Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem dziś w Żabce Ben&Jerrys czekoladowe z brownie. Faktycznie, mega są.

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 139 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O rany rany ale ten lód jest pyszny. I ogrom tej białej czekolady, szaleje z rozkoszy!!! <3

15ojaj4.jpg

m90jyo.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowości od Magnuma ciąg dalszy. :)

2rhtjlz.jpg

dbtgfs.jpg

Zdecydowanie polecam! Wiele smaków i dobra gramatura. :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Udało mi się dzisiaj dorwać Haageny (z orzechami macadamia) i myślałem, że będą smaczniejsze. Oczywiście jakościowo od normalnych lodów mocno odbiegają, ale Ben & Jerry's są moim zdaniem półkę wyżej.

Opublikowano

Przecież to już było dawno ustalone, że najlepsze lody jakie są to

s.jpg

I żadne tomy & jerry albo hageny dazely tego nie zmienią.

Opublikowano

@sprite

Były u mnie na Bronowicach, ale nie w lodówie z innymi lodami tylko pomiędzy mrożonymi pyzami, a mixem warzyw xD

Opublikowano

Hageny wykupili jak schab na promocji. Dorwałem jeden słony karmel (9/10) i sernik truskawkowy (7/10). W tej cenie grzech nie wziąć. 

Opublikowano

W tesco dzisiaj byłem i zauważyłem Hageny pralinowe, o których ktoś tu wspominał i zmieniłem o nich zdanie, bo mocno zaj.ebiste są. Ale bez żadnej promocji były, więc tak samo poj.ebana cena jak Ben & Jerry's. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ben&Jerry's Peanut Butter Cup, o mój borze, jakie to dobre. A fanem masła orzechowego nie jestem. 

Manhattany pomarańcza z czekoladą też, ale Sunny Orange najleprze jednag.

Opublikowano

Probowales pinatbater z Lidla, te hamerykanskie? Tez rewelka.

Opublikowano
7 godzin temu, Rozi napisał:

Ben&Jerry's Peanut Butter Cup, o mój borze, jakie to dobre. A fanem masła orzechowego nie jestem. 

Manhattany pomarańcza z czekoladą też, ale Sunny Orange najleprze jednag.

gdzie kupiłeś?

Opublikowano

Ale które?

Opublikowano
W dniu 27.03.2018 o 07:38, Metoda napisał:

Przecież to już było dawno ustalone, że najlepsze lody jakie są to

s.jpg

I żadne tomy & jerry albo hageny dazely tego nie zmienią.

w tej cenie to nie ma nic lepszego, za(pipi)iste lody

Opublikowano

No zaryzukuje ze skład to niezła kopia haagen dazs, jak za dyszke to najlepszy lodowy deal jaki mozna mieć z marketu.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Są bardzo dobre, ale hageny i ben&jerry's to jednak półka wyżej. Jeśli nie byłbym takim skąpcem, to by częściej wpadały :/ 

Opublikowano

Snickers na patyku - o ile lodowa wersja batona była bardzo okej, tak forma na patyku coś nie pykła. W sumie to nie bardzo wiadomo czemu to się w ogóle nazywa snickers . No polewa czekoladowa ma orzeszki, ale to nie jest chyba jakiś szczególny ficzer. Przez to, że są mocno rozdrobnione trudno nawet wyczuć, że są ziemne, bo w takiej formie to nie robi żadnej różnicy. Warstwa lodowa o nieokreślonym, mdłym smaku z jakimiś wzorkami karmelowymi, które służą chyba tylko za ozdobę, bo smakowo nie wnoszą niczego. A wystarczyło na czekoladę dać połówki, a do środka całego orzeszka ziemnego i już byłoby jakieś uzasadnienie nazwy. Bessęsu. 

Magnum Almond - Słodka do porzygu polewa czekoladowa, w której zatopione są podobno migdały, ale tak jak w przypadku snickersa, ciężko wyczuć co ci tam między zębami chrzęści. Nie wiem czy to wina zabójczo słodkiej czekolady, czy algida opatentowała lody o smaku niczego, ale ten lód smakowo to autentycznie ekwiwalent wody. Oczywiście tendencja podtrzymana - magnumy co roku coraz droższe i coraz mniejsze. Niedługo będą mniejsze od tych miniaturek, które swego czasu puszczali po kilka sztuk w pudełku.

Opublikowano

Wydaje mi się, że Magnumy się zesr.ały trochę i już nie są warte tej ceny, przesłodzone jakieś.

Opublikowano

To spróbuj z miętą onego.