Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Pizza najlepsza domowa-  ser, pieczarki, salami, czerwona cebula i czarne oliwki. Sos tylko na cieście i nic więcej nie potrzeba. Najważniejsze, żeby nie przesadzić z dodatkami.

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 246,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano
W dniu 4.01.2018 o 09:39, S(pipi)ix napisał:

Z takich sieciówek ostatnio byłem zmuszony jeść z Dominos i zamówiłem sobie

220-151-t-hyp_800x600.jpgHypnotica Z crème fraîche, mozzarellą, młodym szpinakiem, pepperoni, wędzonym boczkiem, wołowiną, cebulą, wyśmienitą sauerkraut, polana sosem BBQ.

No powiem wam, że była prze-py-szna.

W robocie dziś zamawialismy z dominos, wzialem tex mex, dużo dodatków, całkiem pikantna. Najlepsza pizza z sieciowki jaka jadłem

Opublikowano

No ja dzisiaj pierwszy raz wzialem z dominos i spoko. Te niby lepsze pitce to lepsze sa na miejscu, a w dostawie kasztany no bo przeciez musza po drodze zajechac jeszcze w 5 innych miejsc. A tutaj nie minelo nawet 30min jak dowiezli ciepla i calkiem zjadliwa. Chyba jedna z lepszych opcji na dowoz

Opublikowano

Dostałem minusa za szkalowanie Da Grasso :(. A tak wogole jedliscie mrozona felicjane co tak reklamuja?.Osobiscie totalnie nie polecam.

Opublikowano

wersja z salami i  pepperoni to znowu strzał  w dziesiatke, Oetker znowu  zrobil  najlepszą pizze mrożoną,  tak jak giuseppe już nie tkne , zbrzydła, tak  ciasto w tej nowej jest niesamowite. Najlepsza mrożonka.

Opublikowano
31 minut temu, Ma_niek napisał:

Dostałem minusa za szkalowanie Da Grasso :(.

Ja to samo. Da Grasso to syf nananana

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

Ja to samo. Da Grasso to syf nananana

hahah ja też XD

Opublikowano

Ból dupy o da grasso :obama: 

Opublikowano

da grasso to przeciez poziom tele pizzy, najgorsze (pipi)

Opublikowano

Szkalowanie dagrasso przy rozmowie o pizzy to juz chyba taki forumowy mem jak wklejanie rezerwowych psow na haslo napiwek.

Opublikowano

Da grasso? Same miłe wspomnienia z tej włoskiej restauracji. Dobry sos czosnkowy, świetnie macza się w nim końcówki pizzy.

Opublikowano

Ej da grasso na początku działalności było dobre. Później ich wielkie ciasto stało się bez smaku i polotu. 

Opublikowano

to po wczorajszym bełcie i zapieczeniu ta pizza?

Opublikowano

kurczę nie wiem co wy z tą dominos, może w białymstoku do niej srają, bo kasztan z niej nieprzeciętny

sucha, ser nie istnieje, sos z je,banej torebki xDDDDD

przecież to jest jeszcze gorsze niż telepicca, a i droższe

Opublikowano

Sam jesteś z torebki, zajebista dominos, ta z sauerkraut i creme fraiche :bąderi:

Opublikowano
15 minut temu, ragus napisał:

kurczę nie wiem co wy z tą dominos, może w białymstoku do niej srają, bo kasztan z niej nieprzeciętny

sucha, ser nie istnieje, sos z je,banej torebki xDDDDD

przecież to jest jeszcze gorsze niż telepicca, a i droższe

Potwierdzam. W Wwa jest podobnie. Ostatnio zacząłem zamawiać z lokalnych mniejszych pizzeri i byłem zdziwiony jakie to jest lepsze i tańsze niż dominos. 

Opublikowano
16 minut temu, _Be_ napisał:

to po wczorajszym bełcie i zapieczeniu ta pizza?

Pizzeria Palermo Wrocław. Polecam. Na żywo smakuje lepiej jak wygląda! Btw. Oblewam świetny kontrakt - pizza dobrze smakuje do zwycięstwa. :banderas:

Opublikowano

Sam jesteś z torebki, zajebista dominos, ta z sauerkraut i creme fraiche :bąderi:

Sosy takie sobie, ale ta meksykanska za(pipi)ista byla, dzis chyba wezme te burger cos tam z  sosem bbq, wolowina i bekonem 

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Dominos we Wrocławiu nie polecam. Strasznie drogo i ta pizza burger to jakiś śmiech na sali - mdłe i bez wyrazu! Nie wiem czemu tam krzyczą sobie tyle hajsów a mąka marki ARO pewnie na kuchni. 

Opublikowano

Mi ostatnio najbardziej smakuje ta z szynka parmenska i rukola. Oczywiscie ceny tam to beka ale caly czas sa promocje -50%

Opublikowano
21 minut temu, _Red_ napisał:

Koneserowi tego:pizza:  pewnie smakuje