Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prototype

Featured Replies

Opublikowano

O_o

O żesz k.... .

Trailery z gamtrailers mną pozamiatały. Tytuł wydaje się celować idealnie w mój gust.

Oby nie skopali tego potencjału.

• Odpowiedzi 198
  • Wyświetleń 25,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie kupuj, na poczatku jest super ale z czasem sie nudzi, wiele rzeczy jest niedorobionych jak np. ilosc ulepszen i ich kombinacji, srednia grafika a raczej textury ale trzyma stale klatki, duza monot

Opublikowano

Naaaaaaaaaaaajss :(

Nie powiem, gierka zapowiada sie baaardzo ciekawie, chociaż zastanawiam sie jak rozwiążą fakt tej "mutacji" postaci, jaką widać na tym trailerze :D

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale zastanawiam się jaki gatunek będzie reprezentowała ta gra. Coś podobnego do Crackdowna albo GTA? A może bardziej Splinter Cell czy Assassin Creed. Trudno mi ją zaklasyfikować na dzień dzisiejszy. Pewnie dlatego, że nie widziałem ani jednego gameplay'a.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

Coś jak Hulk raczej z PS2 :( Ogólnie filmik bardzo fajny, ale zobaczymy jak będzie prezentował się właściwy gameplay.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już wiem że to gra nie dla mnie... wszystko w tym gameplayu mi się nie podoba...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

pierwsze wrazenie....SOE na sterydach :P

Opublikowano
pierwsze wrazenie....SOE na sterydach :P

mozesz rozwinac, bo jakos nie moge dojsc co to za skrot?

ehh, to wasze lenistwo, nazwy sie calej nie chce napisac :P

Opublikowano

state of emergency? imo kiepsko się to prezentuje, jakieś skoki, strzelanie i znów skoki.. skreślam.

Opublikowano

yup State of Emergency

Opublikowano

wygląda na Midway :] filmik jest w tak tragicznej jakości że nie można nic powiedzieć w kwestii poziomu grafy i wykonania

zjadanie kolesi dobre, ciekawe czy dziwkę też da radę wszamać i dorabiać potem na rogu

- w dupu 2 dychu w paszczu 3 dychu mUAAAARRAAAAA DAWAJ MÓZG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

wyszly jakies urywki z gameplay'a i jak dla mnie gra prezentuje sie wykur.wiscie. skojarzenia z Crackdown'em, ktory jest absolutna rewelacja na 'odstres'. cenie wyzej ponad te wszystkie hity z koncowki roku, ktore jakos zadnego podrygu juz u mnie nie wywoluja.

Opublikowano

Gra prezentuje się raczej słabo, wygląda bardziej - jak to jeden z uzytkowników Polygamii napisał- kolejny, niedorobiony "Spiderman". Widac, że miasto pustawe, grafika nie zachwyca, famerate także. Mogli nie dawac tych urywków gameplaya.

Opublikowano

Nie dali, tylko podobno wyciekł. A ja jestem na tak, na razie bez żadnych achów i ochów ale... Po pierwsze jestem fanem gier "freewolnych" pod każda postacią. Po drugie fabuła może, być dobra, jak na razie dobrze się zapowiada. Po trzecie motyw, w którym wcielamy się w jakiegoś typa, przypomina mi "Matrix-a" a dokładnie, agentów jak wcielali się w innych ;) . Po czwarte, w takich grach, grafika nigdy nie jest najwyższych lotów. A po piąte i ostatnie, nie wiadomo w jakiej fazie produkcji jest gra. Jestem dobrych myśli, odkąd przeczytałem zapowiedź w PSX Extreme swego czasu.

Opublikowano
ta gra to bedzie prze crap :D

Ano przekupens jakich mało. Ale szanujemy tych, którym podobają się gameplay'e.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano
ta gra to bedzie prze crap :D

czasami takie "crapy" sa lepsze od przehypeowanych killerow ;)

Maja mase roboty - moze wyjdzie z tego co ciekawego - crackdown + hulk + destroy all humans + i pewnie cos tam jeszcze ;)

Edytowane przez signap

Opublikowano

To lubię, nikt nie grał, wszyscy widzieli max kilka minut (sekund?) gameplay'u i już wszyscy wiedzą. Crap.

brawo za obiektywizm i danie szansy grze która się jeszcze nie ukazała

Fakt, że może to być drugie Fracture. Duży potencjał, a gra średnia.

Ocenię jak zobaczę/pogram, bo gdybać to sobie można.

Jak na razie fajne patenty widziałem, średnią grafikę (to akurat mnie mało obchodzi) i meeeega skoki. Zapowiada się ciekawie.