Opublikowano 20 grudnia 200915 l Kupił już ktoś z Was "Zemste kulawego smoka" (czy jak tam to szło) z US store ? Warto wydac kaskę na tę nawalankę?
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Ocena Gamespotu to 7.5/10 Najwiekszy minus brak zabawy online (to wyczytalem bo sam nie gralem)
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Kupiłem dzisiaj lemmingi za 14 zł ( z tej świątecznej oferty na ps store) , zainstalowałem i nic. Nie mam gry w żadnym folderze nie wiem może to wersja na psp a nie na ps3. Help !!!!!!!!
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Sciagnij tez demo. Nie patrzylem na lemingi ale mozliwe ze sciagnales pliczek ktory odblokowywuje pelna wersje,a nie sama gre. Do tego potrzebujesz jeszcze demo.
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Dzięki tak zrobiłem i wszystko działa. Idę wysadzać lemingi he he. Edytowane 22 grudnia 200915 l przez arturblacktigereye
Opublikowano 23 grudnia 200915 l gra ktoś jeszcze na serwerach Warhawka?sama gra jest fajna,baa nawet bardzo fajna,do tego promocyjna i kusząca cena na święta ale boję się,że na serwerach będą pustki i tylko będzie można spotkać napaleńców i maniaków co będą mnie ściągać paznokciem z drugiego końca mapy
Opublikowano 23 grudnia 200915 l battle fantasia na us store-jak dla mnie must have,serio dobra bijatyka 2d w 3d
Opublikowano 23 grudnia 200915 l TOP 20 z ostatniego tygodnia http://www.ps3site.pl/pixeljunk-shooter-na-szczycie/29033/#more-29033 Warto kupić Hustler King? Edytowane 23 grudnia 200915 l przez YETI
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Podbijam pytanie Yetiego. Sam zastanawiam sie pomiędzy ZEN Pinball a Hustle Kings.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Ktoś powie mi coś o tych Wormsiaczach, na które jest teraz promocja? I może o tym stand-alone dodatku do Red Alert 3?
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Warhawk rowniez jest za taka cene - polecam. Obok Bad Company i Killzone 2 najlepsze mutli na PS3. Do tego dochodzi niesamowita grafika (o ile podczas eksploracji ladowej nie powala, to kiedy wsiadamy do Warhawka by polatac - naprawde, zachwyca). Za 69zl - mozna sie zastanawiac, czy kupowac, ale za 36zl? Brac i grac
Opublikowano 26 grudnia 200915 l warhawk w powietrzu do dziś powoduje szczękoopad-płynna grafa,soczyste tekstury,śliczna woda i świetnie zrobione chmury... Cena też śmieszna no i pełno ludzi na serwerach.W kategorii multi w którym widać bohatera(czyli bieganie z perspektywy trzeciej osoby) obok multi z Uncharted2 najlepsze na ps3
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Ja również zdecydowałem się na zakup Warhawka, za 36zł grzechem byłoby nie skorzystać. Musimy się spiknąć na jakieś forumowe potyczki .
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Podbijam pytanie Yetiego. Sam zastanawiam sie pomiędzy ZEN Pinball a Hustle Kings. Bierz Hustle Kings
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Podbijam pytanie Yetiego. Sam zastanawiam sie pomiędzy ZEN Pinball a Hustle Kings. Ja wybralem Zen Pinball i swietnie sie bawie (nigdy nie lubilem takich gier,ale ta jest mega)
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Mam to i to. Hustle Kings przytrzymuje przy konsoli na dłużej. Fajna gra i na kwadrans i na kilka godzin pogrywania. Ma bardzo wiele trybów, bez problemu znajduje kogoś do pogrania online. Inferno Pool to jakaś popierdówa prz HK.
Opublikowano 27 grudnia 200915 l No no, Trine za 36zł to bardzo dobry zakup. Zwykle pierdy na PSN to marne popierdółki na kilka godzin, Trine zaś całkiem fajny - i co ważne, długi platformer (a może action rpg? diabli już wiedzą ;P), który trzyma poziom. Przepadłem. Chętnie bym zobaczył na PS3 Samorosty albo Machinarium. Edytowane 27 grudnia 200915 l przez Berion
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Ja tam czekam z platformerów na Dżdzownice Jima w hd, jeśli nie bedą się pchać w 3d a po prostu wymasterują grafę 2d od podstaw w hd to będzie to hicior jakich mało.Kto grał w to min. na snesie ten wie jaka tra była zacna A nowy bilardzik z ps store jest zarąbisty
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Jak są chętni na warhawk , to proszę mnie dopisać , albo pisać na GG .
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Czy Cod: Classic jest już do kupienia na PSN(chwilowo nie mam dostępu do neta w konsoli)? E: O pardon, nie zauważyłem, że jest topic, gdzie chyba znajdę takie info. @down - thx za odpowiedź. Edytowane 27 grudnia 200915 l przez Khadgar
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Czy Cod: Classic jest już do kupienia na PSN(chwilowo nie mam dostępu do neta w konsoli)? Już od jakiegoś czasu. Za 55 złociszy.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Battle Fantasia na PSN US, ciekawa bijatyka 2D z platynką. Waży tylko 1gb z hakiem. Szkoda tylko że nikt nie chce jej brać