Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No to, że z milanem jesteśmy po dwóch odmiennych biegunach w życiu to już wiem. 

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 247,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

nie chce wierzyć, oni mają gotowe mrożone blaty do pizzy wiec imo nie ma mowy by taka plagiocefelia przeszła. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O ile pizza hut (przynajmniej w promocji 50% ceny) okazala się niejadalnym spalonym gunwem z mielonką udająca wolowine premium, to nie potrafie zrozumieć hejtu na dagrasso. Idealny ksztalt, cienkie brzegi, swietna warstwa serowa (:pizza:) no i smak bardzo dobry calosciowo, od ciasta po górę. 

d5a9jq9.jpg

Parmenska z liscmi świeżej bazylii <3

Edytowane przez _Red_

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

nigdy takiej pizzy w dagrasso nie widzialem

dokładnie

dagrasso = hiv, a to od reda to jakaś anomalia

Opublikowano
17 minut temu, ragus napisał:

dokładnie

dagrasso = hiv, a to od reda to jakaś anomalia

chyba jednak nie bo, jak jeszcze mieszkałem we wrocławiu, dość często braliśmy pizzałki z da grasso [ z ulicy wyszyńskiego] i były takie jak na zdj Reda, w dostawie i na miesjcu. Czasem przesadzali z rukolą i wplacek wyglądał jak łąka XD

Opublikowano

W Warszawie od da grasso jest lepsze żarcie w szpitalu nawet.

Opublikowano

Moze podobnie bylo z picahut, ze ta lokalna taka wstretna. Chociaz w sieciowkach raczej srogo pilnują jednolitego standardu jakosci jak w makdolanach i kfc, wiec to dziwne. Dagrasso jadlem moze ze 4 razy w Krakowie w paru knajpach i bylo jak na obrazku :dunno:

Opublikowano
W dniu 5.05.2018 o 00:03, _Red_ napisał:

Smakuje temu milanu ponoć.

Mozliwe ze mam zyebane kubki

Opublikowano
7 godzin temu, _Red_ napisał:

O ile pizza hut (przynajmniej w promocji 50% ceny) okazala się niejadalnym spalonym gunwem z mielonką udająca wolowine premium

@[InSaNe]zjadłby ze smakiem :pawel:

No chyba, że to tylko w Krakowie nie umieją, bo jak tam w jakiejś galerii przy starówce zamówiłem i mi dali po godzinie czekania taki chłam, że aż mnie skręca na samą myśl:sick:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

W krk jeden lokal picyhut niedawno otwarty odstaje od reszty, jakieś niedo(pipi)ane te placki mają. @_Red_ zgaduje że to pica przy dh wanda była taka gówniana?

Opublikowano

Kiedyś tu były chwalone podkłady do pizzy z Biedry. Sprawdziłem w weekend. No złe nie są, ale to ciasto jest trochę dziwne, coś między pszennym, a francuskim. Takie 6/10, ale dobrymi składnikami można podciągnąć.

Opublikowano

najlepsze ma aldi, w puszce zrolowane, w sloiczku do tego sosik na podklad

Opublikowano

Ja dagrasso pamiętam z takich placków

DSCF3937.jpg

Opublikowano

Da Grasso to jakieś 5-6 lat temu sporą karę płaciło za nieużywanie odpowiednich składników (np. sero podobny produkt o zawartości sera >30% xDDD). Może od tego czasu coś się zmieniło, ale ja tam i tak nie tykam. Pizza Hut - jadłem raz, było tak przeciętnie, że nigdy drugi raz nie zjadłem od nich żadnej pizzy.

P.S
Ale podobno w Azji Pizza Hut to zupełnie inny standard - no, ale w takiej  Korei, w Domino's czy Pizza Hut jest DROGO (20-40$ za placek, w samym PH  zwykle 20-30, Domino's jest droższe)  :v

Opublikowano

pizza hut w kanadzie nie istnieje, teraz robią zmiane wizerunku i remont restauracji, little caesar czy pizza pizza gniecie ich w ofercie na dowóz. w tym miesiącu jadłem klika razy w pizzy hut i szczerze to słabiutko, najgorszy placek, i ten gumowy ser co trzeszczy podczas jedzenia XD.

Opublikowano

Też w Hucie byłem tylko raz i postanowione, że nigdy więcej tam nie wejdę. Picca Reda > gówno obesrane > Walking Dead > Pizza Hut

Edytowane przez Okie from Muskogee

Opublikowano

Picca Reda > gówno obesrane > Walking Dead > Pizza Hut

jedyna droga działania

Opublikowano
3 godziny temu, Hendrix napisał:

Da Grasso to jakieś 5-6 lat temu sporą karę płaciło za nieużywanie odpowiednich składników (np. sero podobny produkt o zawartości sera >30% xDDD).

standard, chyba przedwczoraj coś czytałem właśnie o kontroli w lokalnych barach na moim osiedlu, ponad połowa dostała mandaty za składniki niezgodne z opisem. Kubełek grecki czyli frytki, mięso z kebaba i feta (taki śmietnik) tyle, że zamiast fety jest ser solankowy Favita xd produkty seropodobne typu królewiecki czy inne krojone z bloku po 7 zł/kg to myślę, że większość pizzeri stosuje.

Opublikowano

Zamiast jeść w  dużych sieciówkach wolę w lokalnych jadłodajniach czy foodtruckach. Kocham pizza mobile, la strada i palermo+ dobra robota. Mogę tam jeść na okrągło. Pizza hut była czymś dobrym kawał czasu temu, teraz jest poprawna a bar sałatkowy to kpina.

Opublikowano

del

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Oprócz tego, że ma świeżego pomidora to nic chodzi mi raczej o to, że różni się od tej redowej

Opublikowano

ONTOPIC 

33092164_2070770326478327_88755887436883