mugen 1 933 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 14 godzin temu, Adam GlapJńskJ napisał: 7 ziko za zupkę Chińską? @grzybiarz To jest serio takie dobre, że warte tej ceny czy jest dobre bo kosztuje 7 zł?? To nie zupka, to makaron w sosie, a i ten makaron to też nie taki zupkowy bo trzeba go gotować, na sucho jest niejadalny. No i to jest ze dwa razy większe niż taki Vifon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 13 godzin temu, grzybiarz napisał: Nie wiem, nie mogę znaleźć tej dyskusji o zupkach. Chyba @Mejm czy @_Red_ o nich pisał. Ech, widzisz do czego doprowadza palenie zioła - do dziur w głowie Grzybek zobacz sobie temat Ostre, tam pisalem. Mam zamiar jeszcze sprobowac te jjajang ale ogolnie to dla mnie poki co te samyangi to jedno i to samo, moze czarna fasola to zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Cytat Składniki: Makaron: mąka pszenna, skrobia modyfikowana z tapioki, olej palmowy, gluten pszenny, sól, olej sojowy, roztwór cukru, słodzik: roztwór sorbitolu (E420), skrobia ziemniaczana, zagęstnik: guar (E412), regulatory kwasowości: węglanu potasu (E501), węglan sodu (E500), dwuzasadowy fosforan sodu (E339), kwas cytrynowy (E330); emulgatory: lecytyna (E322), metafosforan sodu (E452), pirofosforan sodu (E450); barwnik: ryboflawina (E101). Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Jest to u mnie w sklepach, za dolca albo dolca z hakiem. Kiedyś córka to kupiła, posmakowałem trochę tej carbonary i jeszcze jakiegoś smaku. No niezbyt to zjadliwe. Już mi się przejadły zupki chińskie, ale jak bym musiał koniecznie to najlepsze są takie z Kauflanda Pork i Miso w białych opakowaniach. W każdym razie te kilka lat temu były Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 847 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 A ty nie jesteś na chemioterapii przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 7 godzin temu, mugen napisał: To nie zupka, to makaron w sosie, a i ten makaron to też nie taki zupkowy bo trzeba go gotować, na sucho jest niejadalny. No i to jest ze dwa razy większe niż taki Vifon. A to przepraszam. Chyba sam spróbuję w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Siemano zamawial ktos albo juz jadl z tego?? https://sklep.edred.pl/ Wyskoczyla mi reklama na Fb, maja dobry marketing (vlogi) i sie teraz tylko zastanawiam nad smakiem i czy to jest warte tychże pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 4 godziny temu, standby napisał: Siemano zamawial ktos albo juz jadl z tego?? https://sklep.edred.pl/ Wyskoczyla mi reklama na Fb, maja dobry marketing (vlogi) i sie teraz tylko zastanawiam nad smakiem i czy to jest warte tychże pieniędzy. Zerknąłem na nowe ceny i nawet na promocji wychodzi ponad 25zł za puszkę. Sporo, to juz można w barze mlecznym porządny obiad zjeść. Ale nie powiem, te puszke z kimchi jigae bym zeżarł Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Najlepsza zupka instant? Pomidorowa pikantna z Knorra. Dobre są też zupki Miso z żabki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 5 hours ago, standby said: Siemano zamawial ktos albo juz jadl z tego?? https://sklep.edred.pl/ Wyskoczyla mi reklama na Fb, maja dobry marketing (vlogi) i sie teraz tylko zastanawiam nad smakiem i czy to jest warte tychże pieniędzy. Ja jadlem kaczke, wolowine i zeberka. Smaczne i chetnie bym zjadl jeszcze raz. Cenowo tez bardzo atrakcyjnie, przynajmniej dla mnie bo na polskie warunki to podejrzewam ze za duzo. Zarcie jest dobrej jakosci, porcja jest spora ~300g co wystarczy na obiad na doroslego zagrajmera. Szybko i latwo sie przygotowuje, w sam raz jak czlowiek wraca z roboty i nie chce mu sie nic gotowac ani czekac godzine na dowoz. Najlepsze byly zeberka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Znowu w lidku rzucili, ale tylko łagodne Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Nowy smak w lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 W dniu 10.10.2023 o 20:12, Shen napisał: Nowy smak w lidlu Bardzo dobre, suszone kimchi jest w saszetce i smak bardzo wyrazisty, a nie tylko wypalanie kubków smakowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Takie coś jest w Lidlu: Jadłem czerwoną wersję od nich i średnio, nadal do Shin Ramyuna bez podjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 To drugie już było, wole samyangi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Buldak serowy zajebisty, ale mi przepaliło rurkę mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 820 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Jadłem ten ramen curry od Nissin - bardzo wporzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Dzieki za tipa, akuart mi sie po ostatnim rzucie skonczyly gekikary. Jadlem te brazowa i jak na lagodna tez spoko. Rozowa carbonara slaba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Ta czerwona też, smakuje słabo, jak jakaś kiepska imitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Ten jest kozak, tylko makaron troche cienki, wole grubsze. Dawno nie było, musze zrobić zapas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Zajebiste, w Lidlu kupiłem, jeszcze są dwa inne smaki: Ten jest lekko pikantny, ale pełen smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 jaka zupkę teraz polecacie taka by byla w sam raz ostra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Jakas za 4zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 562 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 1 godzinę temu, michal napisał: jaka zupkę teraz polecacie taka by byla w sam raz ostra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 o__O Spoiler O__o Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi