Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Polecałbym pierwsze Modern Warfare.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam shifta, jeden z najlepszych nfsów w które grałem. Bardziej w kierunku GT niż ulicznych wyścigów, na plus

Opublikowano

Dishonored

Opublikowano

taki szybki strzał: jakiś solidny tytuł dla dzieciaka w wieku komunijnym z nowości. na kinecta albo nie, ale preferowałbym nie bo sportów, dance centralów i innych kinectimalsów to bedzie miałą na pęczki.

Opublikowano

A w co w ogóle gra?

Może jakaś ściganka, może coś z serii Lego, fifa?

Daj więcej informacji :)

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

w nic nie gra bo dopiero dostaje konsole. to dziewczynka swoją droga. "brave" dobre jest czy szmira na licencji?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

O, to już więcej informacji :)

Co do Brave - ściągnij demo i z głowy.

Epic Mickey jest dość ciekawy, dla moich dzieci się podobało, ale może być za ciężkie, typowa platformówka (po demie wnioskuję).

Singstar czy jak tam, dziewczynki lubią śpiewać, albo...

Rocksmith z gitarą :D

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Może być za trudny.

Opublikowano

ale serio taki hardkor? przecież to platformer i stylistyka wybitnie dla dzieci.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Rayman ma sporo momentów, gdzie kładzie się nacisk na refleks. Nie jest to może Super Meat Boy, ale czasami robi się gorąco.

Opublikowano

Chce sobie nadrobic serie AC - w kazda czesc musze zagrac, zeby dokladnie poznac fabule, czy to raczej takie standalone?

Opublikowano

Dishonored kupiłem i po 3 misjach wyladowal na allegro. Osobiscie odradzam, przegadana, slaba graficznie i nudna gra. W zasadzie już po 2 h miałem wrazenie ze wsyztsko w grze widziałem.

Stestuje Hitmana.

Opublikowano

Chce sobie nadrobic serie AC - w kazda czesc musze zagrac, zeby dokladnie poznac fabule, czy to raczej takie standalone?

AC1 na YT lub speedrun, ACII koniecznie trzeba zagrać, ACII: Brotherhood fabularnie dość mocno powiązane z II, Revelations kontynuacja przygód bohatera z ACII z momentami życia bohatera "jedynki".. uff.

W trójkę nie grałem jeszcze

Opublikowano

Post pod postem, trudno.

Alan Wake - warto za te 480 MSP?

Bierz...za 480MSP na pewno warto. Mi pomimo kilku drobnych błędów gra się strasznie spodobała. Ciekawa fabuła, dobry klimat...raz thriller, raz horror. Ciekawa rozgrywka...

Ja zaliczyłem z obydwoma dodatkami i ciągle mi mało, więc pobrałem American Nightmare.

Opublikowano

Wnoszą do fabuły i to dużo ale bez spoilerów :P

Bierz i sie nie zastanawiaj bo to jednak jedna z lepszych gier na Xa.