YETI 10 944 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 ja chce te zdjecia na pulpicie w wyzszej rozdzialce... :Ślini sie: sprawdź to http://pixelatedgirl.com/2008/12/behind-th...ith-team-pixel/ ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Pojawił sie patch do ME. Ma ktoś pojęcie co zawiera ?? Wiem, ze wersja PC zawierała jakieś bugi i wyszedł do niej patch ozdobiony ta samą sygnatura co łatka dla ps3 czyli 1.01. Czyżby ps3 ver. tez miała jakieś błędy ?? Edytowane 25 Stycznia 2009 przez Machel Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam wszystkich, od niedawna właśnie sobie skacze po budynkach Faith ale... No właśnie ale. Doszedłem w STORY do 5 chaptera i mam pewien problem. Mianowicie gdy rozbroję snajpera na billboardzie zjeżdżam na dół po linie, omijam wszystkich strażników, wbiegam do pomieszczenia z żółtymi ścianami i konsola się wiesza... Miałem już tak 3 razy z rzędu. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje albo jak można ominąć to pomieszczenie? Z góry dzięki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Sikor 1 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) Witam wszystkich, od niedawna właśnie sobie skacze po budynkach Faith ale... No właśnie ale. Doszedłem w STORY do 5 chaptera i mam pewien problem. Mianowicie gdy rozbroję snajpera na billboardzie zjeżdżam na dół po linie, omijam wszystkich strażników, wbiegam do pomieszczenia z żółtymi ścianami i konsola się wiesza... Miałem już tak 3 razy z rzędu. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje albo jak można ominąć to pomieszczenie? Z góry dzięki i Pozdrawiam Jeśli coś ściągasz, to przerwij. Gra sie zawiesi jeszcze w którymś rozdziale, wtedy juz to nie działa i musisz próbować do skutku;) Edytowane 26 Stycznia 2009 przez Sikor Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Właśnie nic nie ściągam i to mnie zastanawia... Może źle robię, że tam idę i gra nie doczytuje nic... Sam już nie wiem. Będę próbował wieczorem. Pozdrawiam i dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Sprobuj pojsc na odwrot, czyli do drugiego snajpera, moze gra ma problem z polaczeniem tych lokacji czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 O którym mówisz? Mam ominąć tego na billboardzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 od niedawna właśnie sobie skacze po budynkach Faith ale... No właśnie ale. Doszedłem w STORY do 5 chaptera i mam pewien problem. Mianowicie gdy rozbroję snajpera na billboardzie zjeżdżam na dół po linie, omijam wszystkich strażników, wbiegam do pomieszczenia z żółtymi ścianami i konsola się wiesza... Miałem już tak 3 razy z rzędu. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje albo jak można ominąć to pomieszczenie? Z góry dzięki i Pozdrawiam MIAŁEM TEN SAM PROBLEM !! - Boże a ja myślałem że to wina mojej płyty , po prostu musisz SZYBKO przejść tą lokację z żółtymi rampami (nie daj płycie blu-ray za długo tu "czegoś" doczytywać), próbuj do skutku, mnie też nieraz krew zalewała, ale to jest wykonalne !!. Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) od niedawna właśnie sobie skacze po budynkach Faith ale... No właśnie ale. Doszedłem w STORY do 5 chaptera i mam pewien problem. Mianowicie gdy rozbroję snajpera na billboardzie zjeżdżam na dół po linie, omijam wszystkich strażników, wbiegam do pomieszczenia z żółtymi ścianami i konsola się wiesza... Miałem już tak 3 razy z rzędu. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje albo jak można ominąć to pomieszczenie? Z góry dzięki i Pozdrawiam MIAŁEM TEN SAM PROBLEM !! - Boże a ja myślałem że to wina mojej płyty , po prostu musisz SZYBKO przejść tą lokację z żółtymi rampami (nie daj płycie blu-ray za długo tu "czegoś" doczytywać), próbuj do skutku, mnie też nieraz krew zalewała, ale to jest wykonalne !!. Ja również miałem taki problem, w szybie wentylacyjnym dokładnie. To chyba to samo miejsce o jakim Wy mówicie? Na początku też myślałem, że mam coś z konsolą, ale potem jakoś udało mi się przejść bez zawieszenia się gry. Ogólnie ME jest jakiś niedorobiony. Na ps3info kilku posiadaczy zgłaszało pęknięcia płyty z grą, podobno EA wymieniło wszystkim płytki, nawet bez okazania dowodu zakupu ... Niesamowite, to nie jest jakiś zbieg okoliczności. Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Guti Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie szyb wentylacyjny, a te metalowe platformy. I nie zrobię tego szybciej Będę próbował. Może się uda, ale to trochę dziwne, żebym musiał przechodzić chapter 3 minuty bo się mogę bać o wczytywanie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie szyb wentylacyjny, a te metalowe platformy. I nie zrobię tego szybciej Będę próbował. Może się uda, ale to trochę dziwne, żebym musiał przechodzić chapter 3 minuty bo się mogę bać o wczytywanie Pozdrawiam. Czyli nie wszyscy mają w tym samym miejscu dokładnie, u mnie zawieszenie gry było w szybie właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Za pierwszym razem na normal nie miałem żadnych freezów...za drugim na hard miałem w tym samym miejscu, ze snajperami....ja to zrobiłem inaczej....gra wieszała się jak patrzyłem się prosto na drzwi na górze, którymi wychodzi się z pomieszczenia, dlatego wskoczyłem tam normalnie, ale do przejścia szedłem plecami...podziałało.... Gra może się jeszcze zawiesić w chapterze 9, w drugiej windzie, gdzie jest przycisk "emergency" jak będziesz się ruszać gdy kobieta mówi "welcome to shard bla bla bla" ja tam, już teraz nie tykam pada w ogóle ~_~ Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) A wiesz sakiu, że o wejściu tam plecami też myślałem? Zobaczę jak mi to wyjdzie i dam znać ;] Pozdrawiam wszystkich i szczerze współczuje tym, którzy też to odczuwają :| Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Tomasson225 Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że ci zadziała....bo jedyne inne wyjście to grać od nowa, wylogowanie z PSN niestety niedziała jak niektórzy mówią.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Mam nadzieję, że ci zadziała....bo jedyne inne wyjście to grać od nowa NIE - wystarczy grać do skutku, może to wina z drzwiami tak jak mówisz, wiem że ja miałem z tym problemy - ale poradziłem sobie po prostu podchodząc do tego z 2-4 razy. Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Na bank jest to wina drzwi, bo ja tam miałem z 8 freezów, i dopiero jak nie patrzyłem się w tamtym kierunku to przeszedłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mi z kolei ani razu się nie powiesiła. Ukończyłem ją kilka razy, na różnych poziomach trudności. Speedrunu jeszcze co prawda nie zaliczałem, ale to raczej bez znaczenia bo tutaj chodzi raczej o co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mi z kolei ani razu się nie powiesiła. Ukończyłem ją kilka razy, na różnych poziomach trudności. Speedrunu jeszcze co prawda nie zaliczałem, ale to raczej bez znaczenia bo tutaj chodzi raczej o co innego. Ja takze ukonczylem gre dwa razy i nie mialem zadnych problemow ( ale to gra od Dice, a oni podobno zawsze cos sknoca, bugi itp. ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zrobiłem tak jak Dr.Czekolada i się udało! Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bugów ciąg dalszy.....jakby nie te cholerne freezy to dawno bym miał platynę, dzisiaj chapter gdzie biegamy między pociągami - speed run - mam za(pipi)isty czas i co? skok - sciana - skok, wślizg pod dziurą i stuck.... Chapter 9 losowe freezy przed sekcja z snajperami.... Ale nie dam się ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tak w ogule to dostalismy darmowy DLC z nowa plansza w TT . Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bugów ciąg dalszy.....jakby nie te cholerne freezy to dawno bym miał platynę, dzisiaj chapter gdzie biegamy między pociągami - speed run - mam za(pipi)isty czas i co? skok - sciana - skok, wślizg pod dziurą i stuck.... Chapter 9 losowe freezy przed sekcja z snajperami.... Ale nie dam się ;p Zycze powodzenia. Ja nie mam cierpliwosci na Speed Run'y. Gdzies tam kiedys zrobie sobie pucharek za 50 gwiazdek w TT i pewnie odpuszcze. Wczoraj troche pobiegalem po tej planszy z DLC i jestem calkiem pozytywnie nastawiony na reszte tego typu leveli. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ta, jutro platyna na bank bo tylko chapter 6 i 9 mi zostały, dzisiaj zrobiłem chapter 2, ktory jest poprostu przegięcie trudny....chap 6 mam już obcykaną drogę na trofeum, tylko ze 2 razy muszę przebiec, żeby perfekcyjne skoki oddawać....no i nieszczęsny chap 9, gdzie freezuje mi ciągle randomowo.... Chap 9 juz miałem xD 16 sekund do końca, ostatnia scenka, 6 sekund na wykonanie skoku....i Faith 2 razy nie skoczyła mimo, że wciskałem skok....no i przeszedłem z 2 sekundami po czasie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 To ta gra jest nie dość, że zabugowana, to jeszcze ma s(pipi)ą detekcję skoków(tzn. naciskania klawiszy)? Pytam, bo w sumie rozważam kupno. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bugów troszkę jest, single da sie przejść jednak bez większych problemów....co do skoków to ja mam pecha, gram już długo no i w sumie tylko wał miałem z tym speed runem i w 2 może 3 innych miejscach....a gre przeszedłem już wiele razy bo na normal/hard, time triale i speed runy po kilka razy każdy ;p Więc nie jest aż tak źle, i to że wpadam na jakieś bugi to pewnie efekt tego, że tyle gram i szukam innych dróg ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi