Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 No co ty , a myślisz czego Naruto uczył się przez te 2,5 lat ? (rozwijanie mocy jinchuriki), moim zdaniem Naruto sporo się zmienił od 1 części. Tam był raczej po prostu zdeterminowany. A teraz idzie w parze doświadczenie i powaga, żeby nie dać się zabić jak jakiś głupek . Z innej beczki - musze przyznać że dedukcja postaci jest niesamowita, Sakura podniecająca się książką Sai-ego (mój sssskarb ) no i ynteligencja nosiciela Kijubiego . Cytuj Odnośnik do komentarza
Ewcikson 1 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 No co ty , a myślisz czego Naruto uczył się przez te 2,5 lat ? (rozwijanie mocy jinchuriki), moim zdaniem Naruto sporo się zmienił od 1 części. Tam był raczej po prostu zdeterminowany. A teraz idzie w parze doświadczenie i powaga, żeby nie dać się zabić jak jakiś głupek . Z innej beczki - musze przyznać że dedukcja postaci jest niesamowita, Sakura podniecająca się książką Sai-ego (mój sssskarb ) no i ynteligencja nosiciela Kijubiego . Co prawda to prawda naruto jak ktos czyta mange t o denerwuje go juz anime... tak samo jest z bliczem niestetymanga zdecydowanie lepsza co Do pl tv to juz sie wypowiadalaismy ze puszczanie tasiemcow z marnym dubbingiem i na dodatek 2 pierwsze sezony to nic innego jak wielka pomylka Aisha sciagnij z neta dalsze odcinki - dziecko sie ucieszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 (edytowane) 1-40 Pierwszego naruto w sumie jest od 1 - 220 więc sporo jeszcze nie widziała + jest już shippuuden 46 jak na razie cały czas rysują + manga do czytania . Nie widział Kiedy i gdzie? Nagrałabym dla dzieciaka, ale by się cieszył... no i ja miałabym spokój na jakiś czas Edit: ... Aisha sciagnij z neta dalsze odcinki - dziecko sie ucieszy.... Właśnie to miałam na myśli Pisałam posta w tym samym czasie i nie zauważyłam, dzięki za info Edytowane 26 Lutego 2008 przez ^i^_AiszA_^i^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Tylko wiesz, zeby sie dziecko nie zdziwilo jak na jetixie widzialo pot lejacy sie z postaci ,a tutaj bedzie jucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Co ciekawe, w wersji Jetixowej, w niektorych scenach przeprowadzono odwrotny zabieg, mianowicie dodano krew tam, gdzie jej nie bylo, np: Edytowane 27 Lutego 2008 przez RoL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Za dużo Sasuke nie pokazali,ciekawe jaką siłe zdobył i jak Naruto mu dorówna,bo na razie nie zachwyca(gdy walczy sam,bez chakry demona) Naruto kosior nic nie bój ,nareszcie walczy z głową - po za tym Jiraya czegoś go nauczył ,czego naruto jeszcze nie pokazał - a w mandze ogarną nową technikę (miodzio) z kakashim i Yamoto. btw właśnie co obejrzałem shippuuden'a 48 i jakoś nie mogę znaleźć 49 ponoć miały być dwa odcinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 btw właśnie co obejrzałem shippuuden'a 48 i jakoś nie mogę znaleźć 49 ponoć miały być dwa odcinki. 49 odcinek dopiero za tydzień. Z tego co mi wiadomo to 51 i 52 to odcinki specjalne(20 marzec) Cytuj Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Tylko wiesz, zeby sie dziecko nie zdziwilo jak na jetixie widzialo pot lejacy sie z postaci ,a tutaj bedzie jucha. Dlatego najpierw sama bedę musiała to "przetestować"... czy nie nazbyt drastyczne dla dziesięciolatka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ozzy 0 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 48 odcinek to jakas masakra, prawie zasnalem z nudow, juz dawno nie bylo tak przesadnie przegadanego epa a mialem nadzieje ze sie skonczy tak jak sie zaczal pierwszy shippuuden Cytuj Odnośnik do komentarza
Stachu 1 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) swoją drogą znowu poziom anime strasznie spadł. 48 to żal na całego. Przez cały odcinek 3 ujęcia na krzyż w jednej celi, kilka zbliżeń i paplanina, która nic nie wnosi. Zdecydowanie najciekawszym momentem epa były napisy końcowe Edytowane 1 Marca 2008 przez Stachu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dla tego trza czytać mangę ,mam zamiar zrobić sobie przerwę od anime na jakieś dobre pół roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pezmo 0 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 hehe nowy chapter Mangi miażdży ;] walka braci dobiega końca w końcu zobaczymy team7 , Naruto i resztę Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja też myślę czy nie zostawić na chwilę anime. Jakoś bardziej mi się podobała świadomość, że musze ściągać całe 220 odcinków Naruto (w chwili gdy zacząłem oglądać wyszły ostatnie episody), niż czekać tydz na nowy filer . Cytuj Odnośnik do komentarza
Stachu 1 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) tez tak myslalem, ale ogladam to z ciakwosci tego co bedzie dalej. Jak zobacze co będzie dalej w mandze to kompletnie oleje anime a jakoś czytanie mangi mi sie nie uśmiecha, bo po prostu lubie sie walnąc do wyra po cięzkim dniu z browcem, zgasić swiatła, wyluzować się i obejrzeć baje;p mysle ,ze najlepszym wyjściem będzie po prostu odstawienie Naruto na jakiś czas i nadrobienie zaległosci, na które nie bede musiał czekać z tygodnia na tydzień. Moze jakies Ergo Proxy? sie zobaczy Edytowane 2 Marca 2008 przez Stachu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 E tam ,ja po przeczytaniu mangi(jestem na bieżąco) mam jeszcze większą ochotę obejrzeć to wszystko w "ruchu" ,skoro w mandze było to tak genialnie przedstawione w anime urwie mi to głowę ,już się doczekać nie mogę ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ion 0 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 manga jak nazie fabularnie jest genialna 0 jakis filerow czy przegadanych chapterow , doslownie jak male dziecko czekam co tydz na zobaczenie kolejnego odc Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Macie jakąś stronke skąd można ściagnąć mange w języku polskim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matrox 6 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) Mam pytanie, 23 tom Mangi to mniej wiecej ktory odcinek Anime ? Mam juz za soba 80 odcinkow Anime (ogladnalem w 4 dni...sick! cholerstwo uzaleznia ) Kiedys czytalem Mange ale przerwalem na 8 tomie i teraz chyba bym musial po tych 80 odcinkach zaczac od 17 tomu (tom 16 to koniec walki w Konoha ? ) Moglby ktos jeszcze polecic jakis dobry sklep internetowy z manga ? Bezposrednio do JPF juz nic nie kupie od kiedy nie dostalem mangi za ktora zaplacilem Edytowane 8 Marca 2008 przez Matrox Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotten_Christ 1 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 shippuuden jest ciekawszy od zwykłej wersji... choć jestem tylko z anime nie czytałem mangi, muszę powiedzieć, że naruto trochę dorósł ale nadal zachowuje się jak kretyn... Jak oglądałem naruto jak był jeszcze bachorem to strasznie mnie wq, że całe odcinki na przewijaniu oglądałem bo nie mogłem znieść jego kretynizmów... Co do juchy... LOL jaka jucha przecież tam nic się nie dzieje... Co muszę powiedzieć to czasami w anime naruto kreska jest strasznie kiepawa... jakby im się już nie chciało tego robić... może nie chce? Denerwujące jest to że naruto nie potrafi używać energii tego lisa, dopiero jak się wq... i tak to berzerker i nic nie myśli... Właściwie jego techniki to ciągle "ilość" a nie jakość... czepił się tego klonowania... Za to jak Sakury nie trawiłem to teraz mi zaimponowała swoją krzepą czekam tylko właściwie na Sasuke... to jest najciekawszy bohater w naruto. Także nowy sharingan Kakasza jest cudny... Wszyscy ewoluowali, a naruto najmniej oprócz tego, że może zrobić 10x więcej klonów które giną w 1 sekundzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ...Wszyscy ewoluowali, a naruto najmniej oprócz tego, że może zrobić 10x więcej klonów które giną w 1 sekundzie ;] Naruto jeszcze umie nowego rasengana- Oddoman Rasengan czy jakos tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pezmo 0 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) Na ruto zapewne jeszcze dużo umie tylko na razie w mandze cały czas na sauske jest ;/ zapewne Naruto walcząc z Pieniem lub Tobim pokaże dużo nowości jak tera saske Co do Chapów PL tera jest ciężko JPF interweniował i kazał usunąć wszystkie fanowskie tłumaczenia gdyż wykupił licencje do któregoś tam shippuudena Najnowsze chapy też raczej nie będą tłumaczone gdyż to za duże ryzyko bo JPF za taka coś może pociągnąć nawet do sądu , pozostaje czytać po angielsku Edytowane 8 Marca 2008 przez Pezmo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ...Wszyscy ewoluowali, a naruto najmniej oprócz tego, że może zrobić 10x więcej klonów które giną w 1 sekundzie ;] Naruto jeszcze umie nowego rasengana- Oddoman Rasengan czy jakos tak;) Ale tylko w mandze - w anime dopiero sie bedzie uczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
ion 0 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 hehe i zapewniam was ! kazdy znienawidzi ten moment w anime poniewaz bede znajnudnijesze odc serri choc w tym samym czasie bedzie chyba najciekawszych pojedynkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Za dużo ten nowy odcinek nei pokazał,ciekawe czy dojdzie do walki Sasuke vs Naruto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Pewno w 50 będzie ,raczej nie walka tylko spotkanie po latach Edytowane 11 Marca 2008 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi