Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 751,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Z internetowymi znawcami, którzy nainstalowali jailbreaków i innych gówienek, a potem płacz, bo nie działa

Opublikowano

iOS 9 dzialal o wiele lepiej na iP6s po premierze, tutaj jest o wiele gorzej.

Co? Z czym masz niby problem?

MT i animacje leciutko przycina.

Opublikowano

Kupić 6s 64GB za 2700 zł, czy 7-kę 128GB za 3350 zł? Warto dopłacić te 650 zł do nowszego modelu? 

Opublikowano

7 w pół roku spadnie o tą różnicę, a 6S już staniał - i szybko się to nie zmieni.

cena iPhone po premierze jest zawsze idiotyczna, a później się stabilizuje i stoi - dla żydów i rozsądnych to jest czas na przesiadkę, a 7 nadal kosztuje tyle ile wylosował sprzedawca kołem fortuny... 

Opublikowano

O co chodzi, jak niektore aplikacje po odpaleniu od razu wywala do pulpitu? I tak caly czas... Teraz mam tak np. Apka playstation czy companion Fifa 17. W takim wypadku pomaga tylko restart telefonu? Troche to meczace. Czesto tak bylo jak mialem jeszcze stara wersje danej apki i nie aktualizowalem jej, a teraz wszystki aktualne i takie krzaczki...

Edit. Dobra, wylaczylem wszystkie apki i strony w tle i odpala normalnie, chociaz duzo ich nie mialem.

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Kruku a jeszcze pomęczę ci bułę - ty masz 38 czy 42mm? Co pół godziny zmieniam zdanie i nie mogę się zdecydować :/

Edytowane przez ragus

Opublikowano

42mm, a łapę mam chudziutką (cały jestem na strzała, więc i nadgarstki nie są zbyt rozbudowane). Na początku też się zastanawiałem i przymierzałem różne w Apple Store, ale 38mm jest mały i powiedziałbym kobiecy. Chociaż nawet jak byłem w Anglii i w pracy laska nosiła Watcha, to też miała 42mm, bo 38mm jej za mały się wydawał (a laseczka zgrabna, żeby nie było :cool:).

Bierz 42mm, rozmiar ma znaczenie.

Opublikowano

Git, to wezmę. Zdecydowałem się jednak na Series 1, czyli mocniejszy "pierwszy" model, który wyszedł przy premierze dwójki. Nie ma Samodzielnego GPSa i ekran jest mniej jasny, ale podwyżka ceny mnie nie przekonuje.

Opublikowano

Ktoś orientuje się czy premiera Mario będzie równo po 12 naszego czasu? Czy czasu Copertino?

Opublikowano

€9,99

Opublikowano

Zapytałem się czy Mario będzie po 12 naszego czasu. Z tego co wyczytałem to App Store aktualizowany jest o 22 naszego czasu

Opublikowano

Już jest.

Za darmo i potem sie chyba dopiero płaci.

Opublikowano

pobieram, szkoda ze nie ma opcji gry offline ;/ 

Opublikowano

Uzywa moze ktos apki playmira? Zastanawia mnie to remote play z ps4. Podobno teraz juz mozna grac, bawic sie na telefonie gdy konsola jest w uspieniu. Nie wiem czy warte to 10 euro, czy moze jest jakis darmowy odpowiednik?

Opublikowano

Już wiemy dlaczego niektórzy montują sobie tunele w uszach

C0KmXR3VIAAglHw.jpg-large-e1482314738414