Skocz do zawartości

Fear Factory

Featured Replies

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 275
  • Wyświetleń 37,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• o matko boska, matko tereso w okulorach i święty antoni na kupce gnoju, jest!       Tracklist: 01 – Autonomous Combat System 02 – Anodized 03 – Dielectric 04 – Soul Hacker 05 – Protomech 06 – Ge

• ło mamuniu!

• hellspawn81
    hellspawn81

Official   https://youtu.be/osjYf8FBXbU

Opublikowano

Ostatnio słuchałem sobie w samochodzie Soul of The new machine, która przeleżała w szafie pewnie z 8 - 9 lat. Ale ta płyta jest zaje.bista, w dodatku te wplecione teksty z klasycznych filmideł.

Znając najpierw Demanufacture miałem początkowo problem z tą płytą, bo w końcu jest sporo cięższa, ale jak już człowiek się osłuchał za dzieciaka z cięższą muzą, to wchodzi jak złoto

Opublikowano

The Industrialist nie tak bardzo, ale Mechanize mozna katowac bez przerwy. Zaryzykuje stwierdzenie, ze to najlepszy album FF.

Opublikowano

A nie, pupa, rąbnęło mi się. Te remixy są tylko tam.

Oprócz tych co podałem jeszcze jest wypaśna kompilacja pt "Hatefiles".

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fear Factory wygrało E3 :obama:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jadę jutro do Czech  :fsg:

Fear_Factory_OVA.jpg

Ostatnio ich widziałem 5 lat temu i dlatego pała stoi nonstop motzno napięta.

Opublikowano

Ja bylem dwa lata temu na Download, ale tak w sumie grali w srodku dnia, odje.bali swoje i poszli. Wole tak jak teraz, koncert. Kurcze, bym byl w PL do do Ostravy mam jakies 30 km.

Opublikowano

Masorz, (pipi)a, jakoś przeoczyłem ten koncert ;/ A weekend już zaplanowany.