Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Kupił już ktoś z Was "Zemste kulawego smoka" (czy jak tam to szło) z US store ? Warto wydac kaskę na tę nawalankę?

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Ocena Gamespotu to 7.5/10

Najwiekszy minus brak zabawy online :/ (to wyczytalem bo sam nie gralem)

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj lemmingi za 14 zł ( z tej świątecznej oferty na ps store) , zainstalowałem i nic. Nie mam gry w żadnym folderze nie wiem może to wersja na psp a nie na ps3. Help !!!!!!!!

Opublikowano

Sciagnij tez demo. Nie patrzylem na lemingi ale mozliwe ze sciagnales pliczek ktory odblokowywuje pelna wersje,a nie sama gre. Do tego potrzebujesz jeszcze demo.

Opublikowano

gra ktoś jeszcze na serwerach Warhawka?sama gra jest fajna,baa nawet bardzo fajna,do tego promocyjna i kusząca cena na święta ale boję się,że na serwerach będą pustki i tylko będzie można spotkać napaleńców i maniaków co będą mnie ściągać paznokciem z drugiego końca mapy

Opublikowano

battle fantasia na us store-jak dla mnie must have,serio dobra bijatyka 2d w 3d :)

Opublikowano

Podbijam pytanie Yetiego. Sam zastanawiam sie pomiędzy ZEN Pinball a Hustle Kings.

Opublikowano

Ktoś powie mi coś o tych Wormsiaczach, na które jest teraz promocja? I może o tym stand-alone dodatku do Red Alert 3? :)

Opublikowano

Warhawk rowniez jest za taka cene - polecam. Obok Bad Company i Killzone 2 najlepsze mutli na PS3.

Do tego dochodzi niesamowita grafika (o ile podczas eksploracji ladowej nie powala, to kiedy wsiadamy do Warhawka by polatac - naprawde, zachwyca).

Za 69zl - mozna sie zastanawiac, czy kupowac, ale za 36zl? Brac i grac :D

Opublikowano

warhawk w powietrzu do dziś powoduje szczękoopad-płynna grafa,soczyste tekstury,śliczna woda i świetnie zrobione chmury...

Cena też śmieszna no i pełno ludzi na serwerach.W kategorii multi w którym widać bohatera(czyli bieganie z perspektywy trzeciej osoby) obok multi z Uncharted2 najlepsze na ps3 :)

Opublikowano

Ja również zdecydowałem się na zakup Warhawka, za 36zł grzechem byłoby nie skorzystać. Musimy się spiknąć na jakieś forumowe potyczki :).

Opublikowano

Podbijam pytanie Yetiego. Sam zastanawiam sie pomiędzy ZEN Pinball a Hustle Kings.

Bierz Hustle Kings

Opublikowano

Ja wybralem Zen Pinball i swietnie sie bawie (nigdy nie lubilem takich gier,ale ta jest mega)

Opublikowano

Mam to i to. Hustle Kings przytrzymuje przy konsoli na dłużej. Fajna gra i na kwadrans i na kilka godzin pogrywania. Ma bardzo wiele trybów, bez problemu znajduje kogoś do pogrania online. Inferno Pool to jakaś popierdówa prz HK.

Opublikowano

No no, Trine za 36zł to bardzo dobry zakup. Zwykle pierdy na PSN to marne popierdółki na kilka godzin, Trine zaś całkiem fajny - i co ważne, długi platformer (a może action rpg? diabli już wiedzą ;P), który trzyma poziom. Przepadłem.

Chętnie bym zobaczył na PS3 Samorosty albo Machinarium.

Edytowane przez Berion

Opublikowano

Ja tam czekam z platformerów na Dżdzownice Jima w hd, jeśli nie bedą się pchać w 3d a po prostu wymasterują grafę 2d od podstaw w hd to będzie to hicior jakich mało.Kto grał w to min. na snesie ten wie jaka tra była zacna :)

A nowy bilardzik z ps store jest zarąbisty :)

Opublikowano

Jak są chętni na warhawk , to proszę mnie dopisać , albo pisać na GG .

Opublikowano

Czy Cod: Classic jest już do kupienia na PSN(chwilowo nie mam dostępu do neta w konsoli)?

E: O pardon, nie zauważyłem, że jest topic, gdzie chyba znajdę takie info. @down - thx za odpowiedź.

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

Czy Cod: Classic jest już do kupienia na PSN(chwilowo nie mam dostępu do neta w konsoli)?

Już od jakiegoś czasu. Za 55 złociszy.

Opublikowano

Edit.

Edytowane przez MAJOCHEY_PL

Opublikowano

Battle Fantasia na PSN US, ciekawa bijatyka 2D z platynką. Waży tylko 1gb z hakiem. Szkoda tylko że nikt nie chce jej brać :(