Scorp1on 8 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Zrobil z was ktos juz calaka ? W sumie problem moze sprawic tylko przejscie na tym najtrudniejszym poziomie trudnosci, duzo nerwow na nim mozna stracic ? Mysle zeby sie za to wziasc, tylko zeby jakis zbyt bardzo przegiety nie byl. nie wydaje mi sie aby byl trudny, sam mialem go zrobic ale blad e74 i po zawodach. Trzeba duzo amunicji trzymac i kupowac wszelkie upgrejdy do cuttera i armora Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) Zagrałem w demo no i nawet spodobało mi się, ale mam pytanie: Czy gra ogólnie jest trudna? Doskwiera mało amunicji? No bo po demie mam dziwne wrażenie, że tak jest. Po prostu strasznie lubię bezstresową rozrywkę . Edytowane 28 Listopada 2008 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kendzior 21 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Jak odpalisz na najniższym poziomie trudności, to nie uświadczysz braku amunicji i wielkich problemów w trakcie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Dzięki za odpowiedź. Chyba się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fernando 0 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Grunt zeby nie strzelac w korpus, tylko ładowac po konczynach. Wtedy amunicji spokojnie wystarczy na srednim poziomie trudnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czy "półprzewodniki" można śmiało sprzedać , czy w późniejszych etapach do czegoś się przydadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czy "półprzewodniki" można śmiało sprzedać , czy w późniejszych etapach do czegoś się przydadzą? raczej można go tylko sprzedać w magazynie, nie znalazłem nigdzie informacji o inny zastosowaniu "półprzewodnika" poza tym że daje kasę a tej nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza
Fernando 0 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Polprzewodniki tylko na sprzedaz, niezla kasa z nich jest, a nic innego sie z nimi nie da zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Dead Space PL w Ultimie za 104 PLN, za taką kasę nie ma się co zastana wiać tylko brać. Oferta do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Dead Space PL w Ultimie za 104 PLN, za taką kasę nie ma się co zastana wiać tylko brać. Oferta do poniedziałku. Dzięki za info po stokroć. Już zamówiłem. Za taka cenę tylko brać. Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Demo mnie nie powaliło to i za 50 zyla bym tego nie wziął. Bezpłciowa gra z bezpłciowym bohaterem i maszkarami które zamiast straszyć to śmieszą. Jest o wiele więcej ciekawszych gier w tym roku. Edytowane 6 Grudnia 2008 przez il capitano Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) I dobrze Panowie zrobiliście, 100 zł to śmieszna cena za ten majstersztyk. Dobiłem do 8 rozdziału i jestem zachwycony, grafika, klimat, nerwowe rozglądanie się, kupa gore Dobrze się zaprawić przed grą komiksem + filmem animowanym! Chociaż gra wydaje się raczej na jeden playthrough to jest to bezdyskusyjnie jeden z najlepszych tytułów tego roku. Edytowane 6 Grudnia 2008 przez TheAceOfSpades Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Co lub jaki level jest zaprezentowany w demku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Z tego co pisało w jakichś logach (nie skumałem dokładnie o co chodzi) to chyba chapter 3. Ale to króciutke na 5 minut jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Po demówce nie oceniajcie gry , akcja rozkręca się powoli z etapu na etap i dopiero w 2.połowie gry robi się hardcorowo i pokazuje prawdziwego powera. Edytowane 6 Grudnia 2008 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
opall 4 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 mnie demo wręcz odstraszyło... nie wiem czemu tak robią dema np. bioshock miał za(pipi)iście zachęcające demo - powoli się rozkręcające i w momencie kiedy miała nastąpić jakaś konkretna akcja - finito. A tu.. od razu z grubej rury - potwory, strzelanie, zero klimatu.... a myślę że nie tym drzemie moc produktu. Tak czy inaczej z ultimy zamówione, bo grzech z takiej pormocji nie skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) mnie demo wręcz odstraszyło... nie wiem czemu tak robią dema np. bioshock miał za(pipi)iście zachęcające demo - powoli się rozkręcające i w momencie kiedy miała nastąpić jakaś konkretna akcja - finito. A tu.. od razu z grubej rury - potwory, strzelanie, zero klimatu.... a myślę że nie tym drzemie moc produktu. Tak czy inaczej z ultimy zamówione, bo grzech z takiej pormocji nie skorzystać. Dema na oczy nie widziałem ale kilka chapterów obskoczyłem na PGA na standzie i ta sesyjka mnie niesamowicie zachęciła do kupienia. Widocznie chłopaki z EA zły chapter wybrali na demo skoro kilka osób wspomniało, że jest źle. Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 mnie demo wręcz odstraszyło... nie wiem czemu tak robią dema np. bioshock miał za(pipi)iście zachęcające demo - powoli się rozkręcające i w momencie kiedy miała nastąpić jakaś konkretna akcja - finito. A tu.. od razu z grubej rury - potwory, strzelanie, zero klimatu.... a myślę że nie tym drzemie moc produktu. Tak czy inaczej z ultimy zamówione, bo grzech z takiej pormocji nie skorzystać. Bo to jest shooterek tpp z klimatem i tyle. Nie straszy, trudny specialnie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 A jaka gra straszy? Silent Hill'e byłe od straszenia. Natomiast Dead Space potrafi konkretnie podnieść ciśnienie, nazywanie go shooterkiem z klimatem to stanowczo za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 DOOM3? Tam czuc strach, tutaj pobudzi cie muzyka gdy idac natkniesz sie na lezacego zywego Nekro (sam sie "wystraszylem" choc wiedzialem ze on zyje bo wczesniej go nie bylo - i nagle muzyka BACH i mnie troche ruszylo ). Kiedy pojawil sie D3 to ja sie balem wlaczyc gre bo wtedy tylko na sluchawkach gralem Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Bać się nie bałem , ale kilka razy podskoczyło serce do gardła, głównie za sprawą muzyki i wibracji w padzie. Gry , tak samo jak i filmy oduczyły nas się bać . Zbyt dużo już było. Edytowane 6 Grudnia 2008 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Momenty jak trzaskasz jednego nekromorfa i nagle na ekranie dostrzegasz, że za tobą są następne brzydale - bezcenne. Skończyłem już całą grę i jak dla mnie fabuła daje radę, zwroty akcji itd. Mogli jednak zrobić trochę więcej typów paskudników, wkur**ają mnie zabiegy typu - to samo tylko inna kolorystyka i mocniejszy. Ale ogólnie świetna gra, czekam na dwójeczkę :> Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 IMO ta gra w ogole nie jest straszna, a to dlatego, ze przeciwnicy maja zalosny design, w ogole nie strasza, a sama gra jest latwa, monotonna i nudna jak cholera. jak twoj kolega nie mogl spac po godzinie grania... no lol. ja po paru godzinach spalem z nudow. Cytuj Odnośnik do komentarza
_tomek 2 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja tam nie wiem, mówię co mi koleś powiedział + parę opinii o dobrym klimacie padło już na tym forum, i nie tylko. W takich grach zawsze zdania są podzielone, chociaż warto dodać, że granie w dzień odejmuje jakieś 90% mocy każdego horroru, czy to gra, czy film, czy książka, czy cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 do swojej wypowiedzi dodam, ze przechodzac pierwszy raz Dooma3 i FEARa, musialem co jakis czas robic przerwy, bo cholernie mocno sie balem a zadnego SHa, czy RE, nigdy nie ukonczylem, bo to juz bylo dla mnie za duzo a Dead Space... zwyczajny, niczym sie nie wyrozniajacy TPS. gra jest na sile przeciagana ( mogla by byc o 1/3 krotsza ), a takie rzeczy, jak 'ohh izaak, idz tu, bo to sie zwalilo, napraw to, aktywuj tamto, by to odpalilo, dawajac ci dostep do czegos, co rownie dobrze moglo byc dostepne od poczatku, bez takiego sztucznego wydluzania dlugosci gry!, strasznie mnie denerwowalo. gra prosta, jak sie potrafi grac, to ammo i kasy pod dostatkiem ( tak, przeszedlem na impossible, zeby nie bylo ). pierwsze pare dni czekalem do nocy, by pograc. potem uznalem, ze to nie ma sensu i parlem na sile, by to przejsc. gra jest monotonna, repetatywna i nudna cholernie. gram teraz w assassins creed, ktory rowniez jest repetatywny, ale w nim znuzenia poki co nie odczuwam, a jestem chyba w polowie gry. za te 100zl co w ultimie jest/bylo, mozna by wziasc, ale ja za to zaplacilem pelna cene, przez co jestem caly czas wkurzony. moglem kupic tomb raidera. krytyczna opinia przyda sie kazdej grze, zeby potencjalny kupujacy nie naczytal sie tylko pozytywnych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi