Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No Sabonis najgorzej. GSW jest zdecydowanie za szybkie dla niego. Zagubiony max. 
Murrey ma epizody ale, to rookie więc nie ma co constans u niego w PO wymagać.

Z tego co widzę (i zakładałem), to Golden rozkręca się z meczu na mecz. Cały sezon Was na to przygotowywałem:) 

Szkoda mi Giansia ale Jimmy zasłużył na to. Z drugiej strony wg mnie GSW straciło jakby co najtrudniejszego dla nich rywala (matchup) w ewentualnym finale.  

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 669,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano

Dobre fotki i memy latają dziś 

Tutaj galeria fotek z ostatniego PO i początku tego. 
ABD53066-E9E2-409C-8B71-D915FA79845C.thumb.jpeg.66c9f44736047786114d8f03cac66c18.jpeg

+ bonus

25754F40-CE55-41EE-97F1-1B152016D799.thumb.jpeg.57b737480acf95df7c16afe1074bee60.jpeg

Opublikowano

No trener im nie pomogl w wielu sytuacjach w tym meczu, nie wzięcie czasu na koniec 4 kwarty i dogrywki chociażby, czy zmarnowanie challenge w pierwszej kwarcie. 

Opublikowano

Teraz jak nie pozmieniają czegoś w swoim szkielecie to następny sezon będzie dla nich ciężki, Middleton z roku na rok będzie słabszy no i teraz to nadszarpnięte zaufanie do własnego trenera.

Opublikowano
Godzinę temu, Bartg napisał:

No trener im nie pomogl w wielu sytuacjach w tym meczu, nie wzięcie czasu na koniec 4 kwarty i dogrywki chociażby, czy zmarnowanie challenge w pierwszej kwarcie. 

Czy zero pomysłów na wybicie z rytmu Butlera. No słaby jest to trener. 

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał:

0:51 - lekko się zagotował :shotgun:

Gość jeszcze wiele wygra w tej lidze.Mental na poziomie Kobiego.Szacun.

Opublikowano

Tak, on jest mega. Skromny, pracowity, kozak team mate i się normalnie ubiera ;) . Przypomina mi pewnego gościa  z nad zatoki :) 

Opublikowano

Jakie jest głaskanie GIannisa, wyobraź sobie co by się działo w sieci jakby z pierwszego seedu odpadł Lebron czy Joel, oczywiście podwójne standardy, bo GIannis jest lubiany, a typ trafił 10 osobistych na 23 i faulował za 3 w końcówce, jeszcze ze strachu prawie wywalił piłkę na aut po tip off, zawalił ten mecz podobnie jak Bud

Opublikowano
8 godzin temu, wojtas011 napisał:

Jakie jest głaskanie GIannisa, wyobraź sobie co by się działo w sieci jakby z pierwszego seedu odpadł Lebron czy Joel, oczywiście podwójne standardy, bo GIannis jest lubiany, a typ trafił 10 osobistych na 23 i faulował za 3 w końcówce, jeszcze ze strachu prawie wywalił piłkę na aut po tip off, zawalił ten mecz podobnie jak Bud

Nie, no lipa i wiadomo, że nie przystoi odpadać z 7 seedem, ale jednak nie grał 2,5 meczu, a potem 2 na blokadach, podejrzewam, że 3/4 obecnego NBA już by nie wróciła z takim urazem.

Z drugiej strony trzeba sobie wyrobić taką markę, że nawet jak dostaniesz w papę, to wszyscy dalej Ciebie szanują :) 

Ps wydaje mi się, że np Moranta też nikt nie będzie się czepiał jak odpadnie z 7 seedem ;) 

Opublikowano

Ps wydaje mi się, że np Moranta też nikt nie będzie się czepiał jak odpadnie z 7 seedem [emoji6] 

Oj będą, "We fine in the west"
Opublikowano

No tego to chyba nikt na poważnie nie wziął do siebie. Także będzie dobrze. 

Opublikowano

Lakers nie pozostawili złudzeń, kto był lepszy w rywalizacji z Miśkami :problem: Teraz czekam na game 7 Warriors - Kings i zobaczymy kto następny do odstrzału.

Opublikowano
54 minuty temu, krupek napisał:

Teraz czekam na game 7 Warriors - Kings i zobaczymy kto następny do odstrzału.

Wyje.bane na obie ale wazne, ze meczyk jutro o 2130.

Opublikowano

Ja pierdole co za shit i jeszcze jutro na majówkę jadę i nie będzie chyba jak oglądnąć Gm7 :frog: 

edit: dobra wezmę laptopa i jak zwierzę na nim oglądane podczas party :) 

Opublikowano

Pan w hotelu przyszedł mi router prywatny założyć, abym mógł mecz oglądnąć :) 

4FBE51C9-5B92-4CB6-883F-7AE2AB6E2936.jpeg

Opublikowano

Jimmy skręcił kostkę na 5 minut przed końcem 4. kwarty, a Knicksi ani razu go nie zaatakowali :pawel:

Opublikowano
13 minut temu, Ludwes napisał:

Jimmy skręcił kostkę na 5 minut przed końcem 4. kwarty, a Knicksi ani razu go nie zaatakowali :pawel:

Jimmiemu Hart skręcił. Wjechał ślizgiem w niego :/ 

388E6D27-2914-46F5-8428-D80052F2BEFA.thumb.jpeg.3f38b8483884f7e02723b3e8e4114121.jpeg

Dobra zaczyna się :) 

0D79AAD9-00D0-4E5D-AA19-793E645E2765.jpeg

Opublikowano

Na tym dziwnym, przyblizonym ujeciu kamery to mam wrazenie, ze np. Sabonis w pewnym momencie jest calkiem niekryty i jedyne co musi to sie odwrocic do kosza i rzucic. To tylko zludzenie czy spejclnie nie rzuca bo wola rozgrywac?

e: jednak nie wraznie xD

Opublikowano

Curry trzyma Warriors w grze ale reszta to dramat, jak się ktoś jeszcze nie obudzi rzutowo to ciężko będzie to wygrać.

Opublikowano

Niestety, ale chyba gorzej już być nie może? Tzn może być, czyli zatnie się jeszcze Curry jak w GM6 :( 

44 minuty temu, Mejm napisał:

Na tym dziwnym, przyblizonym ujeciu kamery to mam wrazenie, ze np. Sabonis w pewnym momencie jest calkiem niekryty i jedyne co musi to sie odwrocic do kosza i rzucic. To tylko zludzenie czy spejclnie nie rzuca bo wola rozgrywac?

e: jednak nie wraznie xD

Specjalnie, Green i Looney go odpuszcza, bo ma mocno średni rzut, a tak mogą pomoc w obronie, asekurować ścięcie i lepiej wybronić ewentualny wjazd Saby. 

Opublikowano

Chyba po meczu.