Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
14 godzin temu, Adam GlapJńskJ napisał:

7 ziko za zupkę Chińską? @grzybiarz To jest serio takie dobre, że warte tej ceny czy jest dobre bo kosztuje 7 zł?? 

To nie zupka, to makaron w sosie, a i ten makaron to też nie taki zupkowy bo trzeba go gotować, na sucho jest niejadalny. No i to jest ze dwa razy większe niż taki Vifon.

• Odpowiedzi 378
  • Wyświetleń 75,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ten temat nie jest specjalnie popularny ale postanowiłem go odświeżyć, ponieważ znalazłem niedawno zupki które da się jeść! serio zupka chińka która serio ma jakieś pozytywne aspekty   zwykle więks

• Ja myślałem, że zupki chińskie to jedzą studenci, żeby mieć na alkohol i ukraińcy, zeby przyspieszyć regenerację po 15h roboty na budowie, a tu się okazuje, że w 2019 dorośli ludzie to jedzą na świado

• Ja od jakiegoś czasu stołuję się u dr. Ouetkera pizzą Guseppe i muszę przyznać, że bardziej mi smakuje niż 75% 'prawdziwych' pizz w jakiś pizzeriach.

Opublikowano
13 godzin temu, grzybiarz napisał:

Nie wiem, nie mogę znaleźć tej dyskusji o zupkach. Chyba @Mejm czy @_Red_ o nich pisał. Ech, widzisz do czego doprowadza palenie zioła - do dziur w głowie :/

Grzybek zobacz sobie temat Ostre, tam pisalem.

Mam zamiar jeszcze sprobowac te jjajang ale ogolnie to dla mnie poki co te samyangi to jedno i to samo, moze czarna fasola to zmieni.

Opublikowano
Cytat

Składniki:

Makaron: mąka pszenna, skrobia modyfikowana z tapioki, olej palmowy, gluten pszenny, sól, olej sojowy, roztwór cukru, słodzik: roztwór sorbitolu (E420), skrobia ziemniaczana, zagęstnik: guar (E412), regulatory kwasowości: węglanu potasu (E501), węglan sodu (E500), dwuzasadowy fosforan sodu (E339), kwas cytrynowy (E330); emulgatory: lecytyna (E322), metafosforan sodu (E452), pirofosforan sodu (E450); barwnik: ryboflawina (E101).

:whatuh:

Opublikowano

Jest to u mnie w sklepach, za dolca albo dolca z hakiem. Kiedyś córka to kupiła, posmakowałem trochę tej carbonary i jeszcze jakiegoś smaku. No niezbyt to zjadliwe. Już mi się przejadły zupki chińskie, ale jak bym musiał koniecznie to najlepsze są takie z Kauflanda Pork i Miso w białych opakowaniach. W każdym razie te kilka lat temu były

Opublikowano
7 godzin temu, mugen napisał:

To nie zupka, to makaron w sosie, a i ten makaron to też nie taki zupkowy bo trzeba go gotować, na sucho jest niejadalny. No i to jest ze dwa razy większe niż taki Vifon.

A to przepraszam. Chyba sam spróbuję w takim razie. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemano zamawial ktos albo juz jadl z tego??
https://sklep.edred.pl/

Wyskoczyla mi reklama na Fb, maja dobry marketing (vlogi) i sie teraz tylko zastanawiam nad smakiem i czy to jest warte tychże pieniędzy. 

Opublikowano
4 godziny temu, standby napisał:

Wyskoczyla mi reklama na Fb, maja dobry marketing (vlogi) i sie teraz tylko zastanawiam nad smakiem i czy to jest warte tychże pieniędzy. 

Zerknąłem na nowe ceny i nawet na promocji wychodzi ponad 25zł za puszkę. Sporo, to juz można w barze mlecznym porządny obiad zjeść. Ale nie powiem, te puszke z kimchi jigae bym zeżarł

Opublikowano
5 hours ago, standby said:

Ja jadlem kaczke, wolowine i zeberka. Smaczne i chetnie bym zjadl jeszcze raz. Cenowo tez bardzo atrakcyjnie, przynajmniej dla mnie bo na polskie warunki to podejrzewam ze za duzo.

Zarcie jest dobrej jakosci, porcja jest spora ~300g co wystarczy na obiad na doroslego zagrajmera. Szybko i latwo sie przygotowuje, w sam raz jak czlowiek wraca z roboty i nie chce mu sie nic gotowac ani czekac godzine na dowoz. 

Najlepsze byly zeberka.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Znowu w lidku rzucili, ale tylko łagodne

20230617_121941.thumb.jpg.3ef9eb1b25482d86f3ae6fa19cdf6118.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 10.10.2023 o 20:12, Shen napisał:

Nowy smak w lidlu

20231010_201128.thumb.jpg.7283b9a2f252bb3ee353ae573c41cba4.jpg

Bardzo dobre, suszone kimchi jest w saszetce i smak bardzo wyrazisty, a nie tylko wypalanie kubków smakowych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Takie coś jest w Lidlu:

4427899981_w600_h600_4427899981.jpg

a8e72d5f-7652-4581-be54-134bbd0e8159.jpg

Jadłem czerwoną wersję od nich i średnio, nadal do Shin Ramyuna bez podjazdu.

Opublikowano

Buldak serowy zajebisty, ale mi przepaliło rurkę mocno.

Opublikowano

Dzieki za tipa, akuart mi sie po ostatnim rzucie skonczyly gekikary. Jadlem te brazowa i jak na lagodna tez spoko. Rozowa carbonara slaba.

zupa-ramen-royowa-nissin-normal.jpeg

Opublikowano

Ta czerwona też, smakuje słabo, jak jakaś kiepska imitacja.

Opublikowano

Ten jest kozak, tylko makaron troche cienki, wole grubsze. Dawno nie było, musze zrobić zapas.

image.thumb.jpeg.2e1df28c9b0bd9e0e40acec6fbf8ca5a.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zajebiste, w Lidlu kupiłem, jeszcze są dwa inne smaki:

SOBACUPNOODLESCHILINISSIN-5997523315535-

Ten jest lekko pikantny, ale pełen smaku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, michal napisał:

jaka zupkę teraz polecacie taka by byla w sam raz ostra?

pol_pm_Zupa-instant-Shin-Ramyun-ostra-12