Opublikowano 6 stycznia 200817 l The next Splinter Cell game has been redone three times over already. Developers just can't seem to include good gameplay in it. That's part of why it got delayed. http://softrockhallelujah.blogspot.com/200...of-delayed.html
Opublikowano 6 stycznia 200817 l Że Ubi nie wyda żadnej dobrej gry, dopóki nie będzie to konkretny i grywalny produkt. Nowy Splinter Cell był pisany już 3 razy, teraz jadą po raz czwarty i dlatego ta obsuwa. Także czekamy na nowe info, może coś się zmieni w samej grze
Opublikowano 6 stycznia 200817 l Ku... jedna z najbradziej oczekiwanych gierek przeze mnie, trudno niech ją dopracują w 100 %.
Opublikowano 4 maja 200816 l Sa jakies nowosci na temat tej gry ? Jeden z lepszych exclusiwów na X360, a straszna cisza wokol tego tytułu...
Opublikowano 4 maja 200816 l Również przyłączam się do pytania, kompletne echo o tej grze. A przecież były już pokazywane jakieś tech-demka i dupa.
Opublikowano 4 maja 200816 l Może na tegorocznym E3 (będzie ta "edycja" zamknięta dla prasy?) albo Ubisoft Days coś pokażą
Opublikowano 4 maja 200816 l Cisza o grze spowodowana jest lekką zmianą koncepcji nowego Splintera, o czym było mówione jakiś czas temu, z tego też względu nie pokazują żadnych nowych materiałów zapewne czekając na wypatrywane rezultaty. Uprzedzając pytania - wątpię, żeby chciano porzucić pomysł działania w tłumie zaprezentowany w pierwszych materiałach z gry, zmiany pewnie dotkną innej płaszczyzny (pojęcia nie mam jakiej, ale niech będzie ). Pamiętajcie, że 28. i 29. maj to UbiDays, gdzie niemożliwym będzie niezaprezentowanie czegoś nowego o Conviction .
Opublikowano 5 maja 200816 l Nie podoba mi się ta nowa koncepcja. Wolałem raczej starego Fishera w lateksowym stroju z latarką na głowie w ciemnym zaułku czyhającego na swoją ofiarę...
Opublikowano 5 maja 200816 l Ja tez. Widać ze ubi zaczyna zbaczać z toru poprzednich części i stara sie zaserwować nam coś nowego. Nowy SC, nowy PoP hmm... nie wiem jak reszta, ale ja wolałbym bardziej rozbudowane sekłele, te które z serią mają wspólny nie tylko tytuł. No bo na co wyrabiać markę zeby potem czynić takie drastyczne zmiany ? Nie lepiej byłoby stworzyć grę na podobnych schematach, ale o nowym tytule ? Chociaż patrząc na to z drugiej strony, analogicznie było z serio Call of duty.. też byłem sceptycznie nastawiony do zmian, a jak widać wyszło to grze na dobre. Także wszystko się może zdarzyć. Jak na razie pomysł z fiszerem działającym w dzień w tłumie, i cel-shadingowym popie jest dla mnie chybiony.
Opublikowano 5 maja 200816 l Sorry ArkejD, ale jakie zmiany w Call of Duty? Tam zmieniła się tylko i wyłącznie sceneria, schemat rozgrywki pozostał ten sam. IMO słabe porównanie.
Opublikowano 5 maja 200816 l To nie porównanie Wtrąciłem tylko przy okazji, jak bylo z Codem. Wtedy, tak jak i teraz, nie podobało mi się to że akcja nie będzie działa się w czasach I czy II wojny światowej. Nastawiło mnie to na NIE, jak to ? Cod bez II wojny swiatej ? .. Mile się rozczarowałem i tak samo chciałbym się mile rozczarować po zmianach jakie czyni Ubi w swoich flagowych tytułach. Nie widzieliśmy wprawdzie gameplayu, ale z tego co się zapowiada.. no mi taki klimat nie pasuje. Wolałbym, tak jak z resztą Ty, starą koncepcję. Może jestem staromodny, ale dla mnie sequel to ma być to ma być lepiej, więcej, tak jak serie dmc, ace combat, silent hill (wykluczając 4), mgs i wiele innych... A jak widzę zaczyna panować moda na drastyczne zmiany w rozgrywce, przy ktorejś tam z kolei kontynuacji. Świetnie bawiłem się w SC1, 2 i 3 i nie byłem znudzony że schemat rozgrywki jest ten sam, dochodzi tylko lepsza grafika i dodatkowe elementy gameplayu. PoP bez cofania czasu ? Cel-shadingowa grafika ? Co to jest ? Nowy splinter cell, nowa rozgrywka.. fajnie, ale jakbym chciał zmiany, to pograłbym chętnie w podobny tytuł, ale nie jako/zamiast kontynuacji jednej z mojej ulubionej serii ! Nie zakładam z góry że mi się nowy SC nie spodoba, ale na pewno będzie mi brakowało starego schematu zabawy. A przechodzenie po raz kolejny którejś z poprzednij części, już tak nie cieszy. Edytowane 5 maja 200816 l przez ArkejD
Opublikowano 5 maja 200816 l Był pokazywany gameplay nowego SC, poszukaj na youtubie, tylko już jakiś czas temu. Czyli pewno dużo, uległo zmianie. Dla mnie nowy SC, a dokładnie zmiana, jaką przeszedł, jest rewelacyjna, przynajmniej w teorii. Poszukiwany, zdradzony agent, który jest zdany tylko na siebie, hehe, jak cholera przypomina mi to świetny film "Wróg Publiczny", chodź trochę inna koncepcja ale.... Albo choćby scenariusz jak z Bourne, no nic jak dla mnie tylko czekać, i chłonąć w końcu jakąś nową informacje.
Opublikowano 8 maja 200816 l O ile watek fabularny moze byc ciekawy, choc chyba nie wrozy tak porywajacego scenariusza jak Tozsamosc Bourne'a, to o gameplay mocno sie boje. Cytujac tamten artykul; gra byla 3-krotnie przepisywana, gdyz byla po prostu niegrywalna! :F Sam byl dobry jaki byl :>. Ostatnia czesc juz byla dla mnie tak namieszana, ze po poltorej godziny zabawy w pierwszej misji, okrazeniu mapy 3 razy, zabiciu wielu ludzi nie wiedzialem co mam w koncu (pipi)a robic. Za to pierwsze 3 czesci rzadzily. Tresc jak widac zaczela przerastac forme i nie wychodzi to tytulowi na zdrowie.
Opublikowano 8 maja 200816 l Psycho nie przesadzaj, w pierwszej misji nie wiedziales co zrobic? Przeciez to tutorial ktory prowadzi Cie za reke. Btw. czekam na nowego Splintera bo to moj guru i oby Ubi nie dalo dupy w Conviction.
Opublikowano 8 maja 200816 l A znana jest mniej/wiecej jakas data wydania ? Koncowka 2008, poczatek 2009 ?
Opublikowano 9 maja 200816 l Według Wikipedii TBA 2008, według Gamespot'u Q4 2008, według brytyjskiego Play.com 24/10/2008 a według IGN - US: October 2008 Europe: October 24, 2008, Australia: Q2 2008 Daty oscylują tak na końcówkę 2008(prócz Australii) a biorąc pod uwagę to, że na Play.com i na IGN Europejską datę podają na 24 październik więc można uważać to jako datę premiery. Edytowane 9 maja 200816 l przez MESHtro
Opublikowano 20 maja 200816 l Jeżeli to prawda co tam piszą to gra zostanie... skasowana i napisana od nowa, a premiera w... 2010 :o Bardzo lubię tą serię ale niepokojąca była cisza i zerowe nakręcenia hypu wokół Conviction. Coś im poszło nie tak, przekombinowali pewnie. A powinni pójść śladem bardzo udanego Chaos Theory.
Opublikowano 20 maja 200816 l Już zdementowane. No ale wiadomo - w tym biznesie nic nie jest pewne ;]
Opublikowano 20 maja 200816 l każdy rozsądny jest za nowościami, ale nie na siłę pomysł sam w sobie git, jest szansa na autentyczne social stealth tylko dlaczego jest tak cicho? nie ma lansu gameplayami itp.
Opublikowano 20 maja 200816 l UbiDays nadchodzi i muszą coś wreszcie pokazać, bo stanowczo za długo milczą. Jeśli gra ma wyjść jeszcze w tym roku, to nie ma innego wyjścia. Edytowane 20 maja 200816 l przez wrog
Opublikowano 20 maja 200816 l Zobaczymy czy pokaza, moze sie okazac ze premiera w przyszlym roku a gra przechodzi duze zmiany.
Opublikowano 15 września 200816 l Ale wał http://allegro.pl/item436510141_tom_c_spli...sklep_lodz.html Przeciez Conviction ma wyjsc dopiero w roku fiskalnym 2009, no chyba ze byly jakies nowe wiesci na temat premiery ?
Opublikowano 15 września 200816 l typa poniosła fantazja Ubisoft announced another delay to the 2009-2010 fiscal year (April 1, 2009 to March 30, 2010).