waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Czyli podsumowując Wasze dywagacje US vs EU. W wersji US nie pograsz z kumplami z EU, czyli połowa aukcji na allegro jest o kant tyłka rozbić... Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Aktualnie nie pograsz. Dopóki Patch nie wyjdzie dla EU, to nie pograsz. Ale miejmy nadzieję, że niedługo Ja zamówiłem wersję US i nie mam zamiaru narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A skąd wiadomo że patch pozwoli na gre różnym regionom? Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 A skąd wiadomo że patch pozwoli na gre różnym regionom? Powiedzmy, że wersja US to v1.10 (z patchem), zaś EU to v1.00. Z tego prosta rozkmina gry z tych 2 regionów nie są ze sobą kompatybilne co nie pozwala nam grać z hamburgerami. Po patchu EU do v1.10 będzie git, tylko ja już zaczynam wątpić, że takowy się ukaże po tym jak IW wciska nam farmazony. http://www.infinityward.com/community/foru....php?board=30.0 Tu masz forum IW gdzie niejaki pracownik IW: "fourzerotwo" od premiery "raczy nas" na tym forum swoim słodkim pierdzeniem od parunastu tygodni kiedy to niewyjdzie patch Ostatnie oficjalne info: Patch pojawi się pod koniec stycznia co było spowodowane przerwą Świąteczną Który dziś mamy 30 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Idiotyzm z tym patchem ja na szczęście mam wersje NTSC i jedyny problem to taki,że większość moich znajomych ma wersje Pal,bo tak to multi działa mi pięknie. I tak wspomnicie moje słowa ,że największe cyrki z multi to są dopiero przed nami===>premiera Home-idę o zakład,że Sony nie poradzi sobie z tym na czas i będzie milion patchy i 20stron tematu z problemami Cytuj Odnośnik do komentarza
GnOOsny 1 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Co oznaczaja niesmiertelniki w online ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Co oznaczaja niesmiertelniki w online ?? Że postac, ktora ma niesmiertelnik przed nickiem/tagiem najzwyczajniej nie zyje ( zostala zabita ) Cytuj Odnośnik do komentarza
wiedzminka 0 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) Czy przy łączu 512 kb będę miał lagi? Motorstorm i Warhawk chodzi idealnie płynnie. Edytowane 1 Lutego 2008 przez wiedzminka Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 nie będzie lagów, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
artb1 0 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Panowie co jest znowu grane z tymi zaproszeniami do gry,wczoraj miałem wolny wieczór chciałem pograć z Jakim PL wysyłam zaproszenie,czekam ze 2 min.i dupa,za chwile odtrzymuje zaproszenie,przyjmuje i znowu dupa,bład coś tam... i tak w kółko !!! Jest jakaś rada na to czy znowu jakiś patch,wkur... mnie to,na x360 tego problemu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 1000000000x bylo to juz walkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Panowie co jest znowu grane z tymi zaproszeniami do gry,wczoraj miałem wolny wieczór chciałem pograć z Jakim PL wysyłam zaproszenie,czekam ze 2 min.i dupa,za chwile odtrzymuje zaproszenie,przyjmuje i znowu dupa,bład coś tam... i tak w kółko !!! Jest jakaś rada na to czy znowu jakiś patch,wkur... mnie to,na x360 tego problemu nie mam. Pewnie JakimPL gral w tym czasie, jak mu wyslales zzaporoszenie, a jak je juz zobaczyl, to anulowal i wyslal Tobie. JakimPL wlaczyl sie do gry, gdzi ebyl juz komplet graczy i wtedy ty chciales sie podlaczyc, a ze nie moze byc na planszy +1 zawodnika ( spectacor'a nie licze) to ci wyskoczylo okienko, ze server is full... innego wytlumaczenia nie mam, jedynie rade: dajac zaproszenia, daj czas osobie na podlaczenie sie do ciebie Moze wtedy unikniesz takich sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 1000000000x bylo to juz walkowane. I niestety chyba jeszcze bedzie walkowane jekies 100099987 razy, jak szybko nie wyjdzie ten path. Mam nadzieje, ze bede mogl tez ogladac rekordy ludzi z mojej listy w kazdej chwili, a nie tylko w tedy kiedy sa online. Czasem wydaje mi sie jakby wersja PS3 zostala specjalnie z bugowana... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Aha jak masz wersję Usa to i tak byś się do mnie ani ja do ciebie nie podłączył. Kiepska sprawa z tym Codem w tej kwesti. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiedzminka 0 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam. Od wczoraj gram w sieci i w związku z tym mam pytanie. Jak to jest że zawsze zostaje automatycznie dołączony do jakiejś gry, a nie moge tego zrobić samodzielnie. We wszystkie tytuły w jakie gram po sieci jest tak że jak jestem w lobby to widzę całą liste gier jakie się odbywają lub właśnie mają się zacząć i mogę się dołączyć tam gdzie chcę(oczywiście jeżeli jest wolne miejsce). Tutaj natomias konsola automatycznie wrzuca mnie tam gdzie jej się podoba bez możliwości ręcznego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Konsola sprawdza przepustowosc lacza ( zebys nie mial lagow ) i wrzuca cie do pierwszego wolnego znalezionego servera Takie rozwiazanie zastosowalo activision i to do nich wysylaj pretensje Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Nie wiem kto to wymyslil szczegolnie ze na PC jest normalnie i mozna wybrac dowolna gre.Dzieki temu nie trafia sie na nielubiane mapy itp mam nadzieje ze developerzy wezma przyklad z ut3.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Kurdeee, juz mnie powoli denerwuje ten cod:/ Raz mam full kresek na jakości łącza i nigdy nie spada mi opniżej trzech a raz jak wchodze na mecz to tylko pierwszy koleś na liście ma pełny zasięg że tak powiem a resza grupy ma po jednym:/ I spróbuj kogos ustrzelić w tym momencie. Koleś ładnie wszystkich kosi a ty musisz działać z wyprzedzeniem i władowac cały magazynek aby coś kolesia ruszyło. Wiecie od czego to zalezy? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcindpol 0 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 cod4 to piekna gierka, powroce do gry po wyjsciu patcha!, a teraz to czekam na pieknego unrealat3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Znowu mam experience na minusie i nie moge wykorzystać mojego ulubionego perka,jak ja mam uczciwe z ludźmi grać Cytuj Odnośnik do komentarza
ramzes_1981 0 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 A powiedzcie mi COD4 jest fajne? Mozna grac odrazu online czy trzeba singla grac wpierw? Aha no i mam pytanie czy jak odpalam pes2008 to pisze ze niemam portu 5730 odblokowanego ale COD 4 powinno pójść nie? No i mam do wyboru albo nowy nfs albo COD4. Odpiszcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Zasadniczo o gustach sie nie rozmawia, ale jesli mialbym do wyboru tak jak ty, Cod4 czy Nfs, bralbym Cod'a Nie trzeba przechodzic singla, zeby zagrac w multi. Co do portu 5730 to nei mam pojecia... Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 grał ktoś z Was w COD4 na tym: http://www.allegro.pl/item307184009_zostan...rago_gwara.html ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Na zachodnich forach są informacje,że większość najlepszych graczy w COD4 gra właśnie na frag fx.Jak mnie pamięc nie myli,ktoś z naszego forum gra lub usiłował kupić to ustrojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Specjalnie bym sie nie zdziwił,bo niektórzy mają ponad przeciętną celność i refleks Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi