Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

FEZ to świetna giera, ale jednak bym polecał Trials Evolution. Czyste emocje i tyle godzin gry ile zapragniesz.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 509,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Mark of the ninja.

Opublikowano

Ograłem wczoraj demo MotN, dziś doszły do tego FEZ i Shank 2. Ostatecznie padło na Trials:E i uważam, że był to najlepszy wybór. Trasy są mega mocne, a żyłowanie wyników to nieskończone pokłady miodu. Dzięki za podpowiedzi. W nastepnej kolejności zapewne sięgnę po FEZa.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Zdecydowanie bierz FEZa w następnej kolejności - jest przegenialny i daje ogrom godzin gameplayu. A co do Trialsa - IMHO jedynka jest w topie gier na XBLA, ale Evolution to już absolutnie numer 1.

Opublikowano

Jakiś fajny pomysł na lajtowe gierki z serii nie nudzących się po ograniu singla/multi? Najlepiej coś w stylu Fify / Mortal Kombat / Halo (jakoś ta gra mi się nie nudzi ^^)

Opublikowano

Lajtowe gierki? W Saints Row 3 gra się przyjemnie i łatwo, a po przejściu trybu fabularnego jest sporo do roboty w mieście.

Burnout Paradise jest też niewywymagajacy, a można spedzić sporo czasu zarówno w singlu, jak i w multi.

Ale napisz może dokładniej o co chodzi.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

O gry do których mogę przysiąść raz na tydzień pograć 30 min, nie czuć konieczności dłuższej gry a zarazem nie znudzić się po 2 miesiącach, czyli właśnie chociażby taka fifa. Fajnie jak by jeszcze miały split screena, ale to nie jest główne kryterium :)

Wybacz, może w pierwszym poście, troszkę zbyt niedokładnie opisałem o co mi chodzi.

Edytowane przez Bosu

Opublikowano

No to Saints Row 3 pasuje idealnie, możesz też się zainteresować Just Cause 2, poza tym może jakaś z serii LEGO - wszystkie są takie, że możesz usiąść na chwilkę, zrobić jakiś postęp i wrócić do niej po jakimś czasie.

Opublikowano

hej mam ochotę na jakiegoś fpsa na weekend zastanawiam sie nad RAGE albo borderlands 2 co lepsze ?

Opublikowano

Osobiście RAGE odradzam,wynudzilem się przy tej grze strasznie. Jeżeli masz kogoś do coopa bierz Borderlands 2

Opublikowano

BL2 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Rage

nawet jak grasz sam

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

RAGE fajne, ale ponoć od drugiej połowy to nawet odwrócone miejscówki dają jakbyś w je.bane wyścigi grał xd

bl 2 all the way

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jaka gra urwie mi łeb na wysokości kolan pod względem graficznym?

Edytowane przez nihongo112

Opublikowano

Red Dead Rademption - świetne odwzorowanie świata, gra świateł i cieni, wyraziste i wcale nie sztuczne postacie. Mnie osobiście zachwyciła pod względem grafiki oraz fabuły.

Wiedźmin 2 - to samo co wyżej

Mirrors Edge - jedna z piękniejszych (na swój sposób) gier.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tę grafikę to: Crysis 2, Rage, Alan Wake, Gears of War 3, Forza Motorsport 4 - to takie typowe eye candy.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tę grafikę to: Crysis 2, Rage, Alan Wake, Gears of War 3, Forza Motorsport 4 - to takie typowe eye candy.

Weź wywal z tej listy AW bo w zestawieniu z resztą gier z tej listy niska rozdziałka trochę za bardzo rzuca sie w oczy.

Ja oprócz tych które wypisał Don polecam RDR ,Just Cause 2 no i Wiedźmina 2

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Zdecydowanie polecam RDR

Edytowane przez warmc

Opublikowano

Weź wywal z tej listy AW bo w zestawieniu z resztą gier z tej listy niska rozdziałka trochę za bardzo rzuca sie w oczy.

Efekty w 100% to wynagradzają.

Opublikowano

No niby racja ale jak ktoś ma pypcia na punkcie rozdziałki to może go odrzucić.

Opublikowano

No niby racja ale jak ktoś ma pypcia na punkcie rozdziałki to może go odrzucić.

Tak samo jak Rage z powodu tragicznie niskiej rozdzielczości tekstur albo Wiedźmina 2 z powodu sporego pop-up'u. Ale generalnie wszystkie te gry powodują ogólny opad szczeny :)

Opublikowano

Też bym stawiał na GoW3 (całość robi wrażenie), Forzę 4 (detale samochodów są niesamowite, szczególnie fani motoryzacji to docenią) i Alana Wake (etapy dzienne wyglądają przeciętne, ale światło rozpraszające mrok jest zrobione po prostu rewelacyjnie).

Poza tym ponad przeciętną wybijają się gry z serii Assassin's Creed, Batman AA/AC. A L.A. Noire mimo średniej ogólnie grafiki, ma chyba najlepsze ruchy postaci i zdecydowanie mimikę twarzy.

Co do Mirror's Edge - stylistyka i kolory nadal robią wrażenie, choć niestety detale w nowych grach wyglądają lepiej. Połączenie intensywnych barw i bieli warto zobaczyć, ale np. dłonie bohaterki zdradzają wiek gry.

Opublikowano

Dodałbym do tej listy trzecią część Max Payne. Przywiązanie uwagi do detali w każdym z odwiedzanych miejsc zachwyca. Rewelacyjna animacja oraz wykonanie głównej postaci. Dodatkowym plusem jest muzyka(!), klimat oraz zdecydowane adresowanie tej gry dla dorosłych.

Jest także Rayman Origins, który jajca urywa w każdej kategori - o ile szuka się platformera.