eventów. Stunt Runy bawią tylko kilka minut, a Road Rage to sobie robię lepszy w GTA, gdzie świat przedstawiony może i jest deczko brzydszy, ale za to wszystko może się w nim zdarzyć. Przy 2 i 3 bawiłem się o niebo lepiej. Paradise wygląda jak tech demo jednego z aspektów GTA IV Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Jak nie umiesz wygrywać tych wyścigów to może pograj w Cars. Nie wiem co tu niegrywalnego, jak dla mnie najbardziej relaksujące z dostępnych na X wyścigów. Dobry support też się chwali. Pełno ludzi na serwerach, chelange ze znajomymi to czysty fun. Jak zwykle najwięcej marudzą osoby nie radzące sobie z danym tytułem. Podobnie jest z Halo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Orange 0 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Nie rozumiem jak moza miec pretensje o to ,ze suportuje sie tytul kupe czasu po premierze.Do tego wszystko co zostanie dodane bedzie opcjonalne wiec w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Niegrywalne jest koniecznosć korzystania z mapy podczas wyścigu. Dzięki za radę, ale w Cars pykać nie będę. Powzdycham sobie do Burnout 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
slonik 1 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Co do wyścigów... muszę przyznać rację przedmówcy. Trasy free roamingowe to dobry pomysł, ale powinny stanowić tylko część wyścigów, reszta powinna być ograniczona strzałkami jak w poprzednich częściach. W takim stanie jak teraz eventy wyścigowe to najgorszy element gry... po zrobieniu 101% nawet raz dla przyjemności nie odpaliłem wyścigu. Dodatkowo, cała złożoność miasta traci sens i po prostu jest niewykorzystana, w większości przypadków popyla się po jednej wyuczonej trasie i nie ma mowy o użyciu jakiegoś skrótu, wyjeżdżamy na prostą i gaz do dechy Traci na tym wszystko, przepychanki z innymi mają miejsce tylko na początku, również online Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Online wszystko zależy od hosta. Jak wiadomo customizacja tras przejazdu jest olbrzymia, więc nie ma problemu zrobić trasy bazujące na prostych drogach, których nie brakuje w grze (szczególnie okolice Wind Farm itp). Sam grałem w wiele takich wyścigów np. tylko przez most i przepychanek i takedownów było pełno Nie mówię również, że Paradise jest grą bez wad i że mapka super itp, bo wiadomo jak jest, ale też nie uważam, żeby był aż tak zły, by tylko po nim jeździć, jak po burej...Liczy się fun - i tu go nie brakuje. A jeśli ktoś jest chętny pościgać sie na poważniej, to ma do dyspozycji niezrównany IMO PGR i jeszcze dodatkowo anemiczną IMO Forze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 [...]Dodatkowo, cała złożoność miasta traci sens i po prostu jest niewykorzystana, w większości przypadków popyla się po jednej wyuczonej trasie i nie ma mowy o użyciu jakiegoś skrótu, wyjeżdżamy na prostą i gaz do dechy [...] No ja cię proszę... To jak ty wygrywałeś wyścigi bez używania skrótów? Dla mnie to podstawa, jest ich mase i są bardzo przydatne. Trasy można wyuczyć się i wtedy to jest jazda na pamięć. No i co innego granie online z obcymi ludźmi, a co innego ze znajomymi. Z obcymi jeździsz jak po sznurku, ze znajomymi zabawa, takedowny, jazda pod prąd i tego typu akcje to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 jazda pod prąd Takie rzeczy to norma w wyścigach jak gra się hamburgerami i angolami <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
slonik 1 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 No rzeczywiście używa się skrótów, ale wyuczonych na pamięć... ale fajnie. Skrótów jest cała masa, a używa się w kółko tych samych które wliczają się do wyuczonej trasy. <co ma związek z skandalicznie małą ilością możliwych miejsc mety> Powiedz mi kroolik, jesteś zadowolony z tego jak rozwiązali wyścigi w najnowszym burnaucie ?? nie tęsknisz za zamkniętymi trasami ? I żeby nie było, nowa część burnouta podoba mi się bardzo, ale wyścigi twórcom zwyczajnie nie wyszły - IMO Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi