Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ajj może będzie jakiś mirror gdzieś, a jak nie to się wykupi C+ na miesiąc.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 670,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano

Pierwszy miesiąc jest za darmo. 

No chyba że już korzystałeś.

Opublikowano
W dniu 5.07.2020 o 19:54, Ludwes napisał:

Pierwszy miesiąc jest za darmo. 

No chyba że już korzystałeś.

Nie wiem czy to fart, błąd po ich stronie czy co, ale na te same dane i tą samą kartę kredytową mam drugi miesiąc za złotówkę :yao: Chciałem prawilnie za 5 dyszek wziąc kolejny miesiąc, ale pokazało mi, że pierwszy za darmo no to żal było nie wziąć po raz drugi :cebula: Żeby nie było, że ściema

sport1.jpg

Edytowane przez Bartg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja pyerdole, tylko dwie minuty od pierwszego meczu :banderas:

towarzyskiego oczywiście, czy coś w tym stylu, żeby nie było

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Mnie się jak dotąd to najbardziej spodobało:

Opublikowano

league pass od teraz do końca NBA Finals za 69zł z kodem zniżkowym SLAMDUNK50

:notbad: 

Opublikowano

zanim skasują to jeszcze dają 7 dnowy trial

narazie wziąłem i zobaczę na dniach jak to działa

ten zestaw classic games też niezły :obama: 

Opublikowano

maciucha, skąd masz info tak btw? 

wybacz, to jest jakaś 'szemrana akcja' z tym kodem, jakaś pomyłka, czy o co chodzi, bo wpisałem i ze 140 zł zeszło na to 69, o których wspominałeś, ale nigdzie w internecie nie mogę znaleźć informacji o tej promocji 

Opublikowano

Ja zrezygnowałem z league passa przez blackouty, lagi itd. Nba streams xyz porównywalna jakość ;)

Opublikowano
13 minut temu, maciucha napisał:

nie rozumiem dlaczego xd

no bo pierwszy raz widzę tę stronkę i właśnie wygląda mi na coś w stylu cdkeys

Teraz, Bartg napisał:

Ja zrezygnowałem z league passa przez blackouty, lagi itd. Nba streams xyz porównywalna jakość ;)

i know, i know, znam tę stronkę :D

swoją drogą to już dzisiaj, i to jeszcze lakers - clippers :banderas:; niby davis moze nie zagrać, bo w tym drugim meczu sparingowym ktoś mu włożył palca do oka i teraz nosi gogle jak kareem 

Opublikowano
1 minutę temu, Ludwes napisał:

no bo pierwszy raz widzę tę stronkę i właśnie wygląda mi na coś w stylu cdkeys

no ale nie placisz tej stronce, tak jak byś płacił cdkeys, tylko placisz prosto nba xd

Opublikowano

no wiem, wiem, sam fakt, że nba uznaje ten kod za legitny i obniża cena, sprawia, że raczej nie powinienem mieć wątpliwości, ale i tak mam, hehe

dobra, yebac mnie, bo zasmiecam temat tylko

Opublikowano

No i po pierwszych meczach, Lebron sobie dobił swój rzut na wygraną, a obrońcy wyglądali jakby nie wiedzieli co się dzieje.

Mecze wyglądają jak gimnazjada, zero feelingu w oglądaniu. Na ławce siedzą co drugie krzesło, momentami to wygląda jakby manekinów tam posadzili. Jeszcze ten napis BLM na parkiecie :yao:

Opublikowano

No brakuje trybun i kibiców ale chyba trzeba się będzie przyzwyczaić do takiego widoku na najbliższe sezony :frog:

Opublikowano

Harden z 23 punktami w pierwszej kwarcie :obama:

9/9 z linii, 6/6 z pola

Chyba idzie na 50+

Opublikowano

ja pyerdole, Lillard :obama:

Co za mecz

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, że Wy tu płaczecie na brak kibiców itp. a przecież najważniejszy jest poziom sportowy a ten póki co nie zawodzi. Mi obecne warunki w ogóle nie przeszkadzają w odbiorze NBA. Amerykańscy kibice raczej nie należą do ozdób widowiskowa, w przeciwieństwie do footballu, którego bez podkładu trybun nie mogę oglądać bo zwyczajnie zasypiam. 

Spurs właśnie awansowali na 9. a ja już ich skreśliłem... Mimo wszystko na 8 miejscu wolałbym zobaczyć Blazers, gdyż moim zdaniem mają na największe szanse urwać Lakersom mecz lub dwa. Tym bardziej teraz kiedy wrócił Nurkic. 

Opublikowano

Spokojnie mógł mieć nawet więcej, bo to ile on stworzył w tym meczu 'open lookow', to glowa mała.