Opublikowano 24 maja 20231 r Spokojnie to tylko awaria. Na szczęście seria wraca do Bostonu to się ją zakończy
Opublikowano 24 maja 20231 r Odkąd śledzę NBA, a będzie ze 20+ lat to zawsze jak jakaś drużyna wygra mecz przy stanie 0:3 to zaczyna się gadanie o jedności, patrzymy tylko na następny mecz, musimy walczyć dalej. A na 150 przypadków w playoffs raptem 3 razy udało się w takiej sytuacji doprowadzić do meczu nr 7, w każdym z 3 przypadków przegranego.
Opublikowano 24 maja 20231 r 22 godziny temu, Mejm napisał: Ale chyba nawet w tym temacie wielokrotnie padalo, ze statystycznie z 3:1 sie nie wychodzi. Dla mnie Celtics rip.
Opublikowano 24 maja 20231 r Tatum taki talent, a tak często zapomina, że umie trochę więcej niż tylko rzucac trójki i wchodzić pod kosz. Powinni mu częściej czyścić kosz na izolacje, a on sam powinien rzucac więcej z półdystansu po dryblingu, bo umie. Bez sensu się tak ograniczac.
Opublikowano 24 maja 20231 r No i jego mid otwiera nowe pasy boiska dla kolegów. Nagle Smart, White, Brown zaczynajà lepiej funkcjonować, szczególnie for tri.
Opublikowano 25 maja 20231 r Obawiałem się niestety tego po G4. Chłop gra życiówkę ponad stan i teraz nie wiadomo kiedy wróci. Dodatkowo Love nie w pełni sprawny. Potrzebny będzie historyczny występ pary Butler-Adebayo żeby dzisiaj to przepchnąć, a więc zarywam nockę w nadziei na to.
Opublikowano 26 maja 20231 r Tak sobie oglądam mecz i Heat nie wygra tej serii. Mega team spirit widać u Celtów a game 6 to będzie dla Heat jak game 7, ten mecz będzie miał niesamowitą intensywność a u nich szpital i jadą na oparach. Zajebisty meczyk się szykuje w sobotę Edytowane 26 maja 20231 r przez GearsUp
Opublikowano 28 maja 20231 r 4:10 do końca 10 pkt przewagi Celtics, dziwny mecz, Heat trzymają w nim tylko trójki. Bam i Butler nie istnieją edit: no i się obudził i chyba dogryweczka będzie, co za idiotyczny faul Horforda O kurwa jaka końcówka Edytowane 28 maja 20231 r przez GearsUp
Opublikowano 28 maja 20231 r Chciałem żeby Miami wygrało tę serię ale po dojściu na 3:3 i takiej końcówce ostatniego meczu w Bostonie morale musiało wyjebać pod sam sufit Następny mecz będzie naprawdę ciekawy.
Opublikowano 28 maja 20231 r Jaki wkurw… No nic jak Miami wjebie to tylko na własne życzenie. Cały mecz im zbierali w ataku, no i w ostatniej akcji buzzer przez zbiórkę w ataku. Brak zastawienia, błąd z ligi kadetówz… Nie cierpię Bostonu, ale jakby weszli do finału, to będą dwa plusy dla mnie. Pierwszy, że mogą się chyba jednak mocniej postawić Denver i da to wyrównanie finały. Drugi plus to jak będzie Boston w finale, to będę całym sercem za Denver i Jokicem. Jak będzie Miami-Denver, to serce rozdarte.
Opublikowano 28 maja 20231 r Coś czuję Boston przejdzie do historii i odrobii 0:3 Quote Wyrównanie stanu na 3-3 (od 0-3) miało miejsce dopiero 4 raz w historii. Wcześniej zrobili to tylko New York Knicks w 1951 roku w Finałach, Denver Nuggets w 1994 roku w drugiej rundzie i Portland Trail Blazers w pierwszej rundzie w 2003 roku. Wszyscy przegrali swoje siódme mecze, które miały miejsce na wyjeździe. Tym bardziej ze po raz pierwszy ktos doprowadzil z 0:3 do meczu nr 7 u siebie.
Opublikowano 28 maja 20231 r W dniu 23.05.2023 o 11:11, Mejm napisał: Ale chyba nawet w tym temacie wielokrotnie padalo, ze statystycznie z 3:1 sie nie wychodzi. Dla mnie Celtics rip. Jak wielokrotnie pisalem, nie znam sie na nba To ja bede za Bastonem. Podobala mi sie ich historia z zeszlego sezonu jak grajac go.wno na poczatku sz odpalili w styczniu i doszli do finalow. Teraz trzymali miche przez caly sezon wiec bylby zasluzony final. Ale zobaczymy co to majami odje.bie bo latwo moga skory nie sprzedac.
Opublikowano 28 maja 20231 r Jak wchodzi taka seria to okazuje się, że nikt się na NBA nie zna. Fora, podcasty, analizy, rozkminki i wszystko na nic bo nikt się nawet nie zbliżył, aby przewidzieć co tu się będzie odwalać. Konia z rzędem temu kto przewidzi teraz czy Boston przejedzie się w G7 jak po Philly, czy popełni grzech pychy i zesra się u siebie po raz kolejny. Miami nagle znalazło się znów w ulubionej pozycji underdoga, gdzie najbardziej lubi ukąsić. Chodzę jak struty od rana ale bardzo doceniam ten comeback Celtics. Sportowo seria co prawda mocno ssie ale jeśli chodzi o emocje to są Himalaje. I za to uwielbiam NBA i Play Off time. Nie ma nic lepszego niż G7, a więc jedziesz Jimmy bo postawiłeś na szali całą swoją reputację, i wciąż masz szansę dostarczyć.
Opublikowano 28 maja 20231 r Chujowo być Miami, potencjalnie trafić na zawsze do ksiąg historii przez 0.1 sekundy.
Opublikowano 29 maja 20231 r Póki, co, to mogą tam trafić przez 3 ostatnie mecze, bo zesrali się metr przed kiblem
Opublikowano 29 maja 20231 r Co za cwel to zleakował, to musi być super uczucie dowiadywać się z mediów, że twój klub nie wierzy w wyleczenie.
Opublikowano 30 maja 20231 r Typowy dziś mecz dla tej serii - gospodarze mając wszystkie karty w rękach nie stawili się do gry i dostali straszny łomot Na pewno nie pomogła podkręcona kostka Tatuma w pierwszej akcji meczu ale kluczem i tak była katastrofalna forma rzutowa C`s, którzy rozpoczęli od 0/13 za 3.
Opublikowano 30 maja 20231 r No ja byłem pewien, że rozpędzeni Celtics dziś połkną Heat i będzie pozamiatane. Ta cisza na hali w 4. kwarcie, nawet po po zdobytych punktach gospodarzy, była obłędna
Opublikowano 30 maja 20231 r Podawali dziś podczas meczu,że na Finały wraca Herro. A miała być kontuzja kończąca sezon
Opublikowano 30 maja 20231 r Szkoda tylko, ze miami wyruch.ane czterema spotkaniami a finaly startuja w piatek. Z drugiej strony moze lepiej byc w rytmie meczowym niz grac sparingi jak teraz pewnie denver.
Opublikowano 30 maja 20231 r No Nuggets sobie ładną przerwę zapewnili. Jokic pewnie na koniach sobie pojeździł, a Heat mają kilka dni na regenerację.