Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Planuję zakup PS3 i wymiane dysku. Pytanie jest następujące. Czy będzie działać jak zrobie backup za pomocą komputera? Oczywiście uprzednio sformatuje nowy dysk w konsoli.
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Nie bedzie. Co wiecej w tym watku bylo to juz wielokrotnie walkowane
Opublikowano 23 sierpnia 200816 l jak się ma sprawa Backupu konsoli do Trofeów? PRzepadają,zostają,trzeba je jakoś na nowo aktywować?
Opublikowano 23 sierpnia 200816 l Trzeba chyba z kims porownac trofea i sie wtedy pobiora tez twoje. Pytanie: Po wymianie dysku profile/konta, hasla itd zostaja na konsoli? Edytowane 24 sierpnia 200816 l przez Emet
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l kupillem dysk WDC pod USB 500GB dlaczego ps3 go nie widzi co jest grane ??
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l kupillem dysk WDC pod USB 500GB dlaczego ps3 go nie widzi co jest grane ?? fat32?
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l nie partycja jest w NTFS. dysk startuje dioda sie swieci slychac ze pracuje ale niegdzie go nie moge znalesc..........
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l nie partycja jest w NTFS. dysk startuje dioda sie swieci slychac ze pracuje ale niegdzie go nie moge znalesc.......... PS3 chyba nie widzi NTFS. Zmień na FAT32.
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l wielkie dzieki tylko teraz bede mial problem bo mam duzo filmow powyzej 4GB
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l ps3 czyta tylko dyski z fat32, dlatego jesli chcesz na ps3 otwierac jakies pliki 1080p ( duże ) to dzielisz je na kilka 4 gbajtowych. Na forum oficialnym playstation jest petycja by w kolejnych updatach dysk był w formacie NTFS. Ciekawe czy kiedyś to się zmieni ?
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Od ok 30 minut w mojej PS3 siedzi HDD 250GB Gratuluje Jaka marka dysku? Najlepiej podaj pełny model i tyle
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Hehe. Dzieki Seagate 250GB 5400rpm 8MB cache SATA II. Jak wrażenia ?? Cichy jest ?? Grzeje się czy wręcz przeciwnie (konsola tak samo na obroty wchodzi czy szybciej)?? Emet | | V Dzięki kolego. Dla mnie teraz pozostaje wybór co wpierw kupić: słuchaweczki czy dysk właśnie (te 60gb już ledwo starcza) Edytowane 28 sierpnia 200816 l przez Łebi
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Nie ma zadnej roznicy (tzn wszystko cicho i spokojnie) Edytowane 28 sierpnia 200816 l przez Emet
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l 500GB Blowout: How to SUPERCHARGE Your PS3! http://www.gamepro.com/article/features/20...harge-your-ps3/
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Damn, nawet nie wiem co bym zrobił z taką ilością miejsca na PS3 Wszystkie dema i filmiki to i tak mało, żeby go zapełnić
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l ps3 czyta tylko dyski z fat32, dlatego jesli chcesz na ps3 otwierac jakies pliki 1080p ( duże ) to dzielisz je na kilka 4 gbajtowych. Na forum oficialnym playstation jest petycja by w kolejnych updatach dysk był w formacie NTFS. Ciekawe czy kiedyś to się zmieni ? Na NTFS nie ma szans. Prędzej EXT3. Ale i tak nie zmienią FAT32.
Opublikowano 9 września 200816 l Przeczytałem cały temat aż dopiero na końcu znalazłem chociaż wzmiankę o tym, że nie PS3 nie odtwarza systemu plików ntfs!! I tu się pojawia mój problem w jaki sposób w takim wypadku podzielić pod windowsem duże pliki 1080p na pliki poniżej 4GB?? Tylko po to mi jest potrzebny dysk zewnetrzny a o nagraniu na płytę można na razie tylko pomażyć!!
Opublikowano 9 września 200816 l Szukajcie a znajdziecie Tutaj jest wszystko opisane Najogolniej rzecz biorąc - program dzieli duży plik na 4gb zeby fat32 obslugiwał, plus zamienia mkv na voby - robi to bardzoooo szybko. U mnie na core2duo w emulacji windowsa ( macbook ) robi z plikiem 20 gb to w 2-4 minuty. Powodzenia
Opublikowano 11 września 200816 l Mam takie czysto techniczne pytanie. Czy PS3 da się uruchomić bez dysku twardego? W końcu firmware i ustawienia profili są zapisywane w wewnętrznej pamięci konsoli. Próbował ktoś?
Opublikowano 11 września 200816 l nie da się-wyskoczy komunikat ,że nie ma dysku BTW dziś zmieniałem dysk w PS3-od teraz w moim Chlebaku siedzi 250gb dysk firmy WD
Opublikowano 11 września 200816 l dziś zmieniałem dysk w PS3-od teraz w moim Chlebaku siedzi 250gb dysk firmy WD no to gratz :]
Opublikowano 11 września 200816 l Da się zrobić taki myk żeby wrzucić czyjegoś sejwa na pendrive a potem zrzucić go na konsolkę? Będzie on działać?
Opublikowano 11 września 200816 l będzie działać(baa nawet na gamefaqs są do pobrania z praktycznie każdej gry na ps3,a na dodatek swojego czasu pewnien koleś na allegro sprzedawał sejwa z GT5P z wszystkimi autami ) ale zapomnij o odblokowaniu trofeów-te trzeba odblokowywać tylko na swoim profilu i na innym nie działają.Aha...jest kilka gier,których sejwa nie odpalisz na innej konsoli,ale to sporadyczne przypadki Edytowane 11 września 200816 l przez Ficuś