Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
58 minutes ago, jar3czek said:

Właśnie wprowadzili do sprzedaży MBP z M2 Pro/Max.

Przysiegam ze zajebie tych ludzi. Musze teraz cofnac zamowienie, mam nadzieje ze sie da xD

Edit: da sie w sumie to nawet jeszcze nie pobrali mi kasy za to. A najlepsze jest to, ze M2 juz w przyszlym tygodniu dojdzie.

Edytowane przez Il Brutto

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 748,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tutaj masz całkiem spoko poradnik. Wszystkiego i tak byś się dowiedział eksperymentując, ale jest spoko. http://goo.gl/3Bl4Cw   Aplikacje must-have: -Air Video Server HD i Air Video na iOS - do st

• Najpierw naucz się wypowiadać poprawnie i zapisywać fonetycznie nazwę mesjasza elektroniki użytkowej a potem może ci odpowiem na pytanie.

• Chce. Laptopa. Komputer podróżny. Alternatywny do aira13. Ma być porownywalnie poręczny. Pytam wlascicieli elitarnych sprzętów o zdanje na temat budżetowych. Pytanie wlascicieli mondeo o ferrari jest

Opublikowano

Imac + IPhone.

Ktoś do mnie dzwoni, dźwięk też się rozchodzi z iMaca -> gdzie to ustrojstwo wyłączyć? 

Zapewne chodzi o jakieś sparowanie.

Opublikowano

U mnie z Mbp, iPada, zegarka i telefonu na raz, zawsze pierdolca dostaje. 

Opublikowano
3 godziny temu, Marcin_wawa napisał:

Na telefonie: ustawienia > telefon > na innych urządzeniach

u mnie było tak:

ustawienia -> sieć komórkowa -> na innych urządzeniach.

jesteś królem! dzięki

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć,

potrzebuje kupic dysk zewnętrzny pod iMac 27'. Dysk komputera powoli nie wyrabia, a co mogę to ląduje w chmurze, tyle, że też powoli zaczyna brakować miejsca.

Co polecacie? 

Samsung ssd t7, czy coś innego? 

czy moze cos takiego:

https://www.x-kom.pl/p/335268-dysk-zewnetrzny-hdd-wd-my-book-6tb-usb-32-gen-1-czarny.html#Specyfikacja

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hej,

mam problem z anulowaniem subskrypcji Apple One

image.thumb.png.918e65f57325cdaabb66cc098dd0cf46.png

Klikam "potwierdź" i nic się nie dzieje, miał ktoś podobnie? 

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Mimo że mam stacjonarnego PC i Macbooka Air, to ten Mini w swojej cenie kusi

https://www.apple.com/pl/mac-mini/

Za 3k komputer większy trochę od Apple TV, do domowego użytkowania zadowoli spokojnie 90% odbiorców- dysk tylko mały i zew trzeba posiadać. 

No dawno tak Apple nie zaskoczyło. Nie było nigdy wcześniej lepszego momentu do spróbowania systemy MAC. 

Opublikowano

Zniżka edu to 6% czyli wychodzi jakieś 2800.

Ale przez pepera jak się wejdzie wyskakuje 2.5. No komp stacjonarny do neta, poczty- PETARDA. Zdjęcia obrobi, a tego nikt nie kupuje kto ogarnia filmy 4k i inne duże pliki. Jako 2 komp całkiem. 

Edytowane przez iluck85

Opublikowano
8 minut temu, iluck85 napisał(a):

Zniżka edu to 6% czyli wychodzi jakieś 2800.

Ale przez pepera jak się wejdzie wyskakuje 2.5. No komp stacjonarny do neta, poczty- PETARDA. Zdjęcia obrobi, a tego nikt nie kupie to ogarnia filmy 4k i inne duże pliki. Jako 2 komp całkiem. 

Z tego co widziałem w sieci na tym można całkiem sensownie renderować w 3D, więc nie wiem co się tam zadziało - potężny sprzęt warty 2.5K do zastosowań ogólnych to jest jakiś błąd w Matrixie gdzie Apple zawsze kosztowało krocie.

Opublikowano

I w końcu dali 16GB w podstawie, bo zawsze mieli 8GB. Sam właśnie wymieniłem Aira M2 na tego z 16GB ramu, bo miałem 8. I cena została stara. 

Chyba sobie sprawię tego Miniacza, czasem odpalam kompa żeby YT posłuchać czy oglądać www. Do tego mini się nada w uśpieniu, bo prądu nie pobiera. Więc ten przycisk na dole to burza w szklance wody. Dysk mały, ale jako 2 komp ujdzie w tłoku. 

Tylko klawiaturę dokupić jak Satechi Slim X1 i tyle. 

Opublikowano
7 minutes ago, iluck85 said:

I w końcu dali 16GB w podstawie, bo zawsze mieli 8GB. Sam właśnie wymieniłem Aira M2 na tego z 16GB ramu, bo miałem 8. I cena została stara. 

Chyba sobie sprawię tego Miniacza, czasem odpalam kompa żeby YT posłuchać czy oglądać www. Do tego mini się nada w uśpieniu, bo prądu nie pobiera. Więc ten przycisk na dole to burza w szklance wody. Dysk mały, ale jako 2 komp ujdzie w tłoku. 

Tylko klawiaturę dokupić jak Satechi Slim X1 i tyle. 

Mi by się taki przydał pod TV bo aktualnie mam podpiętego na stałe jakiegoś starego laptopa Lenovo z Linuxem ale ma już 10 lat więc nie wiem jak długo jeszcze pociągnie. Używam go właśnie do YouTube bez reklam, filmów z zatoki itd :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Klawiatura i myszka doszły. Czekam na mini. 
Jakby ta klawiatura z Apple kosztowała 450 z TouchID to bym pomyślał, ale 750zl… tu myszka 116 i klawiatura 218 

IMG_4104.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Była obsuwa, miało być u mnie 23 grudnia. Obsuwy są w dostawach tego mini. Liczyłem już na nowy rok bardziej. A tu cyk, wczoraj napisali że dostali właśnie dostawę, pakują i wysyłają. InPost 24 grudnia dostarczył. Właśnie odebrałem. 

Timing idealny. 

IMG_4351.jpeg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

I jak wrażenia z Mini w praktyce? D

Klawiatura też spoko? Bo ludzie z reguły MX Keys polecają (mimo że droższa).