Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co AKTUALNIE gracie?

Featured Replies

Opublikowano

Final Fantasy XII.

Obejrzenie kilku reklamówek FF13 tak mnie natchnęło :)

• Odpowiedzi 951
  • Wyświetleń 224,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GTA: San Andreas       Najbardziej rozbudowane GTA w historii i ostatnie (moim skromnym, ale zawsze słusznym zdaniem  ) tak dobre. Nie ma co się sprzeczać, w dniu premiery ta

• Tytuł przyprawiający o ciarki na plecach. Koszmar, którego nie da się zapomnieć. Jeden z najbardziej przerażających, przygnębiających, najdojrzalszych horrorów w dziejach i to nie tylko na skalę gier

• Jest magia PS2 jak tylko uruchomi sie konsole. Ciezko jest na poczatku znaleźć dobry kąt wychylen dla Neg-Con'a ale juz powoli idzie mi coraz lepiej. Chce zaliczyc cała gre tym padem. Jest za(pipi)isc

Opublikowano

Call of Duty 3 (w oczekiwaniu na Fallouta 3 na XO), co prawda nie kręcą mnie za bardzo klimaty II W Ś, ale dałem grze szansę i o niebo przyjemniej mi się gra niż w lipne Black (co z tego, że grafika ładna jak sama gra jest do niczego - nie czepiać się, jest to moja własna, święta opinia))

Opublikowano

Zgodzę się w kwestii Blacka, ale tylko jeśli chodzi o stopień trudności i czas potrzebny na przejście gry(aż szkoda pisać)

Aktualnie obracam Gran Turismo 4 i Devil May Cry 3 Special Edition

Opublikowano

Ja pykam w DMC2 - bardzo dobra gierka, tylko klimat jedynki gdzieś uciekł :( Początkowo podobały mi się te dzisiejsze miejscówki, ale tylko chwileczkę... No i gra jakaś taka mniej wymagająca, nudniejsza, tylko grafika lepsza, no i muzycznie też daje rade.

Opublikowano

Final Fantasy X .Ten klimat , system rozwoju postaci (świetne sphere grid) przedstawiona fabuła, muzyka...to gra do której często chce się wracać i nigdy się nie zapomina:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram w Raymana 3 i trochę mnie irytuje klimat tej gierki... dwójka była magiczna, tutaj jest przesadnie ciemno, mrocznie i nie ma tego wyważenia klimatu.

Opublikowano

Ostatnio ledwo skończyłem Digital Devil Sagę 2, teraz męczę się przy Suikodenie V. No i sporadycznie upoluję sobie kolosa w SotC.

Opublikowano

Ostatnio ukończyłem ponownie Legacy Of Kain: Soul Reaver 2, Legacy Of Kain: Blood Omen 2, a na deser Legacy Of Kain: Defiance [100%] tym razem na poczciwej czarnulce 8) (wcześniej zaliczyłem te tytuły na PC, brak PS2). Przy okazji odświeżyłem sobie całą historię ^_^

Opublikowano

I co, na końcu odpowiadają na te wszystkie tajemnice? :P

Zdecydowanie tak, w dodatku pozostawili sobie otwartą furtkę dla kontynuacji (może ciąg dalszy nastąpi... kiedyś). Z drugiej jednak strony można odnieść wrażenie, że cała historia w poszczególnych częściach powstawała na bieżąco, a nie była jakoś z góry już przewidziana. Odpowiedzią jest fakt, że historia Raziela miała być poprowadzona od początku do końca w Legacy Of Kain: Soul Reaver (bez kontynuacji). Popędzanie developera przez wydawcę <_< doprowadziło do drastycznych cięć czego skutkiem są kolejne części.

Opublikowano
w dodatku pozostawili sobie otwartą furtkę dla kontynuacji (może ciąg dalszy nastąpi... kiedyś).

może jednak lepiej, żeby nie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam sobie Silent Hill:3, Total Overdose i Prince of Persia: Warrior Within. Debeściaki.

Edytowane przez Kazuo

Opublikowano

FFXII skończone, teraz Persona 3 FES.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ukończywszy Devil Summoner 2 nabrałem ochoty na coś krótszego niż RPG/Strategia. Padło na Zone of the Enders 2. Mam nadzieję, że uda mi się to w końcu przejść na normalu ;>. Za pierwszym razem musiałem zaczynać raz jeszcze na Easy bo nie mogłem sobie z jednym bossem poradzić ;p.

Następny albo Ring of Red albo próba dokończenia któregoś z odłożonych miesiące temu jRPG. Może Dragon Quest VIII? Albo Final Fantasy XII? Lub też Xenosaga? Okami? Valkyrie Profile 2...? Cholera, za dużo tego, czasu za mało ;p.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W trakcie posiedzeń piwnych gramy z kolegą na zmianę w SotC, za pierwszym razem zwiedziliśmy całą okolicę na pusto ;|(gdzie oni są?)

za drugim razem doszliśmy do czwartego kolosa, ale było mniej piwa. :geek:

Opublikowano

Mam trochę gier na PS2 i PSX-a, ale grywam np. w Sonic Heroes czy Sonic Unleashed, Sonic Riders czy też Sonic Gems Collection.

Lubię też strzelanki  i bijatyki (min. innymi Doom na PSX-a, czy GTA Liberty City Stories, a nawet Ojciec Chrzestny, gdzie tam tylko likwiduję Stracci i mam już NYC dla Corleone).

Natomiast lubię też grać w ściganki tj. Need for Speed Underground 2 - mam dopiero czwartą dzielnicę Bayview.

Mam PS2 od października 2008 i około gier mam 15 i nadal próbuję jakąś nową zdobyć ;-).

Aha, zapomniałem o FIFIE 98 na PSX-a, chciałbym zdobyć 10-kę ;-)

Edytowane przez sonicwariat1994

Opublikowano

Metal Gear Solid 2 Substance... film czy gra? hmmm :D

Opublikowano
Metal Gear Solid 2 Substance... film czy gra? hmmm :D
Gdybyś grał w Sons of Liberty to bym powiedział, że film. Niemniej jednak Substance ma sporo VR Missions, dzięki którym można prędzej użyć określenia "gra" ;p.

Ja jak zwykle mam pięćdziesiąt zaczętych tytułów i żadnego nie skończonego, i nie mogę się przemóc by do któregoś wrócić. Wszystko poszło w odstawkę na rzecz NDS. A i niedługo Peace Walker przyjdzie, więc i PSP się odkurzy. Niemniej jednak mam plany aby w końcu ukończyć Dragon Quest VIII, Valkyrie Profile 2: Silmeria oraz Ring of Red.

Opublikowano

Tak wiem,szczególnie tryb skateboardowy przypadł mi do gustu...lajtowy hehe :D Ale na razie oceniam tylko główny tryb ;D

Opublikowano

Niemniej jednak mam plany aby w końcu ukończyć Dragon Quest VIII

Wiesz, że przez ten czas zdążyłbyś ukończyć 4 inne erpgei albo ok. 10 "zwykłych" gier?

- chyba ponownie odświeżę sobie Silenta:2, może też dam radę dokończyć zaczęte Odin Sphere i Shadow Hearts:3.

Opublikowano
Wiesz, że przez ten czas zdążyłbyś ukończyć 4 inne erpgei albo ok. 10 "zwykłych" gier?
Nie ilość a jakość...