Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

kawa w maku?  piłem z 3 lata temu i to była najobrzydliwsza kawa jaką w życiu piłem.

• Odpowiedzi 377
  • Wyświetleń 66,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co tam krzyczycie, kurwy, biedaki?     XDDD

• Ja lubię kawę z mlekiem i się nie wstydzę tego ale to co sprzedają podróżnym spragnionym jako ,,kawa z mlekiem'' to tylko mleko z odrobiną kawy bardziej usypiające niż pobudzające powinni odpowiadać z

• Zestaw do kawy w komplecie   Ale chyba będę musiał kupić młynek automatyczny bo ręczny daje w kość  

Opublikowano
1 minutę temu, maciucha napisał:

kawa w maku?  piłem z 3 lata temu i to była najobrzydliwsza kawa jaką w życiu piłem.

a wujaszkowa?

images?q=tbn:ANd9GcRpLCuqylMpvFRmsEDC0V7

Opublikowano

Mój przepis na kaca.pół filiżanki mocnej kawy rozpuszczalnej i póki gorąca dolać do pełna rumu Negrita.

Największy twardziel wypija 3 filiżanki.

Opublikowano

mówiłem o czarnej kawie
takie mixy to wiadomo, że obrzydlistwo najgorsze

Opublikowano

Czarna, mocna, gęsta kawa, pita w słoneczny dzień, w miejscu z fajnym widokiem, powiedzmy na morze...

so_good.png

Opublikowano

#team_latte

Opublikowano

Ja wiem, że rozpuszczalna to koło kawy nawet nie stała. Ale ja to traktuję jako mleczny napój. I tak np. kawy latte z automatu nie słodzę (bo tam połowę zawartości stanowi mleko), to jednak rozpuszczalna + mleko + cukier... no lepiej wchodzi od kakałka. Niby robiłem sobie przerwy, od rozpuszczalnej/parzonej, ale i tak wytrzymam 2-3 miechy i dalej piję.

Opublikowano

Ale wam zazdroszczę....

Ja tylko bezkofeinowa :/ Dobrze, że u mnie na wsi w końcu można takową w ziarnach w kawiarni dostać. Bo tak to trza było import z Włoch.

Opublikowano

Z jakiego powodu bezkofeinowa? Od dzisiaj wywalam kompletnie kawe , zrobiłem cały dzbanek mocnej kawusi z rana , po wypiciu kubka (chłopski kubek 500ml) nie poczułem nic a jednak do pracy chciałem się pobudzić więc poleciał drugi kubek . W ciągu 5-10 minut od wypicia drugiego kubka nagle zalało mnie z gorąca , zacząłem jakiś dziwny lęk czuć plus serce zaczeło walić jak szalone. Swoje w życiu brałem ale nigdy nic nie spowodowało takiego stanu. Trzeba szukać jakiejś fajnej alternatywy dla porannej kawusi

Opublikowano

Sharku, wypiłeś litra kawy na raz i się dziwisz ze coś nie tak?:/

Opublikowano

Jestem sportowy świr , mówie zawsze jeden kubek mnie pobudzi ale nic nie dało więc jako kawosz polazłem po dzbanek i lałem dalej. Potrzebuje jakiejś alternatywy to przetrzyma mnie dłużej bo jednak robiąc od 16 do 2 w nocy kawy w pracy nie tykam bo za szybko ze mnie schodzi i powoduje rewolucje żołądkowe

Opublikowano
8 minut temu, SpacierShark123 napisał:

Potrzebuje jakiejś alternatywy to przetrzyma mnie dłużej

Yerba mate polecam. :lapka: Działa może słabiej, ale bardziej długotrwale.

Opublikowano

Na mnie Yerba nie działa, zresztą nawet i po kawie, jak jestem zmęczony i śpiący, to po prostu zasypiam jak bobas. 

Jedyne co mnie może pobudzić to chyba ..., a nieważne.

Opublikowano
6 godzin temu, grzybiarz napisał:

Na mnie Yerba nie działa, zresztą nawet i po kawie, jak jestem zmęczony i śpiący, to po prostu zasypiam jak bobas. 

Pobudzi, pobudzi. 

Opublikowano
9 godzin temu, grzybiarz napisał:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zestaw do kawy w komplecie :banderas:

image.jpgimage.jpg

Ale chyba będę musiał kupić młynek automatyczny bo ręczny daje w kość :P