Opublikowano sobota o 14:455 dni Na trawie nie będzie Alcaraza, a prawie nikt tam nie umie grać, więc jeszcze spokojnie na tego 25 szlema się zasadzi. Co do brazola, to wyjebisty powrót, zresztą drugi z rzędzu i oprócz Carlosa jedyny, którego chce się oglądać i ma potencjał trochę zamieszać w tym duopolu Sincaraza.
Opublikowano niedziela o 10:134 dni Kostiuk póki co ma seta nad Igą bardzo wyrównany mecz i na przełamania
Opublikowano niedziela o 11:064 dni Jest najgorsza od kiedy weszła do czołówki. Jak teraz nie wyjebie swojej koleżanki, to już chyba nigdy. 39 niewymuszonych, bardziej ona przejebała niż tamta wygrała.
Opublikowano poniedziałek o 14:363 dni Mamy jednak koło zapasowe, które tak gra unikalnie na tle touru, że przy tych niespodziankach jak najbardziej może powalczyć o wygraną. Ani Łukaszanka, ani Osaka, to nie są jakieś świetne ziemniaki, nagorzej chyba byłoby z Mirrą, albo z naszymi braćmi siostrami. Następna w kolejce Kalińska, a dzisiaj shitfest był w jej meczu, więc jak na moje półfinał będzie luźno.
Opublikowano poniedziałek o 14:573 dni 17 minut temu, SlimShady napisał(a):Mamy jednak koło zapasowe, które tak gra unikalnie na tle touru, że przy tych niespodziankach jak najbardziej może powalczyć o wygraną. Ani Łukaszanka, ani Osaka, to nie są jakieś świetne ziemniaki, nagorzej chyba byłoby z Mirrą, albo z naszymi braćmi siostrami. Następna w kolejce Kalińska, a dzisiaj shitfest był w jej meczu, więc jak na moje półfinał będzie luźno.Nie znam w ogóle tej Chwalińskiej, patrząc na ranking (113) niedziwne. Ciekawe, kiedy ktoś ostatni raz wygrał szlema przechodząc przez wszystkie rundy kwali. Pamiętam w męskim Ivanisevica ze 20 lat temu (z dziką kartą wygrał, nie był nawet już notowany) :D.Chyba była ta Emma Raducanu według Internetów kilka lat temu i to tyle w kobiecym.
Opublikowano poniedziałek o 15:023 dni Raducanu na USO, od kwali do wygranej i to bez straty seta(10 spotkań, 3 tygodnie grania). Taka trochę one hit wonder. Chyba historyczna rzecz, tutaj bez straty seta nie będzie, ale jest opcja to wygrać. No i teraz już w tym momencie jest 49, więc turnieje się otworzą dla niej i nie będzie problemu z kasą.A co do Ivanisevica, to on chyba nie grał kwali, tylko miał dziką kartę, więc za darmo zaczął od 1 rundy.
Opublikowano poniedziałek o 15:053 dni 3 minuty temu, SlimShady napisał(a):Raducanu na USO, od kwali do wygranej i to bez straty seta(10 spotkań, 3 tygodnie grania). Taka trochę one hit wonder. Chyba historyczna rzecz, tutaj bez straty seta nie będzie, ale jest opcja to wygrać. No i teraz już w tym momencie jest 49, więc turnieje się otworzą dla niej i nie będzie problemu z kasą.No super, trzeba kibicować, babka z naboru szkolnego, mam rozumieć, że nie ma bogatego ojca, co w tenisie rzadkością jest.
Opublikowano wczoraj o 11:07 1 dzień Chwalińska w półfinale Nie śledzę na co dzień tenisa ale uwielbiam takie historie. Jakby jeszcze weszła do finału to by było super.
Opublikowano wczoraj o 11:15 1 dzień Półfinał z Blacharenką to może być już ściana nie do przebicia, no chyba że kartoflana księżniczka odjebie coś w swoim ćwierćafinale. W sumie mecz z liderką rankingu to będzie dla Chwalińskiej cenne doświadczenie bez względu na wynik.
Opublikowano wczoraj o 11:17 1 dzień Najlepsze jest, że one z kimś takim za bardzo nie mają okazji grać, więc to jest na jej korzyść. Oczywiście później zaczną ją powoli rozkminiać i się przyzwyczajać, ale teraz trzeba to wykorzystać jak się da. Będzie ciężko, ale jest to możliwe.
Opublikowano wczoraj o 13:47 1 dzień 2 godziny temu, Tokar napisał(a):Półfinał z Blacharenką to może być już ściana nie do przebicia, no chyba że kartoflana księżniczka odjebie coś w swoim ćwierćafinale.No właśnie odjebała i zjebała mecz Ostatni set 6:0 dla Sznajderowej
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Czytam komentarze i takie pytanie, za co ludzie nienawidza Swiatek? Argument o niestrzelaniu bramek w reprezentacji odpada wiec w czym rzecz? Dlaczego Polscy kibice sa tacy chujowi? Strasznie to smutne. Tym bardziej ze watpie ze bedziemy mieli predko pilkarza pokroju Lewandowskiego czy tenisistke jak Swiatek.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 13 minut temu, kanabis napisał(a):Czytam komentarze i takie pytanie, za co ludzie nienawidza Swiatek? Argument o niestrzelaniu bramek w reprezentacji odpada wiec w czym rzecz?Dlaczego Polscy kibice sa tacy chujowi? Strasznie to smutne. Tym bardziej ze watpie ze bedziemy mieli predko pilkarza pokroju Lewandowskiego czy tenisistke jak Swiatek.Bo ludzie są zje'bani i swoje porażki i ch'ujowość rekompensuja obrażaniem innych
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Polaki chyba nie lubia jak ktos odnosi sukces za dlugo. A jak jeszcze jest to rodak to wogole nie dobrze.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Za doping, tak jak rudego grzesznika. Przynajmniej zagramanicą ta szala się przesunęła. No, ale fakt, ona już teraz stoi wyżej od takiej Sharapowej, a ma 25 lat. Chociaż najbardziej cenię ją za autyzm, bo to coś, co ją łączy z graczami.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Masorz napisał(a):Mnie ona wkurwia tak po prostu, bez powodu.Plus ma zjebany ryj.Dalej to nie powod zeby jej umniejszac dokonan sportowycn i pisac idiotyzmy jak ludzie ze Maja jest od niej lepsza xDJa nawet Swobody czesto bronie w komentarzach, mimo ze jest obiektywnie idiotką :) Moim zdaniem sportowiec przede wszystkim powinien byc w pierwszej i zasadniczej kolejnosci rozliczany ze sportu, nie z tatuazy, ryja czy tego ze jest gejem i gra na nintendo.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Akurat ja o Idze Świątek to się chyba pierwszy raz wypowiedziałem, nie pisałem nigdy o jej umiejętnościach.No, a za 2 godziny Majusia ze Sznajderową
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mnie rozpierdala, że w tym kraju dało się wyhodować graczy tenisowych z takimi wynikami. Nie wiem jak to w ogóle było i jest możliwe, ale z takich w miarę najnowszych mamy tak:Hurkacz(półfinał Wimbledonu)Janowicz(półfinał Wimbledonu)Kubot(ćwiara Wimbledonu w singlu i dwa szlemy w deblu)Radwańska(finał Wimbledonu i urwany set Tysonowi w prajmie)Linette(półfinał AO)Chwalińska(minimum półfinał RG, ale oby było o wiele lepiej)Fręch(TOP16 AO)Domachowska aka baba Janowicza(TOP16 AO)Majchrzak(TOP16 Wimbledonu)Świątek(6 szlemów na każdej nawierzchni plus brązowy medal olimpjski)Pojebane, że trenując po szopach, jak to mówił Jurek, tak się dało.