Skocz do zawartości

Kiedy kupisz MGS 4?

Czy kupisz MGS4 w dniu premiery ? 254 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy kupisz MGS4

• Tak, w dniu premiery
      156
    • Tak, ale po zapoznaniu sie z opiniami innych graczy
      22
    • Kupie jak mocno potanieje
      26
    • Kupie wersje "poprawiona", ktora ukaze sie rok po premierze oryginalu
      16
    • Nie kupie
      16
    • A co to jest ten MGS ????
      18

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
Ja nie kupuję gier w ciemno. Nie stać mnie żeby zabulić tyle kasy i trafić na jakiś crap.

ha ha, dobre :lol:

• Odpowiedzi 125
  • Wyświetleń 8,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Edytuje poprzedniego posta.KUPUJE NA 100 i to moze nawet limitke szczegolnie ze premiera jest juz po maturce:)

Opublikowano

Jeszcze pół roku temu stałem na stanowisku, że MGS4 kupie wtedy, gdy PS3 stanieje do 900 zl. Obecnie: czekam na premierę niczym głodny wilk na owcę :) Preorder złożyłem 5 tygodni temu, na limitowaną edycję, natomiast PS3 kupiłem 2 tygodnie temu. Mam nadzieje, że Hideo mnie nie zawiedzie i dostarczy tytuł na miarę legendarnego MGS1, bez groteskowych bossów (patrz MGS2 czy MGS3), czy pseudofilozoficznych wywodów, które i tak do niczego nie prowadziły( znów MGS2)

Opublikowano
Ja nie kupuję gier w ciemno. Nie stać mnie żeby zabulić tyle kasy i trafić na jakiś crap.

Czy naprawdę uważasz ,że MGS4 to będzie crap?

obstawiam 90% że gra będzie super, ale pozostaje 10% na przykre niespodzianki :)

Opublikowano

Ja zamawiam swój egzemplarz na Ultimie jutro albo we wtorek i oby paczka doszła do piątku :thumbsup:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Czy ktos wie czy gra pojawi sie wczesniej gdzies w okolicach szczecina? Mediamarkt, Empik? Jutro mam czas żeby ją kupic.

Edytowane przez Henry

Opublikowano

Chłopie w sklepach typu MEdia,Saturn,Empik to gry pojawiają się zawsze najwcześniej w dniu oficjalnej premiery czyli akurat w tym przypadku 12 czerwiec.Oczywiście przeważnie pojawiają się jeszcze później bo taki to mamy śmieszny kraj.Szansa na pojawienie się MGS4 dzień wcześniej(11 czerwca) jest tylko w sklepach wysyłkowych i jeśli byś się z nimi ugadał to być może osobiście mógłbyś odebrać już w środę

Opublikowano
Chłopie w sklepach typu MEdia,Saturn,Empik to gry pojawiają się zawsze najwcześniej w dniu oficjalnej premiery czyli akurat w tym przypadku 12 czerwiec.Oczywiście przeważnie pojawiają się jeszcze później bo taki to mamy śmieszny kraj.Szansa na pojawienie się MGS4 dzień wcześniej(11 czerwca) jest tylko w sklepach wysyłkowych i jeśli byś się z nimi ugadał to być może osobiście mógłbyś odebrać już w środę
Kupilem GTA IV w Empiku 26 kwietnia :P.

Opublikowano

W Hollandii gry wychodza dzien wczesniej w MediaMarkt i Gamestore. Ja swojego preordera odbieram w srode. W ten sposob kupilem GTA4 i DMC4.

Opublikowano

Właśnie zamówiłem swój egzemplarz na Ultimie, teraz tylko czekać na kuriera może wyrobi się i paczka będzie w czwartek ;)

Opublikowano
Właśnie zamówiłem swój egzemplarz na Ultimie, teraz tylko czekać na kuriera może wyrobi się i paczka będzie w czwartek ;)

Czy w czwartek to nie wiem. Ostatnio do nich dzwoniłem i miły Pan powiedział, że nie wiedzą, o której dokładnie gra do nich dojdzie 11, więc równie dobrze kurier może się zjawić w piątek ;/

Opublikowano

Ja mam zamowiona Kolekcjonerke w Ultimie...i jutro o 00:00 pojawiam sie w Ultimie po odbior...

Opublikowano

Preorder zamówiony w Sklepie PE... Notabene to pierwszy raz, kiedy zamawiam jakąkolwiek grę już przed premierą :P .

Opublikowano

U mnie drugi przypadek,pierwszy to był Final Fantasy X w Ultimie,gratis dostałem koszulkę z Finala VIII ,którą w szafie mam po dziś dzień i czasem mam ją do spania w zimie (już trochę przymała :P)

Opublikowano

jak wyjdzie na XO, hrhrhrhr xD

Opublikowano
jak wyjdzie na XO, hrhrhrhr xD

Chyba na 10 płytach DVD 8)

Opublikowano

Ja kupiłem swój egzemplarz w sklepie PSXEXTREME i jutro jadę po odbiór osobisty. Niestety nie trafiłem na dzisiejszą dostawę :(

To tylko 150KM do Katowic :P Ale wsiadam w pociąg i jade :D

Opublikowano

Ja tylko czekam na info ze sklepu psx extreme ,że już dostali MGS4 i jadę z Jakimem po odbiór osobisty naszych kopii(w tym mojej limitki,już miejsce na Snake'a w pokoju przygotowane :P)

Opublikowano

Wirtus dziś wysyła paczki, więc już jutro prawdopodobnie będziemy się cieszyć MGS4 ;) Brałem u nich kolekcjonerkę.

Opublikowano

Status zamówienia: Wysłane

Jutro gram.

yes yes YES!

Opublikowano

wczoraj wieczorem zarejestrowalem sie na wirtus.pl , i zakupilem w ciemno limitowana edycje za 279 zloty plus kurier 18.5 zl, dzis po szychcie dzwonia do wirtusa, a babka mi muwi ze w tej chwili sa pakowane i wysylane do wszystkich, sprawdzilem swoje zamowienie na necie i rychtyg, status WYSLANO o godzinie 14:35 , nie liczylem na to ze sie lapna na limitka

Opublikowano

Zamawiał ktoś limitkę w Ultimie? Jaki macie status? Ja mam cały czas "zamówienie zostało zaakceptowane".

Opublikowano
Zamawiał ktoś limitkę w Ultimie? Jaki macie status? Ja mam cały czas "zamówienie zostało zaakceptowane".

Mam tak samo. Zamawiałem kurierem, więc mam nadzieję, że jutro mi gra dojdzie.

Opublikowano

Uff wszedłem przed chwilą na swój profil na Ultima.pl a tam pisze, że zamówienie zrealizowane i paczuszka do mnie leci. Jutro mam nadzieję sobie pogram. Jest to mój pierwszy MGS, w którego zagram w dniu premiery. Jestem cholernie podniecony, piwko i chipsy juz czekają na jutrzejszą sesję młahahaha;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.