hotken 0 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja zamówiłem preordera w angielskiej wersji w sklepie PsxExtreme. I nie uwierzysz, ale wczoraj Falloucik był już u mnie!!! Mówie ci, wbijaj na sklep psxextreme, bierz kuriera i jutro gra jest u ciebie. P.S. Bosze, ale ta gra jest zarombista!!!!!!!! Chyba się zakochałem:] Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Wiesz zamówić to ja mogę nawet wieczorem a jutro i tak kurierem wyślą i będę miał ale chce być PEWNY że cenega nie wyśle dziś albo jutro EK. Za długo już czekałem żeby teraz ot tak zrezygnować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Radiell 0 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 A wie ktoś czy w MM jest juz fallout 3? Jak tak to w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 A wie ktoś czy w MM jest juz fallout 3? Jak tak to w jakiej cenie? W gdansku jest napewno kosztuje 199zeta Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 W budynku radia powiedzieli mi, ze zezwolenia na nauczenie mnie kozystania z niego moze mnie nauczyc jakis typ, ktory sie znajduje w jakims laboratorium. Czy ktos w was wie moze gdzie sie ono znajduje? Musisz iść do Cytadeli Bractwa Stali, pogadać z Lyonsem a potem z Gunnym. Obaj powinni być na placu głównym. Do miejscówki trafiasz popychając wątek główny :] Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Jeszcze jedno spamowe pytanko:) Czy ktoś dostał dzisiaj Edycje kolekcjonerską od Cenegi fallouta 3 ? Jestem ciekaw czy tylko mi napisali że zrealizowane a firma kurierska nic nie wie o zamówieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Zobaczta tego suchara. Pod koniec filmu się zaczyna. Najprawdziwszy WTF. http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Co w tym "WTF" ?? Lajtowy filmik który oglądałem z zaciekawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwas_91 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) A końcówka filmu? Koleś wali z mini-atomówki a dziadek nic. Edytowane 10 Listopada 2008 przez Kwas_91 Cytuj Odnośnik do komentarza
czejenix 6 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 wiecie może kiedy będzie wersja Pl na xboxa? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie wiem czy ta kwestia była poruszana, ale byłem w MM w Opolu, widzę jest Fallout 3, pytam się czy po Polsku, dostałem odpowiedź, że tak, czy to możliwe? Na okładce nie ma żadnych oznaczeń i jest cała po angielsku okładka. Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Nie wiem czy ta kwestia była poruszana, ale byłem w MM w Opolu, widzę jest Fallout 3, pytam się czy po Polsku, dostałem odpowiedź, że tak, czy to możliwe? Na okładce nie ma żadnych oznaczeń i jest cała po angielsku okładka. napewno nie po polsku jeszcze takiej wersji na konsole nie ma , z tego co podała cenega to do mikołajek ma juz być ale nic jeszcze dokladnie nie wiadomo kiedy, i bedzie cała po polsku czyli pudełko instrukcja tez Edytowane 10 Listopada 2008 przez froniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Od momentu, w którym wybrałem się na feralne ghoule z moim shotgunem, system walki wręcz pokochałem BOOM! HEADSHOT! edyta: Przerobiłem swoją postać na Freddy'ego Krugera. Mam na ryju maskę ghoula, na głowie brązowy kapelutek a moją bronią jest rękawica z pazurami deathclawa. Teraz muszę znaleźć sweterek w paski, lol. Edytowane 10 Listopada 2008 przez Sasori Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Przerobiłem swoją postać na Freddy'ego Krugera. Mam na ryju maskę ghoula, na głowie brązowy kapelutek a moją bronią jest rękawica z pazurami deathclawa. Teraz muszę znaleźć sweterek w paski, lol. Oj tak. Obejrzałęm ponad 100 screniaczy z recki Voodoo Extreme i maska ghula to jest kozak jakch mało. Rękawica Deathclawa to już w ogóle piękna rzecz. Autorski pomysł Bethy to strzał w dychę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Od momentu, w którym wybrałem się na feralne ghoule z moim shotgunem, system walki wręcz pokochałem BOOM! HEADSHOT! edyta: Przerobiłem swoją postać na Freddy'ego Krugera. Mam na ryju maskę ghoula, na głowie brązowy kapelutek a moją bronią jest rękawica z pazurami deathclawa. Teraz muszę znaleźć sweterek w paski, lol. Możesz zarzucić fotą? Jestem ciekaw tego Krugera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziabong 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 a juz w Megaton jesli szeryf zginie i zgarniemy jego stuff + okularki to mamy Straznika z Texasu jak sie patrzy . Btw gra wciaga niesamowice wczoraj musialem skonczyc bo usypialem juz ( 3 w nocy wybila ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 http://www.valhalla.pl/recenzja265-Potega-...-Fallout-3.html Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ile w tej grze jest miast? Megaton wysadziłem, mapę zwiedziłem całą prawie, a jak na razie znalazłem tylko Rivet City... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Obawiam się, że to wszystko. Chyba że nazywać miastami trzydomkowe osady... Słupek88 - z chęcią zarzucę moją postacją, ale to dopiero za kilka dni. Legalnego inaczej Falla i przerobionego kloca musiałem zwrócić, ale nie bójta żaby - legal już w drodze do mnie. 150zł na popularnym serwisie aukcyjnym, zakup ze wszech miar udany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Obawiam się, że to wszystko. Chyba że nazywać miastami trzydomkowe osady... Słupek88 - z chęcią zarzucę moją postacją, ale to dopiero za kilka dni. Legalnego inaczej Falla i przerobionego kloca musiałem zwrócić, ale nie bójta żaby - legal już w drodze do mnie. 150zł na popularnym serwisie aukcyjnym, zakup ze wszech miar udany. Kiedy PL wersja do cholery? :[ Koniec listopada/początek grudnia - tylko Cenega wie dokłądnie kiedy. Ileż można to wałkować. Cytuj Odnośnik do komentarza
malcher 1 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Czy jak będę wykonywał tylko questy z głównej linii fabularnej to można spokojnie skończyć grę? Czy trzeba być jakoś bardziej dopakowanym, żeby poradzić sobie w końcówce w przeciwnikami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ostatni quest możesz przejść właściwie nawet bez jednego strzału (wystrzelonego/przyjętego na klatę). Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Trochę zawiodłem się na Falloucie3, chciałem podejść do niego jak zupełnie innej gry, ale to niestety niemożliwe. Uczucie nostalgii cholernie mocne. Najgorsze wady: bolączki Obliviona, tj widok TPP, kupa lokacji które nadają się tylko do spenetrowania (loot), niemrawi aktorzy yebiący klimat, mimika twarzy a raczej jej brak. Stanowczo za mało konkretnych, dużych lokacji, mam na myśli jakieś miasta... o czymś na wzór New Reno można sobie pomarzyć. Nie podoba mi się również cześć rozwiązań zastosowana przez twórców, mianowicie psucie się broni i pancerzy (niech nikt nie piszę że realizm itp bzdury). Trzeba nosić ze sobą tony żelastwa, ale chyba postanowili to zrekompensować amunciją, która... nie waży ani grama. Są też plusy, mimo tego że ta gra trochę nieudolnie stara się być Falloutem, czasami rzeczywiście jest porządny klimacik. Trafiają się też bardzo ciekawe questy. Grafika zdecydowanie na plus, chociaż ruchy postaci spaprane. Muzyka również w porządku. VATS to fajne rozwiązanie, walki dają sporo frajdy... i te wszystkie headshot'y, konkret gore. Spodziewałem się mocniejszego tytułu, co nie oznacza że nie warto zagrać, crap to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomaszek88 1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A ktoś może mi powiedzieć jak przejść tą misje z wspomnieniami? Mam się przebrać za konusa rozpruwacza i zabić wszystkich, zabiłem ale ta mała mi ciągle mówi że to nie wszyscy o Co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Mówiąc że to nie wszyscy, ma na myśli, że ktoś jeszcze został. No i to nie są wspomnienia ;] Questa można rozwiązać też i pokojowo (w opuszczonym domu, trzeba odkryć szyfr manipulując przedmiotami). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi