Opublikowano 4 listopada 201014 l Tu masz odpowiedni wątek http://www.psxextreme.info/topic/87760-ktora-konsole-wybrac-x360-ps3-czy-wii-nds-czy-psp/ I nie musiałeś zakładać nowego tematu, wystarczyło napisać w tym który podał sprite.
Opublikowano 4 listopada 201014 l Mam film zapisany w formacie AVI ...wszystko git majonez tylko dźwięku nie ma? Dlaczego tak? ;/
Opublikowano 5 listopada 201014 l Bowiem tego formatu audio PS3 nie obsługuje (tego użytego w filmie - nie pochwaliłeś się jaki to C inie powiemy ;]). *.avi nie jest formatem tylko kontenerem. Edytowane 5 listopada 201014 l przez Berion
Opublikowano 5 listopada 201014 l btw czas ogłaszania wyników niszczy. Po pół roku czasami podają... Na ogłoszenie wyników czekałem kilka m-cy, ale grę dostałem wcześniej. Zwyciezcy dostaja niby w ciagu 2 tyg info. Żadnego info nie dostałem o wygranej. Po prostu przyszła koperta bąbelkowa pocztą z UK, a w środku gra i to wszystko, żadnej informacji w środku w stylu: "gratlulacje, wygrałeś grę, ble, ble... zapraszamy ponownie." Znając numery co niektórych firm, polegających na tym, że wysyłają śmiecie pocztą, a jak odbierzesz paczkę i nie odeślesz z powrotem, to po pewnym czasie dostajesz fakturę i jak nie zapłacisz, to dowalają ci odsetki i nasyłają windykatorów. To w końcu sam nie wiedziałem, odesłać, czy nie odesłać. Zaryzykowałem i nie odesłałem.
Opublikowano 5 listopada 201014 l Z tymi 2 tyg. to w regulaminie tak jest A co do odsyłania, to chyba tylko przy potwierdzonym odbiorze może zajść taka sytuacja z nieoczekiwanymi paczkami.
Opublikowano 7 listopada 201014 l coczy ktoś wie co oznacza błąd 800 297 80 wyskoczył mi przy próbie aktywacji systemu ps3
Opublikowano 7 listopada 201014 l Najprawdopobniej konto na ktore probujesz sie zalogowac zostalo zbanowane w wyniku robienia skladek. @Berion haha dobre Edytowane 7 listopada 201014 l przez Square
Opublikowano 14 listopada 201014 l Mam parę pytań na temat CROSS BATTLE ADAPTER PLUS - czy można po podłączeniu pada od xboxa 360 zmieniać przyciski? - czy działa z najnowszym softem? - czy można w to włożyć przejściówkę i grac na dwa pady? - czy można bezprzewodowo grac za pomocą czegoś takiego? - czy działa z ps3 slim?
Opublikowano 15 listopada 201014 l Poradnik PS3Site: DivX oraz napisy w PS3 http://www.ps3site.pl/poradnik-ps3site-divx-oraz-napisy-w-ps3/56282/ Poradnik PS3Site: Blu-ray w PlayStation 3 http://www.ps3site.pl/poradnik-ps3site-ps3-jako-odtwarzacz-filmow-blu-ray/56280/ oraz... wszystko o PS3 http://www.ps3site.pl/poradnik-ps3site-playstation-3-2/54856/ Przydatny zestaw linków.
Opublikowano 18 listopada 201014 l 2 Pytania: 1. Czy gwarancja obejmuje też pady do ps3? 2. Czy jest możliwość zgrania z przenośnego dysku filmów na dysk ps3? Za pomoc dzięki.
Opublikowano 18 listopada 201014 l twoja sygnatura wskazuje na to, ze posiadasz juz ps3. jesli posiadasz ps3 to masz także instrukcje. jesli masz instrukcje to znaczy, ze masz tez warunki gwarancji. ;] tak, mozna kopiowac filmy, zdjecia, mp3, save'y
Opublikowano 19 listopada 201014 l twoja sygnatura wskazuje na to, ze posiadasz juz ps3. jesli posiadasz ps3 to masz także instrukcje. jesli masz instrukcje to znaczy, ze masz tez warunki gwarancji. ;] tak, mozna kopiowac filmy, zdjecia, mp3, save'y W dobie braku czasu nie mam kiedy sprawdzic. LEŃ. Dzieki za pomoc.
Opublikowano 19 listopada 201014 l Napiszcie proszę jak aktualnie najprościej i z najlepszym skutkiem przenieść wszystkie dane ze starej sprawnej fatki na nową slimkę i czy zawartość konta, psn+, sejwy oraz reszta danych dadzą się przenieść w całości. wiem że kiedyś był rozbudowany faq na ren tamat, jeśli dalej istnieje, poproszę o link.
Opublikowano 19 listopada 201014 l Połączyć obie konsole kablem i w menu ustawień wybrać opcje przeniesienia danych. Opcja ta pozwala przeniść np save'y zabezpieczone przed kopiowaniem.
Opublikowano 19 listopada 201014 l Otóż nieważne jak wyjmę płytę gdy weznę ją pod światło widać taki "tłusty kurz" coś jak rysa grubsze ale da się zetrzeć. Też tak macie? Mowa oczywiście o ps3. skoro mowa o PS3 to wypadało by założyć ten temat w dziale PS3 :potter: /stona Edytowane 22 listopada 201014 l przez Stona
Opublikowano 20 listopada 201014 l Potrzebna mi jest porada odnośnie przenoszenia danych po między konsolami. Kupiłem nową konsolę i chcę ze starej przenieść save, gry itd na nową. Zgodnie z instrukcją łączę obie kablem sieciowym, w starej deaktywuję konto PSN i nic się nie dzieje. Stara szuka konsoli mającej odebrać dane, nowa czeka na dane i nic. Czy ktoś ma jakieś porady krok po kroku jak to zrobić? PS, jaki do tego jest potrzebny kabel? Zwykła skrętka czy z przeplotem?
Opublikowano 20 listopada 201014 l Spytaj się już w istniejącym temacie. Ostatnio nawet ktoś się o to pytał ;] http://www.psxextreme.info/topic/50606-ps3-faq/page__st__2580
Opublikowano 20 listopada 201014 l Witam Chciałbym zapytać czy na kablu prostym(bez krosu)połączonym z routerem internet będzie działać?Ma ktoś tak podłączone czy musi być krosowany?
Opublikowano 20 listopada 201014 l Mam problem z zainstalowaniem płyty Click n' Connect od D-link dir 300, a mianowicie problem pojawia się juz praktycznie przy samym koncu instalacji wyskakuje mi następujący bład " Kabel ethernet nie jest prawidłowo podłączony. Sprawdz połączenie." W tym rzecz, że wszystko podpinałem tak jak mi kazano przez cały proces...Ktoś ma jakis pomysł ? EDIT: Problem rozwiazany, a problem rozwiazałem przez konfigurację routera przez internet, a nie za pomoca płytki . Edytowane 21 listopada 201014 l przez Dawid-kun
Opublikowano 20 listopada 201014 l Sformatowałem dysk przenośny na FAT32, tak jak powinno być. Wgrałem filmy, mp3. Problem polega na tym, że konsola widzi dysk ale plików już nie. Wgrane były divx filmy a mp3 jak to mp3. W czym problem?
Opublikowano 20 listopada 201014 l Sformatowałem dysk przenośny na FAT32, tak jak powinno być. Wgrałem filmy, mp3. Problem polega na tym, że konsola widzi dysk ale plików już nie. Wgrane były divx filmy a mp3 jak to mp3. W czym problem? To wszystko musi być wrzucone do foldera o nazwie "Video" inaczej nie wykryje
Opublikowano 20 listopada 201014 l Sformatowałem dysk przenośny na FAT32, tak jak powinno być. Wgrałem filmy, mp3. Problem polega na tym, że konsola widzi dysk ale plików już nie. Wgrane były divx filmy a mp3 jak to mp3. W czym problem? To wszystko musi być wrzucone do foldera o nazwie "Video" inaczej nie wykryje Wystarczyło przytrzymać trójkąt by konsola wyświetlila wszystko
Opublikowano 21 listopada 201014 l Witam. Mam problem. Podłączyłem się pod PSN BEZPRZEWODOWO pod tę samą sieć pod którą jest PC. Generalnie na PC jakoś ten internet chodzi. Tylko grać też sie nie da - multi ( muszę pomóc sobie blueconectem + antenka ). Ale jako że nadzieja matką głupich... odpaliłem sieć bezprzewodową na ps3. Efektem czego 9 aktualizacji do Uncharted 2 schodziło mi ponad godzinę, po czym samo łączenie idzie z 20 min i pokazał się raz błąd potem nic staneała po prostu cały czas synchonizuje jakieś LiveData.... mówie dobra przeżyje narazie wchodze na ps3 store ściągam demo killzone 2 ( pisze że pobierze za 180 min, demko waży 1207mb. ) żenada nie? ... testuje połączenie a tam przesyłane - 998kb/s, pobierane 238kb/s. I tu mam pytanie jak sobie poradzić z tym problemem? Można dokupić jakiś 'bajer' wzmacniający przesył? Nie chce wchodzić w przewodową bo router i całą resztę mam w innym pokoju dojść daleko.. Z góry dzięki za pomoc i rade.. no współczucie też <_<