Kaile 0 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dzisiaj zaczełem Valhalla knights. Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Dziś pogrywam w Taiko No Tatsujin 2. Gra wciąga równie mocno co "Beats". Poza tym jest utworek z intra Tales of the Abyss, ktory bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Diagaea po raz kolejny. Kiedyś w końcu dobiję do maksymalnego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) No to powodzenia, 10K -lvl to nie w kij dmuchał , a żeby nie robić offtopa to dograłem sobie jeszcze Klonoa: Door to Phantomile ;] świetna platformówka pseudo3d. Edytowane 2 Lipca 2008 przez Kornolio Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) Valkyrie profile Lenneth - nie miałem do czynienia z pierwowzorem na psxa - ale system walki jest WIELKI - dający najwięcej funu chyba we wszystkich RPG w historii sprzętu grającego (podkreślam rpg, nie hack&slash ) Edytowane 7 Lipca 2008 przez Qjon Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 wczoraj zaczęłam secret agent clank - pierwsze wrażenie bardzo dobre, ale grałam na razie tylko 30min . Poza tym nadal taiko no tatsujin 1 i 2 na poziomie blue, czasem nawet na pink (purple?). szkoda, że u nas nie ma takich automatów z bębnami... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) Ace Combat X:Skies of Deception - bardzo dobry symulator (?) walki w powietrznej, szkoda, że tak ciężko się lata na zaawansowanym sterowaniu, bo daje ono więcej możliwości i frajdy niż w trybie novice, ale to raczej nie wina gry tylko budowy PSP (ja chcę drugiego analoga!).Gra nie tylko dla fanów takich gier. Mozna się nieźle powczuwać... szszszsz iiiiłłł ^_^ edit:szyt, 5 h po napisaniu tego posta przeszedłem ostatnia misję.za krótka ta gra, chciałoby się jeszcze. Edytowane 13 Lipca 2008 przez Mordechay Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 po dłuższej przerwie kończę patapony Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 włączyłem echohrome i wyłączyłem <_< obecnie kula world :> już po raz 2'gi chce skończyć wszystkie levele Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ace Combat X:Skies of Deception - bardzo dobry symulator (?) walki w powietrznejZgadzam się ze wszystkim za wyjątkiem określenia "bardzo dobry"... szkoda, że tak ciężko się lata na zaawansowanym sterowaniu, bo daje ono więcej możliwości i frajdy niż w trybie novice, ale to raczej nie wina gry tylko budowy PSPNo właśnie. Kolejna nie najgorsza gra na niewłaściwą platformę. Ace Combat 4, 5 i Zero na PS2 były świetnymi arcade'ówkami. Na PSP SoD można traktować co najwyżej jako ciekawostkę. Mnie gra odepchnęła totalnie. (ja chcę drugiego analoga!)E, i na co Ci drugi analog w Ace Combat? Tutaj R2 i L2 brakuje a nie analoga, który i tak służył jedynie za obrót kamery. Gra nie tylko dla fanów takich gier.Raczej tylko dla nie-fanów takich gier. Będąc zafascynowany Ace Combat na PS2 mocno zawiodłem się na wersji przenośnej. Osoby, które miały styczność z oryginałem będą marudzić. Tymczasem osoby, które pierwszy raz zabierają się za AC pewnie nie będą wiedziały co tracą. edit:szyt, 5 h po napisaniu tego posta przeszedłem ostatnia misję.za krótka ta gra, chciałoby się jeszcze.Zagraj lepiej w Ace Combat: Squadron Leader na PS2 (a.k.a. Ace Combat 5: The Unsung War). Bezdyskusyjnie najlepsza odsłona serii, z dużą ilością rozbudowanych i ciekawych misji, interesującą fabułą i niesamowitym klimatem. Skies of Deception nawet do pięt mu nie dorasta z tymi swoimi kilkoma prostymi misjami i komiczną historyjką. Ja natomiast już od paru tygodni męczę Super Robot Wars A Portable. Ponad 30h na liczniku, 32 misja na 39. A pewnie po ukończeniu zabiorę się za New Game +, grając inną postacią i wybierając inne ścieżki fabularne. Oprócz tego drugi raz przechodzę Crisis Core. Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) Jak zawsze PES2008. Swoją drogą mam nadzieję że wraz z PES2009 coś się więcej zmieni, bo między 6 a 08 większych różnic nie ma, choć gra się jakby przyjemniej, strzały z dystansu zdają się łatwiej wchodzić w światło bramki (albo ja nabrałem wprawy ) gra na top player jest nieco trudniejsza, ale obrona beznadziejna jak poprzednio, nie łatwo ich czasem opanować (uwielbiam gdy [moi] obrońcy rozbiegają się przed strzelcem). W pełni funkcjonalna Master League (starzejący się zawodnicy) to ważna nowość, z tym, że powinna być już od PES5 A także MGS: PO i Crush + FFVIII na emu (świetna gra i wciąż taka emocjonująca ^_^ ) Edytowane 13 Lipca 2008 przez are91 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 @suavek:przepraszam Po raz 1szy grałem w ejs kombat, co prawda miałem kiedyś przyjemność polatać u kolegi na psx, ale to było dawno i nieprawda.No może po tym co napisałeś rzeczywiście dostrzegłem więcej minusów tej gry, co nie oznacza, że nie gra się przayjemnie w SoD. PS:fabuła faktycznie ssie,a le nie zwracałem na nia uwagi. PS2: r2 i l2 faktycznie byłoby wygodniejszym rozwiązaniem, ale wtedy konsola byłaby szersza i nazywanie jej "kieszonsolką" byłoby bezsensowne Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 pisząc "konczę patapony" nie wiedziałam, że właśnie tłukę ostatniego bossa ^_^ Szczerze mówiąc to nie wiem co sobie teraz zapodać. Do poduchy odpalę Silent Hill na emu PSX'a tak żeby mi się koszmary nie sniły W ace combat X niewiele grałam bo mnie odrzuciło od tej części na kilometr (standardowo sterowanie jakieś nie teges). AC5 na ps2 zdecydowanie najlepszy, choć Balkan war też nie był zły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 @suavek:przepraszam lol, nie ma za co ;> co nie oznacza, że nie gra się przayjemnie w SoD.Powiem tak, robiłem do tej gry trzy podejścia. Pierwsze dwa niezbyt udane, gdyż mimo dziesiątek różnych kombinacji, nie udało mi się znaleźć takiego ustawienia sterowania, które by chociaż trochę było zbliżone do wersji PS2. Za trzecim razem jakoś się przełamałem, i pomijając fakt, ze rozgrywka była kompletnie upośledzona (fatalny analog i brak stateczników) to trochę misji ukończyłem. Ostatecznie jednak nie miałem cierpliwości na dalszą zabawę, i stwierdziłem, że większą frajdą będzie ukończenie po raz dziesiąty AC5. Miałem rację ;>. r2 i l2 faktycznie byłoby wygodniejszym rozwiązaniem, ale wtedy konsola byłaby szersza i nazywanie jej "kieszonsolką" byłoby bezsensowneNo i powracamy do pierwszej kwestii - taka gra w ogóle nie powinna była powstać na PSP ;>. To jest niestety problem tej konsoli, że coraz więcej twórców stara się wrzucić na nią porty znanych tytułów, nie zważając na upośledzone sterowanie. Potem mamy fatalne MGS:PO, Ace Combat czy inne Tekkeny. Zabawne, że jakoś gry przygotowywane od podstaw na PSP nie mają tego problemu. A w Ace Combat X to właśnie brak R2 i L2 służących za stateczniki bolał mnie najbardziej. To właśnie odpowiednie manewrowanie i zmiana szybkości są kluczem do wygrania większości potyczek w tej serii. Tutaj niestety trzeba wybierać - coś kosztem czegoś. choć Balkan war też nie był zły.Nie był zły. Czwórka zła też nie była. Jednak patrząc przez pryzmat piątki, są to odsłony co najwyżej przeciętne, podczas gdy AC5 to jedna z moich ulubionych gier na PS2. A warto dodać, że nigdy nie przepadałem ani za arcade'ówkami, ani symulatorami. Zero niestety nie miał ani klimatu, ani wielu zapadających w pamięci misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Lego Indiana Jones - przyjemna gra z dobra grafiką i duzym pokładem humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 niezmiennie i nieustannie - Monster Hunter Freedom 2 ta gra jest WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Niezmiennie i nieustannie FlatOut Head-On, ta gra jest DŁUGA, jak na wyścigi. Uporałem się dzisiaj z trybem flatout na 100%, a teraz męcze carnage mode. Jeżeli ktoś chce sobie sprawić długie, wymagające (miejscami frustrujące) wyścigi, to polecam tą grę, pod warunkiem, że nie graliście w dużą 2-jkę. Sam ją już zamówiłem, bo mam taki zwyczaj, że gry które mi się naprawdę spodobają chcę mieć na półcę (taki hołdzik dla twórców). Edytowane 17 Lipca 2008 przez tomsecret1993 Cytuj Odnośnik do komentarza
portablemag 0 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A ja ponownie przechodzę LocoRoco, niedlugo premiera drugiej cześci, więc postanowiłem, że jeszcze raz przejde LR Cytuj Odnośnik do komentarza
Schaboszczak 1 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 obecnie <<<Ojca chrzestnego>>> męczę-super gierka.. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Enty już raz Super Mario Bros z emulatora NES'a na PSP. wiem dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 kup sobie DS'a Cytuj Odnośnik do komentarza
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Crisis Core (wczoraj zakupiony). Marzy mi sie zrobienie 100% wszystkich misji pobocznych, ale nie wiem, czy dam radę - mam 10% i się nieźle zmęczyłem Zabieram sie tez za dokończenie Jeanne'y D'Arc - TAKI miodzior. Zwroty akcji potrafią przyprawić o zawrót głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Monster Hunter Portable 2G Lego Indiana Jones i męczę się z Wezyrem w Prince of Persia: Rival Swords Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 mhf2 i wczoraj wieczorem pożyczyłem lumines Oo poszedłem spać o 3 w nocy "nowoczesny tetris" Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Nieustannie katuję PESa i zacząłem wczoraj Jeanne D'arc.Kurde jak taka fajna gra nie mogła na mnie trafić wcześniej.Jeden z najfajniejszych rpg turowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi