Opublikowano 9 stycznia 20205 l Harden 9/34, Young 11/30.To musiał być pasjonujący mecz... Dokąd to wszystko zmierza?
Opublikowano 9 stycznia 20205 l W dniu 30.12.2019 o 13:28, maciucha napisał: no spoko, ale przesuwanie linii za 3 punkty to nie jest dobre rozwiązanie xd btw mi te rzuty za 3pkt w niczym nie przeszkadzają, nie wiem dlaczego jest taka nagonka na ten temat @23kowal Jak widać nie wszystkim przeszkadzają Nie ale są mecze (jak np. ten wyżej), że to już o patologię te trójki się ocierają. Żeby to jeszcze były trójki jak prekursorów tego stylu (czyli duża liczba oddawania trójek) GSW oparta na zagrywkach, szukaniu zasłonach. To nie w większości mielenie w miejscu, Izolacja, krok w bok i siepa. Ehhh jak oglądam np. takie HOU to wiem, że nie o takie NBA walczyłem... Edytowane 10 stycznia 20205 l przez balon
Opublikowano 10 stycznia 20205 l w w/w meczu obie gwiazdy trafily po 4 trójki także poziom soczystości był dość słaby. trafili razem 20 z 64 rzutów notując 26% i 36% skuteczności. pamiętam, że kiedyś za ciut lepsze statsy gnojono na tym forum (i nie tylko) Kobe'iego, że samolub, nieefektywny itp.itd. może i nie wszystkim te rzuty przeszkadzają ale jest jednak spora grupa kibiców, szczególnie ta pamiętająca lata 80-90, która chciałaby aby gra stała się ponownie bardziej różnorodna. młodzi się jarają bo życia nie znają, i nie znają NBA naszego dzieciństwa. żeby zobaczyć jak bardzo ówczesna NBA różni się od tej z przed dekady czy dwóch rzućmy kilkoma liczbami, które wyciągnąłem z tego artykułu: Cytat This past season (18-19) NBA players made 4,000 more 3-point shots (27,955) than they made during the entire decade of the 1980s (23,871). Cytat as long as you’re making more than 33.3 percent of your 3-pointers that beats making less than 50 percent of your 2-point shots. This season, every team but one — the Phoenix Suns at 32.9 percent — exceeded that threshold. Cytat the Spurs were No. 1 in the league this past season in 3-point percentage (39.2), followed by the Clippers (38.8 percent), who ranked third in fewest attempts. So perhaps there is a case to be made that quality 3-point shots are as smart as a huge volume of 3-pointers. wiemy co się dzieje, dlaczego się tak dzieje i jaki to ma wpływ na grę. a także jak możemy to naprawić. moim zdaniem cofnięcie linii to kwestia czasu.
Opublikowano 16 stycznia 20205 l Kyrie Irving po meczu, w którym był -29 w +/- Jak tak dalej pójdzie, to latem co lepsi wolni agenci odejdą, bo nie będą chcieli z tym dzbanem grać, nie wróżę projektowi Nets na mistrza żadnego sukcesu większego niż 2 runda PO.
Opublikowano 21 stycznia 20205 l Pamiętacie Delonte Westa? Trochę się chłop stoczył. https://clutchpoints.com/nba-news-delonte-west-looks-to-be-in-really-bad-shape-while-cuffed-on-street/
Opublikowano 21 stycznia 20205 l Masakra, całe 19mln przebimbał Smutne. Smutne też jak szybko upadają Rockets, 5 porażek w ostatnich 6 meczach, wczoraj Harden 1/17 za trzy... Z czego większość standardowy parkinson na prawym analogu i stepback trójka bez sensu. Frustrujące mimo wszystko musi być granie w takiej drużynie, jak nie tańce Hardena to Westbrook z piłką, a reszta tylko stoi i ma rzucać/zbierać.
Opublikowano 21 stycznia 20205 l harden po prostu przygotowuje grunt pod playoffy, żeby nikt mu nie mógł znowu zarzucić że gra gorzej w po niż sezonie zasadniczym
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Buciki mi się skończyły ;( W czym gracie? Możecie coś polecić? Najlepiej adidas bo ich rozmiarówka najbardziej mi leży.
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Ale chłop ma zasięg. Po tej kontuzji z poczatku sezonu, pracował ze sztabem trenerów, którzy uczyli go jak ma biegać i skakać, żeby nie zakończyl kariery, zanim się zacznie. No jest trochę potwór fizyczny
Opublikowano 25 stycznia 20205 l z debiutantów to chyba najlepiej mi się ogląda Ja Moranta Edytowane 25 stycznia 20205 l przez maciucha
Opublikowano 26 stycznia 20205 l 18 godzin temu, krupek napisał: Ale chłop ma zasięg. Po tej kontuzji z poczatku sezonu, pracował ze sztabem trenerów, którzy uczyli go jak ma biegać i skakać, żeby nie zakończyl kariery, zanim się zacznie. No jest trochę potwór fizyczny Mieli też się zająć zrzuceniem kilku kg. Nic nie zrzucił, a nawet 1-2 kg przytył. Oby nauka chodzenia i skakania była skuteczniejsza... Mam nadzieję, że pogra i poskacze nam kilka lat Zionek, bo bestia z niego niesamowita. Blok made in Shawn Kemp mmmmmmmmmm
Opublikowano 26 stycznia 20205 l ehh miesiac temu skonczylem jego biografie, a dzis na grupce na fb puszczali mecz w którym rzucił 81pkt niezły styk
Opublikowano 26 stycznia 20205 l i jeszcze dziś w nocy Lebron go wyprzedził na liście all time scorers wtf
Opublikowano 26 stycznia 20205 l 3 minuty temu, maciucha napisał: i jeszcze dziś w nocy Lebron go wyprzedził na liście all time scorers wtf
Opublikowano 26 stycznia 20205 l https://www.dailymail.co.uk/news/article-7931909/Kobe-Bryant-dies-Calabasas-helicopter-crash.html najpierw pojawilo sie na amerykanskim TMZ, teraz mają technical issues moze jednak jakiś hack
Opublikowano 26 stycznia 20205 l 1 minutę temu, maciucha napisał: https://www.dailymail.co.uk/news/article-7931909/Kobe-Bryant-dies-Calabasas-helicopter-crash.html najpierw pojawilo sie na amerykanskim TMZ, teraz mają technical issues moze jednak jakiś hack Wojnarowski już potwierdzil
Opublikowano 26 stycznia 20205 l Masakra... Kiedyś Colin Mcrae, niedawno właściciel Leicester, teraz Kobe w katastrofie helikoptera