Skocz do zawartości

Headsety do PS3

Featured Replies

Opublikowano

Zamierzam kupić słuchawkę nokii, dokładnie ten model . Wszystkie słuchawki nokii są kompatybilne z PS3? :) Kiedyś obiło mi się o uszy, że nie wszystkie, więc wolę się upewnić.

• Odpowiedzi 825
  • Wyświetleń 53,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja parę dni temu dostałem swoje słuchawki w prezencie i póki co jestem mega zadowolony. Na razie nie próbowałem jak wygląda rozmawianie na onlajnie ale sam dźwięk w nich jest super.     Ja mam pod

• Tak trudno poszukać? Na allegro masz kilka aukcji z tego co widzę od 380zł, na ultimie 439.

• Mam pytanie: niedawno dostałem zaje***ste słuchawki z mikrofonem . Czy jest możliwość podłączenia ich do PS3 w zastępstwie headsetu (czy istnieje jakaś przejściówka/adapter gdzie mógłbym wpiąć

Opublikowano

Trochę potestowałem i słuchawka nokii działa ok. Mam tylko pytanie do kogoś kto się orientuje ja zrobić żeby mikrofon był wyłączony ale żebym słyszał co ludzi mówią w słuchawce. Jak naciskam przycisk odebrania telefonu to słuchawka nie wyłącza się (miga zielona dioda) ale to co ludzie mówią idzie przez telewizor.

Opublikowano

Co sadzicie o tym headsecie:

http://www.allegro.pl/item549376013_logite..._ps3_skype.html

??

Jak wyglada sprawa rozmawiania w home? Jakosciowo jest na tyle dobrze zeby sie dogadac? łacze 1mbit z netii wystarczy mi zeby w pelni cieszyc sie rozmowami online poprzez home czy lepiej sobie nie zawracac głowy i odpuscic taki zakup ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam straszny mętlik w głowie, i też na przemian ze słuchawkami(Senki Hd555) chodzą mi po głowie właśnie headsety. Chodzą mi po głowie te modele KLIK 1 oraz KLIK 2, ten pierwszy nie ma wejścia USB.

Opublikowano

Kupiłem Logitech Mobile Pro ale wersję dedykowaną Xboxowi. Możliwe jest, że taki headset nie działa z PS3 ?

Myślałem, że bluetooth to bluetooth... I teraz nie wiem czy headset jest zepsuty czy po prostu nie działa z konsolą/telefonem.

Opublikowano

A ja zupełnie nie wiem o co chodzi z headsetami do ps3 .

Mam jabre z zestawu warhawk i mi trzeszczy ludzie mówią jaki dobry jest headset sony a i tak mi trzeszczy ;/ jakiś nie czysty ten dźwięk może to wina że ameykańce takie głosy mają ;o

Opublikowano

Można jakoś rozdzielić sygnał tak by z Headsetu leciał mi głos kumpli,a z telewizora dźwięk z gry?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
Można jakoś rozdzielić sygnał tak by z Headsetu leciał mi głos kumpli,a z telewizora dźwięk z gry?

Miałeś do czynienia wcześniej z headsetami ?, one nie streamują dźwięków z samej gry tylko, i to TYLKO głos graczy.

Opublikowano

Miałeś do czynienia wcześniej z headsetami ?, one nie streamują dźwięków z samej gry tylko, i to TYLKO głos graczy.

Chciałem się upewnić bo brat mi jakiś kit wciska :P

Opublikowano
A ja zupełnie nie wiem o co chodzi z headsetami do ps3 .

Mam jabre z zestawu warhawk i mi trzeszczy ludzie mówią jaki dobry jest headset sony a i tak mi trzeszczy ;/ jakiś nie czysty ten dźwięk może to wina że ameykańce takie głosy mają ;o

HS z Warhawka i HS Sony to całkiem cos innego... Orginalny HS Sony tylko z grą Socom - premiera 18 marca lub na allegro ale moim zdaniem nie opłaca sie kupowac samego HS bo z grą jest troszke drozej a sama gra jest bardzo dobra.

Opublikowano

Mam pytanko. Posiadam hs Jabra BT 135, podczas ładowania nie mogę z niego korzystać. A pytanie brzmi tak: wszystkie hs tak mają, czy tylko ten mój model taki nijaki jest?

Opublikowano

Wiece może, czy oficjalny headset PlayStation będzie działał z kompem? Np. do rozmów na skype, lub grania na PC?

Opublikowano

Czyli będę go mógł używać w trakcie grania np. w CS'a, lub inną grę na PC?

Opublikowano

pewnie tak:)

ale glowy nie dam wszystko zalezy od aplikacji i windowsa :)

na macu , skype, ichat i z iphonem się łączy i działa

Opublikowano

jaki jest najlepszy headset na ps3?planuje zakup i czy starczy ok. 220 zł?

Opublikowano

Starczy spoko, mówię każdemu z własnego doświadczenia:

Mam Nokię BH 202 i headset oceniam bardzo dobrze, lecz polecam z całego serca headset'a Logitecha na USB, może nie tyle, że Logitecha, ale na USB, mniej problemu z baterią i lepiej słychać trochę :).

Tylko wada taka, że nie mogę zrobić tak bym jednocześnie miał dźwięk z gry i to co mówią inni na słuchawkach :/.

Opublikowano

ja mam jeden z najtanszych modeli Plantronics'a - Explorer 320 i bardzo sobie go chwale ;]

+dobra jakosc wykonania oraz dzwieku.

jabry moga sie schowac :P

Opublikowano

jaki jest lepszy na usb czy bezprzewodowy i jak sie ładuje bezprzewodowy headset?tak samo jak pady?

Opublikowano

NAJLEPSZY JEST HEADSET SONY OFICIALNY!!

Argumenty ZA:

-lepszej jakości dźwięk/sygnał - niestety wykorzystywany przez niektóre gry

-redukcja szumu/dźwięków otoczenia !! najważniejsza dla mnie opcja, o której nikt nie mówi/nie bierze pod uwagę.

Chodzi o to że dźwięk z mikrofonu naszeszego headseta jest obrabiany i nie wysyłany jest dźwięk z gry, szumy suszarki itd.

Szkoda, że headset sony nie jest dostarczany wraz z konsolą, bo jak się gra w cod'a lub killzona to procz glosu ludzi slychac i wszystko inne - bo reszta headsetów w połączeniu z ps3 tego nie robi - nie eliminuje sygnałów innych niż ludzki głos. ( Oczywiście nie zawsze headset sony się sprawdza).

-wykonanie i długość pracy na baterii

Wady:

- szkoda, że ps3 nie ma usb wejscia z tyłu, bo jak ładuje headseta to musze mieć z przodu usb zajęte i wszystko jakoś wygląda troche słabo

- na ekranie telewizora ps3 wyświetla informacje o stanie baterii headseta i trybie połączenia HQ lub normalne. Szkoda, że nie wyświetla się taka informacja za każdym razem, jak wciśniemy home na padzie, kiedy headset jest włączony.

Opublikowano

a wiecie gdzie mozna kupic ten oficjalny headset sony i ile kosztuje?