m@tt 0 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 mi chodziło o wady i zalety Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Tu masz odpowiedni wątek http://www.psxextreme.info/topic/87760-ktora-konsole-wybrac-x360-ps3-czy-wii-nds-czy-psp/ I nie musiałeś zakładać nowego tematu, wystarczyło napisać w tym który podał sprite. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Mam film zapisany w formacie AVI ...wszystko git majonez tylko dźwięku nie ma? Dlaczego tak? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) Bowiem tego formatu audio PS3 nie obsługuje (tego użytego w filmie - nie pochwaliłeś się jaki to C inie powiemy ;]). *.avi nie jest formatem tylko kontenerem. Edytowane 5 Listopada 2010 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
BQG 0 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 btw czas ogłaszania wyników niszczy. Po pół roku czasami podają... Na ogłoszenie wyników czekałem kilka m-cy, ale grę dostałem wcześniej. Zwyciezcy dostaja niby w ciagu 2 tyg info. Żadnego info nie dostałem o wygranej. Po prostu przyszła koperta bąbelkowa pocztą z UK, a w środku gra i to wszystko, żadnej informacji w środku w stylu: "gratlulacje, wygrałeś grę, ble, ble... zapraszamy ponownie." Znając numery co niektórych firm, polegających na tym, że wysyłają śmiecie pocztą, a jak odbierzesz paczkę i nie odeślesz z powrotem, to po pewnym czasie dostajesz fakturę i jak nie zapłacisz, to dowalają ci odsetki i nasyłają windykatorów. To w końcu sam nie wiedziałem, odesłać, czy nie odesłać. Zaryzykowałem i nie odesłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Z tymi 2 tyg. to w regulaminie tak jest A co do odsyłania, to chyba tylko przy potwierdzonym odbiorze może zajść taka sytuacja z nieoczekiwanymi paczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
kurczak5 0 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 coczy ktoś wie co oznacza błąd 800 297 80 wyskoczył mi przy próbie aktywacji systemu ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 http://lmgtfy.com/?q=PS3+80029780 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Najprawdopobniej konto na ktore probujesz sie zalogowac zostalo zbanowane w wyniku robienia skladek. @Berion haha dobre Edytowane 7 Listopada 2010 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Lebbard 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Mam parę pytań na temat CROSS BATTLE ADAPTER PLUS - czy można po podłączeniu pada od xboxa 360 zmieniać przyciski? - czy działa z najnowszym softem? - czy można w to włożyć przejściówkę i grac na dwa pady? - czy można bezprzewodowo grac za pomocą czegoś takiego? - czy działa z ps3 slim? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Poradnik PS3Site: DivX oraz napisy w PS3 http://www.ps3site.pl/poradnik-ps3site-divx-oraz-napisy-w-ps3/56282/ Poradnik PS3Site: Blu-ray w PlayStation 3 http://www.ps3site.pl/poradnik-ps3site-ps3-jako-odtwarzacz-filmow-blu-ray/56280/ oraz... wszystko o PS3 http://www.ps3site.pl/poradnik-ps3site-playstation-3-2/54856/ Przydatny zestaw linków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 2 Pytania: 1. Czy gwarancja obejmuje też pady do ps3? 2. Czy jest możliwość zgrania z przenośnego dysku filmów na dysk ps3? Za pomoc dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 twoja sygnatura wskazuje na to, ze posiadasz juz ps3. jesli posiadasz ps3 to masz także instrukcje. jesli masz instrukcje to znaczy, ze masz tez warunki gwarancji. ;] tak, mozna kopiowac filmy, zdjecia, mp3, save'y Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 twoja sygnatura wskazuje na to, ze posiadasz juz ps3. jesli posiadasz ps3 to masz także instrukcje. jesli masz instrukcje to znaczy, ze masz tez warunki gwarancji. ;] tak, mozna kopiowac filmy, zdjecia, mp3, save'y W dobie braku czasu nie mam kiedy sprawdzic. LEŃ. Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
i.maliszewski 0 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Napiszcie proszę jak aktualnie najprościej i z najlepszym skutkiem przenieść wszystkie dane ze starej sprawnej fatki na nową slimkę i czy zawartość konta, psn+, sejwy oraz reszta danych dadzą się przenieść w całości. wiem że kiedyś był rozbudowany faq na ren tamat, jeśli dalej istnieje, poproszę o link. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Połączyć obie konsole kablem i w menu ustawień wybrać opcje przeniesienia danych. Opcja ta pozwala przeniść np save'y zabezpieczone przed kopiowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dawid675 10 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Otóż nieważne jak wyjmę płytę gdy weznę ją pod światło widać taki "tłusty kurz" coś jak rysa grubsze ale da się zetrzeć. Też tak macie? Mowa oczywiście o ps3. skoro mowa o PS3 to wypadało by założyć ten temat w dziale PS3 :potter: /stona Edytowane 22 Listopada 2010 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekZet 2 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Potrzebna mi jest porada odnośnie przenoszenia danych po między konsolami. Kupiłem nową konsolę i chcę ze starej przenieść save, gry itd na nową. Zgodnie z instrukcją łączę obie kablem sieciowym, w starej deaktywuję konto PSN i nic się nie dzieje. Stara szuka konsoli mającej odebrać dane, nowa czeka na dane i nic. Czy ktoś ma jakieś porady krok po kroku jak to zrobić? PS, jaki do tego jest potrzebny kabel? Zwykła skrętka czy z przeplotem? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Spytaj się już w istniejącym temacie. Ostatnio nawet ktoś się o to pytał ;] http://www.psxextreme.info/topic/50606-ps3-faq/page__st__2580 Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam Chciałbym zapytać czy na kablu prostym(bez krosu)połączonym z routerem internet będzie działać?Ma ktoś tak podłączone czy musi być krosowany? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Mam problem z zainstalowaniem płyty Click n' Connect od D-link dir 300, a mianowicie problem pojawia się juz praktycznie przy samym koncu instalacji wyskakuje mi następujący bład " Kabel ethernet nie jest prawidłowo podłączony. Sprawdz połączenie." W tym rzecz, że wszystko podpinałem tak jak mi kazano przez cały proces...Ktoś ma jakis pomysł ? EDIT: Problem rozwiazany, a problem rozwiazałem przez konfigurację routera przez internet, a nie za pomoca płytki . Edytowane 21 Listopada 2010 przez Dawid-kun Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Sformatowałem dysk przenośny na FAT32, tak jak powinno być. Wgrałem filmy, mp3. Problem polega na tym, że konsola widzi dysk ale plików już nie. Wgrane były divx filmy a mp3 jak to mp3. W czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
zwolak6 4 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Sformatowałem dysk przenośny na FAT32, tak jak powinno być. Wgrałem filmy, mp3. Problem polega na tym, że konsola widzi dysk ale plików już nie. Wgrane były divx filmy a mp3 jak to mp3. W czym problem? To wszystko musi być wrzucone do foldera o nazwie "Video" inaczej nie wykryje Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Sformatowałem dysk przenośny na FAT32, tak jak powinno być. Wgrałem filmy, mp3. Problem polega na tym, że konsola widzi dysk ale plików już nie. Wgrane były divx filmy a mp3 jak to mp3. W czym problem? To wszystko musi być wrzucone do foldera o nazwie "Video" inaczej nie wykryje Wystarczyło przytrzymać trójkąt by konsola wyświetlila wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Black Dice 1 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam. Mam problem. Podłączyłem się pod PSN BEZPRZEWODOWO pod tę samą sieć pod którą jest PC. Generalnie na PC jakoś ten internet chodzi. Tylko grać też sie nie da - multi ( muszę pomóc sobie blueconectem + antenka ). Ale jako że nadzieja matką głupich... odpaliłem sieć bezprzewodową na ps3. Efektem czego 9 aktualizacji do Uncharted 2 schodziło mi ponad godzinę, po czym samo łączenie idzie z 20 min i pokazał się raz błąd potem nic staneała po prostu cały czas synchonizuje jakieś LiveData.... mówie dobra przeżyje narazie wchodze na ps3 store ściągam demo killzone 2 ( pisze że pobierze za 180 min, demko waży 1207mb. ) żenada nie? ... testuje połączenie a tam przesyłane - 998kb/s, pobierane 238kb/s. I tu mam pytanie jak sobie poradzić z tym problemem? Można dokupić jakiś 'bajer' wzmacniający przesył? Nie chce wchodzić w przewodową bo router i całą resztę mam w innym pokoju dojść daleko.. Z góry dzięki za pomoc i rade.. no współczucie też <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi