Opublikowano 28 grudnia 201014 l A ja mam 97zł na PSS i nie wiem co kupić. Wiem ze raczej napewno chce Lare Croft. Ale nie wiem co jeszcze, mysle nad: Castle Crashers, Lumines, Tetris, Dead Nation... wiem ze duza rozbieznosc ale coz... moze ktos cos doradzi? Moze cos jeszcze innego poleca?
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Po Larze Croft łykaj Dead Nation w pierwszej kolejności. Będziesz zachwycony
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Na Castle Crashers, Lumines i Pixeljunk Shooter też się nie zawiedziesz...
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Ano, za 35 zł można wyciągnąć, ale lepszą alternatywą są jednak Motorstormy. Miałem Pacifica i jakoś mnie znudził. Chwilkę się pościgałem i jakoś tak... wolno i dziwnie. Niby za(pipi)ioza ale bez szału. Podkreślam - jestem ścigałkowym ignorantem i chcę jakąś dobrą jedną max dwie gry - waham się właśnie Burn i Nfs. Burnout już w takich cenach lata ? Git Dzięki
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Jak lubisz efektowne kraksy, to burnout. Ogólnie burn jest chyba nawet szybszy niż nfs. Graficznie wcale niewiele gorszy.
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Przypomniałem sobie... jest jeszcze Split Second. Burnout do mnie przemawia bo jest w dobrej cenie na allegro !!! Powiedzcie mi jeszcze... zwykłego paradise czy box ? Jakaś różnica ? W ogóle mnie ta gra pominęła, nie wiem jak się to stało. Nie wiem o niej nic...
Opublikowano 30 grudnia 201014 l A ja mam 97zł na PSS i nie wiem co kupić. Wiem ze raczej napewno chce Lare Croft. Ale nie wiem co jeszcze, mysle nad: Castle Crashers, Lumines, Tetris, Dead Nation... wiem ze duza rozbieznosc ale coz... moze ktos cos doradzi? Moze cos jeszcze innego poleca? Polecam CC. Mam, świetna oprawa A/V, od groma humoru. Też za szybko jej nie skończysz - ale zabawę dawkuj byś znużenia nie odczuł. No i tryb wieloosobowy z naciskiem na "wielo". Flower/flow/Stardust HD, też - o ile nie masz - kup, koniecznie. Trine również (wspaniała przygoda). Przypomniałem sobie... jest jeszcze Split Second. Burnout do mnie przemawia bo jest w dobrej cenie na allegro !!! Powiedzcie mi jeszcze... zwykłego paradise czy box ? Jakaś różnica ? W ogóle mnie ta gra pominęła, nie wiem jak się to stało. Nie wiem o niej nic... Podkreślam - jestem ścigałkowym ignorantem i chcę jakąś dobrą jedną max dwie gry - waham się właśnie Burn i Nfs. W box masz od groma dodatków. Bierz zdecydowanie ową wersję, a nad samym Burnout ani chwili się nie zastanawiaj - jedna z najlepszych gier ostatnich lat, zdecydowanie. Złośliwie bym dodał, że ma przy tym lepsze kraksy niż GT5, ale złośliwy nie jestem. N4S:HP też znakomity tytuł, a i SS nie zawiedzie.
Opublikowano 1 stycznia 201114 l SplitSecond nie umywa się ani do takich gier jak: Burnout Paradise, Blur, NFS:HP.
Opublikowano 3 stycznia 201114 l lo mi si demo flower. warto kupowac full? jest duzo atrakcji? jak dlugie?
Opublikowano 3 stycznia 201114 l Długa nie jest, ale według mnie warto kupić. Nie wiem co rozumiesz przez atrakcje.
Opublikowano 3 stycznia 201114 l lo mi si demo flower. warto kupowac full? jest duzo atrakcji? jak dlugie? Flower to bardzo nietypowa i jednocześnie relaksująca produkcja. Jak na dzisiejsze standardy jest niezwykle oryginalna. Sam pamiętam jak odpalając ja po raz pierwszy wsiąknąłem na prawie 4h. To wciąga i to bardzo.
Opublikowano 3 stycznia 201114 l Flower to jedna z obowiązkowych pozycji na PSS. Na plus można zaliczyć nietypowość rozgrywki, muzykę, grafikę, relaksującą rozgrywkę, pozytywny feeling itd. A minus jest jeden, chciało by się więcej światów.
Opublikowano 5 stycznia 201114 l Warto sięgnąć po Heavy Rain mimo iż wie się kto jest Origami Killerem(przez idiotę na stronce zwanej Polygamia ) ?
Opublikowano 5 stycznia 201114 l Warto sięgnąć po Heavy Rain mimo iż wie się kto jest Origami Killerem(przez idiotę na stronce zwanej Polygamia ) ? Myślę że warto Niby wiesz kto, ale nie wiesz jak i dlaczego..
Opublikowano 5 stycznia 201114 l Na koncie pozostało 28zł. i w sumie, chciałbym je zainwestować w jakiś dobry tytuł, ale nie bardzo wiem na co. Co polecacie ? Rodzaj gry jest mi obojętny.
Opublikowano 5 stycznia 201114 l Ktoś miał może styczność z grą Kane&Lynch 2 ? Zastanawiam się właśnie nad zakupem i nie jestem do końca przekonany. Grę można kupić za ok.60zł nową, więc dość tanio. Jak by ktoś mógł podzielić się opinią, to byłbym wdzięczny
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Ktoś miał może styczność z grą Kane&Lynch 2 ? Zastanawiam się właśnie nad zakupem i nie jestem do końca przekonany. Grę można kupić za ok.60zł nową, więc dość tanio. Jak by ktoś mógł podzielić się opinią, to byłbym wdzięczny a nie lepiej zapytać w odpowiednim temacie ? * http://www.psxextreme.info/topic/80597-kane-lynch-2-dog-days/page__st__80 :potter: * pytanie retoryczne, tyczy się też innych osób które pytają/mają zamiar pytać się o pojedyncze tytuły
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Szybkiej i dobrej rady potrzebuję. Mam do kupienia kilka gierek, ale kasy już ma wszystko nimo Co lepiej : Kane Lynch 2 ? Borderlands ? Bioshock ? ( grałem kiedyś chwilkę na pc i urywał (pipi)a ! ) Alpha Protocol ? Army of Two ? Wet ? ( na to się trochę napaliłem )
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Borderlandsa przechodzę już drugi raz i muszę powiedzieć, że nadal mi się podoba. Multum broni, wysoki maksymalny lvl, duża liczba przeciwników i ogromna ilość questów, które starczą Ci na wiele, wiele godzin wspaniałej rozgrywki. Polecam, najlepiej jeśli znajdziesz partnera (lub partnerkę ) do wspólnej gry.