Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 474,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

A więc - w przyszłym tygodniu będę miał PS3 (nareszcie;d) i pewnie zadam noobowskie pytanie, ale cóż:

Czy ktoś byłby tak łaskawy i wymienił mi powiedzmy TOP5 gier, które warto pobrać z PSN?

Na razie myślałem o Fat Princess i Flower ;]

Opublikowano

A więc - w przyszłym tygodniu będę miał PS3 (nareszcie;d) i pewnie zadam noobowskie pytanie, ale cóż:

Czy ktoś byłby tak łaskawy i wymienił mi powiedzmy TOP5 gier, które warto pobrać z PSN?

Na razie myślałem o Fat Princess i Flower ;]

Masz tutaj temat - Top 5 najlepszych gier na PSN:

http://www.psxextreme.info/topic/77297-top-5-najlepszych-gier-na-psn/

Poprzeglądaj sobie i zobacz co najwięcej razy się powtarza :)

Opublikowano

poczytaj dobrze ten temat bo flower a tym bardziej fat princess to nie jest top five :P

Opublikowano

Może nie w pierwszej ale pograć w to koniecznie trzeba :) A Grubaskę sobie odpuść bo potencjał ona ma ale niestety spartolony przez rzeszę debilnych graczy. Zamiast taktycznej gry zespołowej wychodzi z tej gry bezmózga napier...lanka na mieczyki.

SuperStardust HD, Puzzle fighter hd remix, Wipeout, Zen pinball, SoldnerX (chyba 2 części w jednym packu wyszły niedawno) - to możesz brać w ciemno. Z nowszych to Pixel Junk Shooter czy Shank...

Opublikowano

Wycalakowaliśmy z dziewczyną rewelacyjne Trine, obecnie z wielką przyjemnością katujemy DeathSpanka. Są jakieś fajne gry na PSN z gatunków RPG/platformówki/przygodówki w które można grać we dwie osoby? Mam jeszcze Fat Princess (też jest co-op) i Flow. Niebawem wyjdzie jakaś gra z zombie, która zdaje się że będzie miała kooperację ale szukałbym czegoś co miałoby też sympatyczny bajkowy/fantasy klimat.

Opublikowano

... ale szukałbym czegoś co miałoby też sympatyczny bajkowy/fantasy klimat.

Shank - Polecam.

no to żeś mu polecił :teehee:

Opublikowano

Wycalakowaliśmy z dziewczyną rewelacyjne Trine, obecnie z wielką przyjemnością katujemy DeathSpanka. Są jakieś fajne gry na PSN z gatunków RPG/platformówki/przygodówki w które można grać we dwie osoby? Mam jeszcze Fat Princess (też jest co-op) i Flow. Niebawem wyjdzie jakaś gra z zombie, która zdaje się że będzie miała kooperację ale szukałbym czegoś co miałoby też sympatyczny bajkowy/fantasy klimat.

zdecydowanie uderzaj w Castle Crushers. Bajkowy klimat, troche siekania - ale jaka frajda z gry, szczególnie z 2 osobą.

jest jednak mały problem - te ćwoki nie potrafią wrzucić tej gry na EU PSS już od 3 tyg. i nie wiadomo kiedy bedzie możliwość ściągnięcia jej.

Opublikowano

Jeśli podobała się Wam pierwsza część Deathspanka to wiedz, że jutro na PSStore pojawi się sequel. Więc łykaj bez wahania :potter:

Opublikowano

Kupił ktoś "My Aquarium"? Fajne toto, te rybki?

O co w tym chodzi?

Też się zastanawiam nad kupnem. Warto? Jak to wygląda na dużym ekranie?Fajna zabawa czy nudzi się szybko?

Opublikowano

Kupił ktoś "My Aquarium"? Fajne toto, te rybki?

O co w tym chodzi?

Też się zastanawiam nad kupnem. Warto? Jak to wygląda na dużym ekranie?Fajna zabawa czy nudzi się szybko?

Na yt masz pełno gameplayi z tego co czytam to autentycznie jest to "akwarium z rybkami". Podobno daje taki sam efekt jak patrzenie na prawdziwe akwarium - uspokaja ;].

Dlatego biorę przyda się (zawsze chciałem mieć rybki :turned: ) poza tym 18 złoty to nie tak dużo, wziąłbym już teraz ale psn nie działa ;/.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

MeganMan Universe - Character and Level Creation:

http://www.joystiq.c...level-creation/

Darmowe DLC do nowego DeathSpanka, jeżeli zakupimy go w 1-szym tygodniu premiery:

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/09/21/deathspank-sequel-gets-free-dlc.aspx

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Skusiłem się :P Po weekendzie jak pewnie zmęczymy do końca pierwszego Deathspanka zdam relację jak sprawdza się część druga :)

Opublikowano

u mnie już druga część deathspank na blacie (gdzieś 1/3 za mną). Jedynką jestem zachwycony tak dwójką....

TAK SAMO jak nie bardziej:) gra wymiata:), z kumplem męczyliśmy coopa (power!!) co jest fajne: już nie tylko mag się może przyłączyć ale też ninja(jeżdżący na małym jednorożcu!!!!), lub koksika (jeszcze nie sprawdzaliśmy)), klimat jak w części poprzedniej rozbraja!! Questów chyba jest jeszcze więcej, ogólnie jak macie wydać 47 zł z pss na coś to już wiecie na jaki tytuł:). Póki co dla mnie (tak samo jak część poprzednia) najlepszy tytuł z pss:, czyli 9+/10

aha co ważne najpierw polecam zakupić pierwszą część (jest sporo nawiązań i smaczków)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

u mnie już druga część deathspank na blacie (gdzieś 1/3 za mną). Jedynką jestem zachwycony tak dwójką....

TAK SAMO jak nie bardziej:) gra wymiata:), z kumplem męczyliśmy coopa (power!!) co jest fajne: już nie tylko mag się może przyłączyć ale też ninja(jeżdżący na małym jednorożcu!!!!), lub koksika (jeszcze nie sprawdzaliśmy)), klimat jak w części poprzedniej rozbraja!! Questów chyba jest jeszcze więcej, ogólnie jak macie wydać 47 zł z pss na coś to już wiecie na jaki tytuł:). Póki co dla mnie (tak samo jak część poprzednia) najlepszy tytuł z pss:, czyli 9+/10

aha co ważne najpierw polecam zakupić pierwszą część (jest sporo nawiązań i smaczków)

I radze "koksika" nie sprawdzac,jak dla mnie design tej "postaci" jest dramatyczny.;D

Opublikowano

pytanko: czy warto zakupić jakieś wyścigi (wipeout już dawno ograny ) które wciagają na dłużej??

A może coś z serii pixel junk lub shatter:) mam jeszcze 53 zł (po wpłacie na deathspanka2) i zastanawiam się w co włożyć:) a może zostawić na lepsze czasy??:)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Już kiedyś pytałeś o Shatter'a :P

Jeszcze pytanko czy warto ściągnąć grę shatter z pss??

Warto i nie ma co się zastanawiać. Rozgrywka dostarcza dużo frajdy, a do tego jeden z najlepszych soundtracków. Gra sprawdza się świetnie zarówno na długie jak i krótkie sesje.

Opublikowano

i chyba też tak zrobię:) bo jakoś zawsze szkoda mi na niego tych 22 zł na niego(jakies dlc lub coś co mnie bardziej interesuje wychodzi:P), stąd te pytania:Pponieważ same trailery jakoś do mnie nie przemawiają....

A co z tymi wyścigami??

Edytowane przez xzdunx