Opublikowano 20 maja 200915 l Nie cierpię gry Ratchet and Clank, ale może w wersji LBP przypadnie mi do gustu. Wiadomo coś czy będą nowe trophies? Edytowane 20 maja 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 20 maja 200915 l Analogicznie do MGS'a strzelam w ciemno -> będą (tak jaki sticker'y, dekoracje i kostiumy)
Opublikowano 21 maja 200915 l LittleBigPlanet “The Patch” - New Artists and Levels http://blog.us.playstation.com/2009/05/21/...sts-and-levels/
Opublikowano 23 maja 200915 l LBP mam od niedawna i chciałbym sie spytać o jedną rzecz. Chciałbym poprzez online zagrać z kimś w trybie store i pozdobywać pare tych naklejek itp. i otóż gdy wchodze w store to wyskakuje mi tylko mój sackboy, jestem sam, gram sam. Niewidze nikogo oprócz mnie. Własnie nie wiem jak z kimś w trybie store, prosze o pomoc.
Opublikowano 23 maja 200915 l chyba story... musisz wybrać level, wziąść play online i czekać na początku levelu, aż ktoś się dołączy. Jeśli przekroczysz ten znak broniący dołączania się, to już nikt się nie może dołączyć. Najlepiej pododawać ludzi grających w lbp do listy znajomych, wtedy możesz ich zapraszać bezpośrednio.
Opublikowano 29 maja 200915 l Ico w LBP? Liczę na całe poziomy, a nie tylko same ubranka. Jak będzie to porządne DLC to biorę.
Opublikowano 31 maja 200915 l Autor Wczoraj odkurzyłem LBP z zamiarem sprawdzenia co tam ludzie tworzą. To miała być 30 minutowa sesyjka, skończyło sie na ponad 3 godzinach. Niektóre levele są niemal na poziomie tych od MM. Taki Super Mario PS3, opad szczeny gwarantowany. Naprawdę warto od czasu do czasu powrócić do tej gry, bo zaskakuje i będzie zaskakiwać aż do premiery LBP2.
Opublikowano 31 maja 200915 l niektóre poziomy są naprawde super. mnie sie podoba poziom użytkownika ggmax polecam
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Teaser Shadow of the Colossus w LBP http://goonlinegames.net/2009/06/05/e3-200...anet-next-week/ Level pack niby ma się pojawić już w przyszłym tygodniu!
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Ale trailer trzeba przyznać że udany xD Zobaczymy, jeśli w grę wchodzi SotC, może być naprawdę ciekawie
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Grigori niestety standard...smutne jak MM tworząc tak genialną grę jak LBP niszczy ją przez durne DLC.Ehh przecież to by była bajka jakby przy okazji premiery każdego ekskluzywa na PS3 w sklepie lądowała paczka z etapami do Sackboyów.A tak się dobrze zapowiadało....MGS4 DLC
Opublikowano 9 czerwca 200915 l smutek Chamstwo. Jak niedługo czegoś sensownego ie dorzucą sprzedaje LBP. Ile można czekać na kolejny level pack? W szczególności, że stworzenie czegoś takiego nie jest skomplikowane.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Tyle, że Sony mogłoby jakieś mniej obciążone wewnętrzne studio do tego zatrudnić. Rozumiem, że w wypadku MGSa musieli dostać licencję od Konami ale mają tyle swoich marek, że to chyba nie problem - koszt jest niski (przychód pewnie spory)
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Witam , mam jedno pytanie bo już zgłupiałem i się poddaje , który dodatek do LBP na PSStore zawiera plansze z MGS'a ? W kategorii LBP są tylko stroje i Level kity, nie chcę się wpakować na minę i kupić czegoś innego. Z góry dzięki za odp.
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Witam , mam jedno pytanie bo już zgłupiałem i się poddaje , który dodatek do LBP na PSStore zawiera plansze z MGS'a ? W kategorii LBP są tylko stroje i Level kity, nie chcę się wpakować na minę i kupić czegoś innego. Z góry dzięki za odp. LBP MGS 4 pack po 22 zł
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Nie wiem gdzie można zobaczyć kto dodał mnie do ulubionych osób i level który stworzyłem został dodany do ulubionych. Potrzebne mi jest to do trophy Create. Gdzie to można sprawdzić? Edytowane 15 czerwca 200915 l przez Merson
Opublikowano 16 czerwca 200915 l na trophy create to trzeba sie za(pipi)iscie napracowac spokojnie poczekaj i rozwijaj swoje umiejetnosci w tworzeniu
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Za cholerę nie mogę pojąć jak zrobić ruchome koło. Robię np. z gumy walec, daje mu "silniczek" do obrotu i... nic. Zero ruchu
Opublikowano 17 czerwca 200915 l mega lame question: w trybie story nad kazdym etapem jest taka szara chmurka z sackboyem a w niej jakas liczba. co to oznacza?
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Znaleźć nie znajdziesz, ale jak doda Cię jakaś osoba i akurat na nią trafisz, po kliknięciu na jej hearted lvls i creators zobaczysz tam siebie. Pozdrawiam