Opublikowano 24 maja 200915 l Końcówka Digital Devil Saga 2. Szkoda tylko, że ostatni loch trochę nudnawy, a pieniędzy na te lepsze mantry brak. Do tego Devil Summoner, chwilowo odstawiony na rzecz DDS2, i czekam na przesyłkę z Lucifer's Call. Miejmy nadzieję, że jutro dotrze ;>. Shin Megami Tensei > Final Fantasy ;p
Opublikowano 27 maja 200915 l Resident Evil: Code Veronica NFS: Carbon Kończę God of war 2 FF X. Czas na granie po maturze :-)
Opublikowano 28 maja 200915 l fight night round 3, od czasu do czasu san andreas(niesmiertelne). W Blacku przeszedlem z 5 misji jakis czas temu, ale szybko sie znudzilo poki co, choc na pewno powroce. " i_am_so_lame " - jak tam RE: CV? Polecasz ?
Opublikowano 30 maja 200915 l Ja bym powiedział tak - graj albo w ryj. Jak podobały ci się poprzednie części to nie masz nawet co się zastanawiać.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Ciągle DeusEx przerwany ostatnio zakupionym Project Snowblind (polecam tym, co jeszcze nie grali). PeCeta szlag trafił, to trzeba zaległości porobić Od czasu do czasu NFS MW z dziećmi na kolanach.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l co prawda sesja jest, przede mną 4 egzaminy, ale dzisiaj odpalilem w koncu Bully. Kilka procent już skończone, jak narazie mam odczucie ze to jest GTa, tylko w innych realiach. Zapowiada się dobrze =]
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Tekken 5, PES 2009 i GTA Liberty City Stories. I niech mi ktoś powie, że na Ps2 nie ma fajnych gier
Opublikowano 9 czerwca 200915 l PS2 ma masę fajnych gier, ale hmm w moim przypadku chciało by się fajny tv + ps3:). Ja obecnie GTA: SA - tak sobie śmigam po mieście, jak się znudzę to zrobię jakąś misję. Resident Evil X - zawiesiłem się i nie wiem jak ruszyć dalej NFS Carbon - 70% nadal. Bawię się też troche Burnout 3 i Revenge mam w obu około 20%. Przy okazji jestem w 4 misji w DMC 3! Nie mogę także skończyć GOW2, W Final Fantasy X denerwują mnie te przydługie filimiki A i pykam sobie z 5-10 piosenek w Guitar Hero 2 - na padzie bo nie chciało się mi nieś gitary od kumpla.
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Resident Evil X - zawiesiłem się i nie wiem jak ruszyć dalej Nu szit, masz już dziesiątkę?! Pożyczysz? tak, wiem że chodzi Ci o Code Veronica - Kingdom Hearts II: Final Mix +
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Zaczynam swoja przygode ze Star Ocean 3 (pewnie kolejny rpg w ktorego bede gral rok)
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Masteruję GoW, dokanczam Ojca Chrzestnego i lada chwila łapię się za The Getaway.
Opublikowano 11 czerwca 200915 l TR:Anniversary, PoP:warrior within A teraz nabrałem ochoty na Ace Combat 5
Opublikowano 11 czerwca 200915 l GTA SA to potęga, grałem sobie dzisiaj w GTA chyba z 6 godzin ! Ta gram ma ogromny potencjał, zwłaszcza dla kogoś kto nie grał na PC.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Masz rację - GTA SA ma wspaniały klimat i świat. Jak ja kocham jeździć sobie autem po autostradzie San Ferro-Los Santos słuchając ulubionego radia. Mmmm Szkoda tylko, że czasem gra leciutko się przycina. Ale to nie przeszkadza za bardzo w grze Zwłaszcza, że ja wypalałem grę na TDK,więc oryginał pewnie działa lepiej. VCS ma świetną konwersje - działa w 100% płynnie, ale Liberty City Stories to masakra pod względem framerate- gdyby nie to, to byłoby świetnie - a tak, granie z liczbą 17-20FPS mija się z celem i zabiera grze dużo miodności. Teraz próbuję się zaopatrzyć w Vice City i GTA III na PS2, gdyż ostatnio (to przesądzi o tym, że ten post to nie OT zacząłem pykać we wszelkie GTA na mojej konsoli - sporadycznie, ale jednak.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Ogólnie to gram w Tomb Raider: Underorld, a od czasu do czasu zagram w WWE: Smackdown vs. Raw 2009
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Project Snowblind skończony - nie zawiodłem się na tej grze, jeden z lepszych fps na ps2 (według własnego, świętego zdania). Pewnie ktoś zaraz wyskoczy z Black... akurat ta gra ma u mnie baardzo niskie notowania, graficznie super, ale merytorycznie - klapa na całej linii. Zabrałem się dzisiaj za Cold Fear, jestem już po kilkugodzinnej sesji. Wrażenia - wciąga, trzyma w napięciu, fabuła jak na razie wydaje się ciut oklepana, ale sama rozgrywka dostarcza wystarczających emocji, nie wiem czemu wcześniej się za to nie zabrałem.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Persona 3: FES cud, miód i orzeszki, po FFX chyba najlepsze RPG na ps2