Master_Lukas 202 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Czy Polacy często grają na mapkach z pierwszych Gearsów? Niestety rzadko Nie wszyscy maja kody. Gralem raz na Gridlocku Horde, raz na publiku Subway (Metro), raz Skrzydłowego na Tyro Station. Trzeba jeszcze poczekac aż wszyscy beda mieli stare mapki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Gdzie kupię w miarę tanio GoWa 2 ze zdrapką, żeby mi przyszedł na piątek, jak zamówię kurierem? Bo nie orientuję się w sklepach, a wielu nie pisze jaka wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Sklep Robson, http://www.robson.pl/index.php?p=16&id...=gears%of%war%2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ale dojdzie na piątek kurierem? I z jakiego kraju, tzn. będzie PEGI, to brytyjskie, czy to amerykańskie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 jesli jutro wysla to sa duze szanse ze bedzie na pt http://pl.wikipedia.org/wiki/Pan_European_Game_Information Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Zamawiałem od nich tydzień temu, tą samą wersję doszło na drugi dzień. Tylko najlepiej dzwoń z samego rana, to jest wersja z Irlandii (przynajmniej moja). PEGI 18, a jak inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Czy Polacy często grają na mapkach z pierwszych Gearsów? Niestety rzadko Nie wszyscy maja kody. Gralem raz na Gridlocku Horde, raz na publiku Subway (Metro), raz Skrzydłowego na Tyro Station. Trzeba jeszcze poczekac aż wszyscy beda mieli stare mapki no racja mało nas, ale mi to zwisa, wbijam sie do hamburgerów, makaronów lub slimaków i pykam z nimi co prawda nie wszystko rozumie co mówią ale mam ich zabijac a nie rozmawiać z nimi . najwięcej graja na Subway i Gridlocku. Edytowane 20 Listopada 2008 przez matrix_dk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gazi 0 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Mam takie pytanko. Duele są tylko na piły? Wczoraj miałem duel(online) z Dominikiem, gdy ten miał w ręce shotgun . Edytowane 20 Listopada 2008 przez Gazi Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Tak bywa, bron sie niby nie zmienila, ale tak naprawde sie zmienila :F Ja mialem za to wczoraj remis w duelu - nikt nie zginal, odlozylismy pily o prostu. Ciekawe czy to bug. Prywata: Szabla n00b quitter;\ :FFFF Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Remis nie jest bugiem, sam miałem tak kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 A remis nie jest np. wtedy jak obaj gracze znajdą się równocześnie pod ostrzałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Polacy też dostaną zdrapki na mapy - tak przynajmniej twierdzi Kuba Mirski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 cos im chyba sprzedaz w Pl nie szla, wiec interweniowali lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 LOL, zdrapki tylko dla tych, którzy zakupili EK. Niech Microsoft Polska juz sie nie osmiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Jeee . Mam i EK i paragon, do dzieła MS. Niby to nie wporządku, że Ci co mają zwykłe nie dostaną, no ale dobre i to. Aha i można już teraz jakoś dostać kody, bo w notce jest napisane, że należy się kontaktować przez xbox.com, a potem, że wkrótce zostanie uruchomiona opcja...? Edytowane 20 Listopada 2008 przez marcin0903 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Pewnikiem jakaś ankieta plus wypełnienie jakimś kodem z paragonu. Mam EK i mają (pipi)a szczęście że "lepiej późno niż wcale" - jednak cóż z tego - normalne wersje nadal okrojone Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Polacy też dostaną zdrapki na mapy - tak przynajmniej twierdzi Kuba Mirski. Tylko ci co mają edycję kolekcjonerską...no kur... niech se w du... wsadzi te kody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Pograłem dzisiaj trochę online i w Hordzie bardzo fajnie się gra z Polakami, nikt nikogo nie wyzywa, pełna kulturka i w ogóle. W online na Flashback, bardzo szybko można wskoczyć do gry, widać, że jest dużo chętnych do pocinana na starych mapach, szkoda że polaków tak mało je posiada. Taka ciekawostka: można podnieść złotego lancera i nim się poszpanować. Po rundzie na całe szczęscie znika. ^_^ PS. Ciekaw jestem czy MS Poland pochwali się wynikami sprzedaży tej gry w Polsce, pewnie i tak większość kupiło z zagranicy Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Tylko ci co mają edycję kolekcjonerską...no kur... niech se w du... wsadzi te kody. racja niech sobie wsadzą do "groty Nestle" te kody, bo są coraz tańsze, ja wyrwałem za 50 PLN ale słyszałem że już po 40 PLN sprzedają wieć za niedługo większość polskich graczy będzie je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
opall 4 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 przeszedłem grę na hardcorze... i robi wyjazd z mojej kolekcji bo nie zasługuje na to żeby stać obok wspaniałej JEDYNKI. nawet średnio mam ochotę aby przechodzić ją na insane w coopie ( choć pamiętam jak super grało się w coopie w jedynkę) Na pewno nie jest to słaba gra... ale te wszystkie oceny, ochy i achy... Jest na pewno spoooooro świetnych momentów, ale przeplatane są zbyt dużą ilością momentów słabujących. Fakt fajnie się wymiata jak napierasz brumakiem i wszystko rozpieprzasz w drobny mak, ale ostatni boss i to w jakich warunkach "się tworzy" to jakaś porażka. Level w środku tego wielkiego czerwia.... no comments. Devil May Cry 3 anyone??? Jeszcze brakowało, żeby jakimś pojazdem w środku jeździć. Jeżeli seria pójdzie w tym kierunku to boję się, że poziomem absurdu dobije do serii Residentów i Devil May Cry...razem wziętych... Jak grałem w jedynkę to pomimo durnej fabuły fenomenalnie czuć było klimat oddziału CoG'ów i prowadzonych przez nich działań. Tu mam wrażenie, że Marcus by mógł co chwilę śpiewać "uuuuuu mogę wszystko" Graficznie- baaaardzo nierówna. Jak dla mnie na pewno nie jest to gra na 9... najwyżej na 8+ Jak stanieje to kupię sobie do gry w multi.... Nie wiem czy za dużo wymagałem od tej gry i dlatego tak się rozczarowałem...czy może lubię jak wychodzi coś nowego ( Dead Space, Bioshock) lub niespodziewanego. Może stary się robię i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 GEARS OF WAR na STERYDACH!! http://uploads.ungrounded.net/470000/470146_gears.swf Polecam ja padłem przy tym i płakałem ze śiechu Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 GEARS OF WAR na STERYDACH!! http://uploads.ungrounded.net/470000/470146_gears.swf Polecam ja padłem przy tym i płakałem ze śiechu Świetna parodia Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Jak stanieje to kupię sobie do gry w multi.... Nie wiem czy za dużo wymagałem od tej gry i dlatego tak się rozczarowałem...czy może lubię jak wychodzi coś nowego ( Dead Space, Bioshock) lub niespodziewanego. Może stary się robię i tyle... Jak stanieje do jakiej ceny ? bo musisz pamietac, ze cena gearsow raczej bedzie sie utrzymywac, wiec jak masz sprzedawac teraz swoja kopie, po to, by za 3-4 miesiace przyoszczedzic 30 - 40 zl, to i tak nie bedzie interes zycia Cytuj Odnośnik do komentarza
opall 4 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 mam wersje kolekcjonerską także to jest też troche więcej $$$... i po prostu wolę sprzedać/wymienić na jakiś nowy tytuł póki gearsy są w cenie. Multi nie ucieknie bo pewnie będzie za(pipi)iście oblegane jeszcze przez 2 lata/ do następnej części. po prostu liczyłem że GoW2 tak jak poprzedniczka pozostanie w mojej kolekcji.... no i się przeliczyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
GOLEM_84 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Mam pytanie do osób które kupiły Gears Of War 2 limited Edition w sklepie Psx Extreme. Dostałem dzisiaj grę razem z Xbox 360 Elite. Gra była nie zafoliowana a w pudełku nie było żadnej zdrapki na Gold Lancera Czy do egzemplarzy kupionych w sklepie Psx Extreme dodawane były wogóle zdrapki na Gold Lancera ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi