Opublikowano 15 czerwca 20195 l 13 minut temu, Shen napisał: Magnum 2,99zl/sztuka przy zakupie 2 w biedrze Smak Alomond też mają?
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Nie wiem, ja tylko kokosowe uznaje. Widzialem na 100% maline, kokosowe i mietowe. Jak mieli wczesniej w ofercie to pewnie nadal są
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Byłem ostatnio w biedrze i dobił mnie wybór lodów na patyku/rożków, tylko jedna lodówka i kilka rodzai do wyboru. Może w innych jest większy wybór, ale w porównaniu z polomarketem do którego chodzę jest bardzo słabo. W polo lodów jest od zatrzęsienia.
Opublikowano 16 czerwca 20195 l W aldim haageny po 15.99 zl. Wahalem się miedzy moim ukochanym macadamia nut brittle a nieznanym peanut butter crunch. To drugie wzialem i ojezu, musialem duzo silnej woli miec zeby oderwać łyżkę od kubełka. Smietana 18%, orzechy, karmel, maslo orzechowe Ten przepyszny sku.rwysyn ma 350kcal w 100g, chyba najwieksza bomba wsrod lodow, musze to podzielic na 3 porcje co najmniej.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l W dniu 16.06.2019 o 09:40, _Red_ napisał: W aldim haageny po 15.99 zl. Wahalem się miedzy moim ukochanym macadamia nut brittle a nieznanym peanut butter crunch. To drugie wzialem i ojezu, musialem duzo silnej woli miec zeby oderwać łyżkę od kubełka. Smietana 18%, orzechy, karmel, maslo orzechowe Ten przepyszny sku.rwysyn ma 350kcal w 100g, chyba najwieksza bomba wsrod lodow, musze to podzielic na 3 porcje co najmniej. Dawno nie jadłem dobrych lodów, a że ostatnio tylko widziałem weganskie Ben and Jerry's (ale chyba jeszcze dyche droższe niż normalne), wiec jak wczoraj w Lidlu zauważyłem te hageny to od razu wlecialy. I masz racje, że smak cholerne dobry. Dla mnie na równi z pralinami. Dzięki za info.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l w auchan jest spory wybór tych hagenów, macadamia i pralinowe na pewno widziałem, i chyba jeszcze blueberry, ceny około 17-18 zł więc standard chyba? czasem jakieś promocje mają i wtedy około 15 zł, próbowałem póki co tylko strawberry cheesecake i łojaciepier.dole, no nie bez przyczyny tak zachwalacie
Opublikowano 19 czerwca 20195 l W auchanie to nawet na patyku sa takze mozna oyebac na szybko w biegu Ale ostatnio zakochalem sie w czekoladowych grycanach (albo w mleczna czekolada). Nie przepadam za lodami czekoladowymi ale tutaj 500ml wlatuje na jedno posiedzenie i maloooo
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Nie mam pojęcia co to te hageny, ale za(pipi)iście mi smakują bakaliowe grycana i tylko je właściwie kupuje, te hageny lepsze? Edytowane 20 czerwca 20195 l przez Wooyek
Opublikowano 20 czerwca 20195 l To tak jakbyś sobie wmawial że jezdzisz Lamborginio a tak naprawdę masz Tico z alusami na gaz.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Okej, kumam. To które z tych hagenów są najlepsze i warto sprawdzić w pierwszej kolejności? Będę w oszołomie to się rozejrzę.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Dla mnie sernik truskawkowy, a dziewczynie najbardziej smakuje oczywiście słony karmel. W sobotę w Kauflandzue promo na lody -30%, Hageny wyjdą za jakieś ~17 zł.
Opublikowano 25 czerwca 20195 l Wczoraj kupiłem Haageny kokos-czekolada, no pyszne, taki prawdziwy smak, bo i skład naturalny. Jedynie cena trochę zaporowa.
Opublikowano 25 czerwca 20195 l W dniu 11.06.2019 o 08:58, Rozi napisał: Calippo o smaku guarany Brakuje takich lodów, tylko Frugo takie zostały są wyciskane liptony, zjadłem i są ok.
Opublikowano 25 czerwca 20195 l Też jadłem, mam do nich lepszy dostęp heheheheh Ale absolutnym hitem dla mnie obecnie są Magnumy wiśniowe, lód idealny.
Opublikowano 4 lipca 20195 l Najlepsze lody dla koneserów prosto z Katowic. Firma Italiana. Przeciętny zjadacz oleje, bo wyglądają... tanio (choć nie są, około 14 zł za 550ml tego klocka), ale zdecydowanie warto. Jak to w przypadku dobrego lodzika, bez tony emulgatorów trzeba dać im chwilę odtajać. Nieprzesłodzone, kawa smakuje jak kawa, a warstwa z bakaliami to poezja Jadłem jeszcze te: Ta sama doza za(pipi)istości. Opis: "Deser z lodów jogurtowych tradycyjnych z dodatkiem truskawek w śmietanie, bezy i polewy truskawkowej" Wszystkie magnumy, grycany i budki suflera mogą się schować.
Opublikowano 4 lipca 20195 l Cassate "kraftowe" jadłem w Poznaniuw cukierni Jagodka, ale srednio weszly. Troche jak typowy szron z marketu. Obczailbym te, gdzie to kupie? Sklepy, czy jakas kawiarnia w Kato?
Opublikowano 4 lipca 20195 l Mają chyba kawiarnię w Kato, ale ja kupuję w sklepiku osiedlowym w Krakowie. Raz widziałem nawet w... Żabce na Wrocławskiej.
Opublikowano 6 lipca 20195 l @sprite w moim lokalnym Lidlu wjechała cała półka Gelatelli Peanut Butter