Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ale siano póki co biją niezłe. W sumie bycie medialną dziwką ma swoje zalety.

• Odpowiedzi 207
  • Wyświetleń 23,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ta nowa piosenka która nagrali do filmu jest całkiem spoczko.   Dla zainteresowanych http://www.youtube.com/watch?v=MYa8bDC-qbI

• Wie ktoś co tam słychać jeżęli chodzi o kolejną płyte tego zayebistego heavymetalowego zespołu? Ja mam go na pierwszym miejscu nawet Justin Bieber nie lepszy, a zachodnie gów.na w rodzaju metalici, c

• to ja wole Stachurskyego

Opublikowano

ile oni za tą reklamę banku przytulili? 50 tysiaczków bodajże

Opublikowano

chu,ja, przypne go jeszcze.

Opublikowano

no fajne to jest, odnajduje elementy progresywnego thrashy, noise'u, scremo i lekką naleciałość ze sceny nsbm.

Opublikowano

a może zrobimy ustawkę na ich koncert i zrobimy wiochę udając "fanów" ?

Opublikowano

ludzie w Twoim wieku przychodza czasami z corkami fankami, wiec raczej nikt by sie nie glapil ;]

Opublikowano

ale ja wyglądam młodo i zachowuję się jak szczeniak to nie wystarczy? Ogolę się dla niepoznaki!

Opublikowano
Adi, uważaj, oni Wam konkurencje robią ^^

Spoko,razem z Dodą zakładamy koalicje przeciwko Feel :P

Opublikowano

Ależ ta nasz polska gimber-młodzież dojrzała przez rok. Poprzedniego lata zaczesywali się na emo, zasłu(pipi)ąc się w Tokio Hotel, a teraz patriotycznie bujaj się w rytm Pedofeeluf ;) Wy po prostu nie zauważacie filozoficzno-egzystencjalnej płaszczyzny ich tfurchości :o

Niech nikt się ku.rwa nie waży kasować tematu ! Beka nieprzeciętna :F

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano

tylko lukasz może stwierdzać, czy jest beka ;f

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

feel śmierdzi. Stolcem i starymi ludźmi. Gdyby ich koncert był w pobliżu to pojechałbym tylko pośmiać się z ludzi bujających się w rytm ich "muzyki"...

Opublikowano
feel śmierdzi. Stolcem i starymi ludźmi. Gdyby ich koncert był w pobliżu to pojechałbym tylko pośmiać się z ludzi bujających się w rytm ich "muzyki"...

Odwal się od mojej ulubionej goregrindowej kapeli ;g

Edytowane przez zaton666

Opublikowano

ide na koncert feel'a bo bedzie gral na dniach miasta, ofkoz zdam relacje z tego baletu smierci.

Opublikowano

Oby wrócił żywy.

Edytowane przez zaton666

Opublikowano

jak myślicie co zaprezentują dzisiaj w opolu?

a ty psyko tak nie cwaniakuj bo wiadomo, że tylko na takie gigi chadzasz.

Opublikowano

leci feel. poka na co cie stac

Opublikowano
ide na koncert feel'a bo bedzie gral na dniach miasta, ofkoz zdam relacje z tego baletu smierci.

je.bnij ode mnie jajcem w wokaliste jakmutam (takim jajkiem ze sklepu)

suuuuuuper, wygrali superjedynkę... i tak mieli zaje.bistą konkurencję xD

Opublikowano

tk Napalm wysiada z calym tym cyrkiem szatana przy Feel, to jest bluzniercze brzmienie. Napije sie i bede sie bawil pod stage'm wraz z mlodzieza gimnazjalna.

Opublikowano

może spotkasz konar$kiego, slyszalem ze ma ich wszystkie płyty i tatuaż "I lowe feel" na du.psku

Opublikowano

Ja też mam płyte fila !

Opublikowano

A ja mam ochotę się zrzygać, ilekroć ich widzę/słyszę.