Opublikowano 27 kwietnia 20231 r No Sabonis najgorzej. GSW jest zdecydowanie za szybkie dla niego. Zagubiony max. Murrey ma epizody ale, to rookie więc nie ma co constans u niego w PO wymagać. Z tego co widzę (i zakładałem), to Golden rozkręca się z meczu na mecz. Cały sezon Was na to przygotowywałem:) Szkoda mi Giansia ale Jimmy zasłużył na to. Z drugiej strony wg mnie GSW straciło jakby co najtrudniejszego dla nich rywala (matchup) w ewentualnym finale.
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r Dobre fotki i memy latają dziś Tutaj galeria fotek z ostatniego PO i początku tego. + bonus
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r No trener im nie pomogl w wielu sytuacjach w tym meczu, nie wzięcie czasu na koniec 4 kwarty i dogrywki chociażby, czy zmarnowanie challenge w pierwszej kwarcie.
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r Teraz jak nie pozmieniają czegoś w swoim szkielecie to następny sezon będzie dla nich ciężki, Middleton z roku na rok będzie słabszy no i teraz to nadszarpnięte zaufanie do własnego trenera.
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r Godzinę temu, Bartg napisał: No trener im nie pomogl w wielu sytuacjach w tym meczu, nie wzięcie czasu na koniec 4 kwarty i dogrywki chociażby, czy zmarnowanie challenge w pierwszej kwarcie. Czy zero pomysłów na wybicie z rytmu Butlera. No słaby jest to trener.
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r Godzinę temu, GearsUp napisał: 0:51 - lekko się zagotował Gość jeszcze wiele wygra w tej lidze.Mental na poziomie Kobiego.Szacun.
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r Tak, on jest mega. Skromny, pracowity, kozak team mate i się normalnie ubiera . Przypomina mi pewnego gościa z nad zatoki
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Jakie jest głaskanie GIannisa, wyobraź sobie co by się działo w sieci jakby z pierwszego seedu odpadł Lebron czy Joel, oczywiście podwójne standardy, bo GIannis jest lubiany, a typ trafił 10 osobistych na 23 i faulował za 3 w końcówce, jeszcze ze strachu prawie wywalił piłkę na aut po tip off, zawalił ten mecz podobnie jak Bud
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r 8 godzin temu, wojtas011 napisał: Jakie jest głaskanie GIannisa, wyobraź sobie co by się działo w sieci jakby z pierwszego seedu odpadł Lebron czy Joel, oczywiście podwójne standardy, bo GIannis jest lubiany, a typ trafił 10 osobistych na 23 i faulował za 3 w końcówce, jeszcze ze strachu prawie wywalił piłkę na aut po tip off, zawalił ten mecz podobnie jak Bud Nie, no lipa i wiadomo, że nie przystoi odpadać z 7 seedem, ale jednak nie grał 2,5 meczu, a potem 2 na blokadach, podejrzewam, że 3/4 obecnego NBA już by nie wróciła z takim urazem. Z drugiej strony trzeba sobie wyrobić taką markę, że nawet jak dostaniesz w papę, to wszyscy dalej Ciebie szanują Ps wydaje mi się, że np Moranta też nikt nie będzie się czepiał jak odpadnie z 7 seedem
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Ps wydaje mi się, że np Moranta też nikt nie będzie się czepiał jak odpadnie z 7 seedem [emoji6] Oj będą, "We fine in the west"
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r No tego to chyba nikt na poważnie nie wziął do siebie. Także będzie dobrze.
Opublikowano 29 kwietnia 20231 r Lakers nie pozostawili złudzeń, kto był lepszy w rywalizacji z Miśkami Teraz czekam na game 7 Warriors - Kings i zobaczymy kto następny do odstrzału.
Opublikowano 29 kwietnia 20231 r 54 minuty temu, krupek napisał: Teraz czekam na game 7 Warriors - Kings i zobaczymy kto następny do odstrzału. Wyje.bane na obie ale wazne, ze meczyk jutro o 2130.
Opublikowano 29 kwietnia 20231 r No ciekawe jak się zaprezentują przeciwko komuś kto ma strzelców za 3.
Opublikowano 29 kwietnia 20231 r Ja pierdole co za shit i jeszcze jutro na majówkę jadę i nie będzie chyba jak oglądnąć Gm7 edit: dobra wezmę laptopa i jak zwierzę na nim oglądane podczas party
Opublikowano 30 kwietnia 20231 r Pan w hotelu przyszedł mi router prywatny założyć, abym mógł mecz oglądnąć
Opublikowano 30 kwietnia 20231 r Jimmy skręcił kostkę na 5 minut przed końcem 4. kwarty, a Knicksi ani razu go nie zaatakowali
Opublikowano 30 kwietnia 20231 r 13 minut temu, Ludwes napisał: Jimmy skręcił kostkę na 5 minut przed końcem 4. kwarty, a Knicksi ani razu go nie zaatakowali Jimmiemu Hart skręcił. Wjechał ślizgiem w niego Dobra zaczyna się
Opublikowano 30 kwietnia 20231 r Na tym dziwnym, przyblizonym ujeciu kamery to mam wrazenie, ze np. Sabonis w pewnym momencie jest calkiem niekryty i jedyne co musi to sie odwrocic do kosza i rzucic. To tylko zludzenie czy spejclnie nie rzuca bo wola rozgrywac? e: jednak nie wraznie xD
Opublikowano 30 kwietnia 20231 r Curry trzyma Warriors w grze ale reszta to dramat, jak się ktoś jeszcze nie obudzi rzutowo to ciężko będzie to wygrać.
Opublikowano 30 kwietnia 20231 r Niestety, ale chyba gorzej już być nie może? Tzn może być, czyli zatnie się jeszcze Curry jak w GM6 44 minuty temu, Mejm napisał: Na tym dziwnym, przyblizonym ujeciu kamery to mam wrazenie, ze np. Sabonis w pewnym momencie jest calkiem niekryty i jedyne co musi to sie odwrocic do kosza i rzucic. To tylko zludzenie czy spejclnie nie rzuca bo wola rozgrywac? e: jednak nie wraznie xD Specjalnie, Green i Looney go odpuszcza, bo ma mocno średni rzut, a tak mogą pomoc w obronie, asekurować ścięcie i lepiej wybronić ewentualny wjazd Saby.