Opublikowano 3 lutego 201510 l Kiedyś przy snickersie wyleciała mi plomba i od tamtej pory jem Marsa:/
Opublikowano 3 lutego 201510 l Mialem kiedys tego zielonego snickersa i jest w ch.uj twardy. Marsy sa super szybko wchodza. W lidlu przy kasach sa batoniki marsopodobne i sa od nich lepsze w smaku.
Opublikowano 3 lutego 201510 l Ja uwielbiam te batony: http://www.sfd.pl/sklep/ISS_Oh_Yeah!_Bar-opis26062.html Drogie ale mało cukru,słodzone ksylitolem,zero tłuszczy trans,a ten karmelowy lepszy od snickers.
Opublikowano 3 lutego 201510 l Z Marsów liczył się tylko i wyłącznie migdałowy, niestety ciężko draństwo znaleźć w pl. [*]
Opublikowano 3 lutego 201510 l Nie ma lepszych batonów dla mnie jak te wszystkie Kinder Maxi King, Mleczna Kanapka itp. Mówcie co chcecie, ale to mógłbym jeść w nieskończoność, czuć w tym rękę boga
Opublikowano 3 lutego 201510 l Batony proteinowe to cud, ale ta cena... dostałem jednego batona do zamówienia białka w proszku. To był najgorszy baton w życiu, ohydny mdły smak W sumie gratis, to czego mogłem się spodziewać
Opublikowano 4 lutego 201510 l Lidlowe Milky Waye i Twixy też są lepsze od oryginałów. To mi bardziej Tescowe podeszły.
Opublikowano 4 lutego 201510 l Nie próbowałem, bo nie po drodze mam do Tesco, może obadam jak będzie okazja.
Opublikowano 5 lutego 201510 l Do niedz jest promocja w biedrze -30% na bounty, grześki, princessy i knopersy
Opublikowano 6 lutego 201510 l sztosy szkoda, że tak mało dostępne, ale polskie przynajmniej a nie jakies korporacyjne gó.wno w papierku
Opublikowano 6 lutego 201510 l Skład za(pipi)iszczy. Nawet te 7pln przeżyję, ale raptem w jednym sklepie w poznaniu to dowalili
Opublikowano 26 lutego 201510 l Ja uwielbiam te batony: http://www.sfd.pl/sklep/ISS_Oh_Yeah!_Bar-opis26062.html Drogie ale mało cukru,słodzone ksylitolem,zero tłuszczy trans,a ten karmelowy lepszy od snickers. Batony proteinowe to cud, ale ta cena... Ja polecam te: Konkret, choć niestety swoje kosztują (za oba zapłaciłem dwadzieścia trzy zł). Zdecydowanie lepsze są: Ale pal sześć nafaszerowane białkiem batony, zamówiłem dziś sobie cały karton: Edytowane 26 lutego 201510 l przez Sylvan Wielki
Opublikowano 26 kwietnia 201510 l Dawno nie jadłem tych batonów z Lidla, ale kiedyś one bardziej mi smakowały niż Snickers, czy Mars.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Mi sie wydaje, ale pewnie sie myle, ze przez to, ze sa budzetowe, to maja mniej cukru. Dla mnie +.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Podejrzewam syrop glukozowo-fruktozowy ale on jest slodszy od cukru. Sprawdze przy okazji.