Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 64,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Papita.  Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja.  

• Maja pringles po 6zl, jak na polskie realia dobra cena.   takie coś w żabce dorwałem

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Dobra. Baton knoppers to król. Z gorzką kawą z mlekiem jest niemal okruchem rajskich rozkoszy. Polecam sprawdzić - świetnie się chrupie i to nugatowe nadzienie. Całość zabija trochę czekolada z wierzc

Opublikowano

Mialem kiedys tego zielonego snickersa i jest w ch.uj twardy. Marsy sa super szybko wchodza. W lidlu przy kasach sa batoniki marsopodobne i sa od nich lepsze w smaku.

Opublikowano

Lidlowe Milky Waye i Twixy też są lepsze od oryginałów.

Opublikowano

Z Marsów liczył się tylko i wyłącznie migdałowy, niestety ciężko draństwo znaleźć w pl.

5602943_31f87e7eef_m.jpeg

[*]

Opublikowano

Nie ma lepszych batonów dla mnie jak te wszystkie Kinder Maxi King, Mleczna Kanapka itp. Mówcie co chcecie, ale to mógłbym jeść w nieskończoność, czuć w tym rękę boga :D

Opublikowano

Batony proteinowe to cud, ale ta cena...

dostałem jednego batona do zamówienia białka w proszku. To był najgorszy baton w życiu, ohydny mdły smak :/ 

W sumie gratis, to czego mogłem się spodziewać

Opublikowano

Lidlowe Milky Waye i Twixy też są lepsze od oryginałów.

To mi bardziej Tescowe podeszły.

Opublikowano

Kozak to jest Bounty z Tesco czy tam lidla, nie pamiętam :)

Opublikowano

Do niedz jest promocja w biedrze -30% na bounty, grześki, princessy i knopersy

Opublikowano

10669360_281380102065872_559572344332881

sztosy szkoda, że tak mało dostępne, ale polskie przynajmniej a nie jakies korporacyjne gó.wno w papierku :cool:

Opublikowano

Skład za(pipi)iszczy. Nawet te 7pln przeżyję, ale raptem w jednym sklepie w poznaniu to dowalili

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja uwielbiam te batony:

http://www.sfd.pl/sklep/ISS_Oh_Yeah!_Bar-opis26062.html

Drogie ale mało cukru,słodzone ksylitolem,zero tłuszczy trans,a ten karmelowy lepszy od snickers.

Batony proteinowe to cud, ale ta cena...

Ja polecam te:

vqn0bOZ.jpg

Konkret, choć niestety swoje kosztują (za oba zapłaciłem dwadzieścia trzy zł).

Zdecydowanie lepsze są:

bSuVSnC.jpg

Ale pal sześć nafaszerowane białkiem batony, zamówiłem dziś sobie cały karton:

Snickers-Almond-King-2-To-Go-King-Size-2  :banderas:

Edytowane przez Sylvan Wielki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dobre też są ich zamienniki z lidla

Opublikowano

Dawno nie jadłem tych batonów z Lidla, ale kiedyś one bardziej mi smakowały niż Snickers, czy Mars.

Opublikowano

Mi sie wydaje, ale pewnie sie myle, ze przez to, ze sa budzetowe, to maja mniej cukru. Dla mnie +.

Opublikowano

Chyba w drugą stronę ,słodzą je byle czym-żeby taniej wyszło.

Opublikowano

Podejrzewam syrop glukozowo-fruktozowy ale on jest slodszy od cukru. Sprawdze przy okazji.