Opublikowano 28 maja 200816 l ale siano póki co biją niezłe. W sumie bycie medialną dziwką ma swoje zalety.
Opublikowano 28 maja 200816 l Ej , ok. Ktoś mówił ,że o czasie zamknie temat. Doszło do 4 stron - już czas.
Opublikowano 28 maja 200816 l no fajne to jest, odnajduje elementy progresywnego thrashy, noise'u, scremo i lekką naleciałość ze sceny nsbm.
Opublikowano 29 maja 200816 l a może zrobimy ustawkę na ich koncert i zrobimy wiochę udając "fanów" ?
Opublikowano 29 maja 200816 l ludzie w Twoim wieku przychodza czasami z corkami fankami, wiec raczej nikt by sie nie glapil ;]
Opublikowano 29 maja 200816 l ale ja wyglądam młodo i zachowuję się jak szczeniak to nie wystarczy? Ogolę się dla niepoznaki!
Opublikowano 29 maja 200816 l Adi, uważaj, oni Wam konkurencje robią Spoko,razem z Dodą zakładamy koalicje przeciwko Feel
Opublikowano 29 maja 200816 l Ależ ta nasz polska gimber-młodzież dojrzała przez rok. Poprzedniego lata zaczesywali się na emo, zasłu(pipi)ąc się w Tokio Hotel, a teraz patriotycznie bujaj się w rytm Pedofeeluf Wy po prostu nie zauważacie filozoficzno-egzystencjalnej płaszczyzny ich tfurchości :o Niech nikt się ku.rwa nie waży kasować tematu ! Beka nieprzeciętna :F Edytowane 29 maja 200816 l przez Keymaker
Opublikowano 29 maja 200816 l w wakacje maja grac w Malborku, 25 km od mojej wiochy... Coz, chyba pojade
Opublikowano 14 czerwca 200816 l feel śmierdzi. Stolcem i starymi ludźmi. Gdyby ich koncert był w pobliżu to pojechałbym tylko pośmiać się z ludzi bujających się w rytm ich "muzyki"...
Opublikowano 14 czerwca 200816 l feel śmierdzi. Stolcem i starymi ludźmi. Gdyby ich koncert był w pobliżu to pojechałbym tylko pośmiać się z ludzi bujających się w rytm ich "muzyki"... Odwal się od mojej ulubionej goregrindowej kapeli ;g Edytowane 14 czerwca 200816 l przez zaton666
Opublikowano 14 czerwca 200816 l ide na koncert feel'a bo bedzie gral na dniach miasta, ofkoz zdam relacje z tego baletu smierci.
Opublikowano 14 czerwca 200816 l jak myślicie co zaprezentują dzisiaj w opolu? a ty psyko tak nie cwaniakuj bo wiadomo, że tylko na takie gigi chadzasz.
Opublikowano 14 czerwca 200816 l ide na koncert feel'a bo bedzie gral na dniach miasta, ofkoz zdam relacje z tego baletu smierci. je.bnij ode mnie jajcem w wokaliste jakmutam (takim jajkiem ze sklepu) suuuuuuper, wygrali superjedynkę... i tak mieli zaje.bistą konkurencję xD
Opublikowano 14 czerwca 200816 l tk Napalm wysiada z calym tym cyrkiem szatana przy Feel, to jest bluzniercze brzmienie. Napije sie i bede sie bawil pod stage'm wraz z mlodzieza gimnazjalna.
Opublikowano 14 czerwca 200816 l może spotkasz konar$kiego, slyszalem ze ma ich wszystkie płyty i tatuaż "I lowe feel" na du.psku