Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pro Evolution Soccer 2009

Featured Replies

Opublikowano

Panowie do póki PES był kojarzony z marką Playstation i na tą konsole robili PESa wszystko było super,od kąt stał się multi na wszystkie platformy to jest TOTALNĄ PORAŻKĄ , zarobili miliony a LICENCJE DALEJ MAJĄ W (pipi)E jak UEFA mogła sprzedać prawa do LM jak nie będzie prawdziwych drużyn, w Uefie ktoś powinien zapłacić za to głową jestem fanem piłki nożnej i jest dla mnie BARDZO WAŻNE żeby LM była w pełni licencjonowana a poza tym jak płace 200 zeta to nie po to żeby KLEPAĆ CAŁY DZIEŃ PRAWDZIWE NAZWISKA I KLUBY

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 49,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No panowie, jutro demko prawdziwego króla piłki ;) . Pewno na MarketPlace będzie koło 11, niestety sprawdzę dopiero po pracy. Chyba nie wytrzymam, hehe.

Opublikowano

Hehe a ja pewnie w pracy sprawdzę bo mam PS3 w chillout roomie ;) a po powrocie ściągnę sobie sam. Szkoda tylko że do Xa są takie pasterskie pady...

Opublikowano

Ogralem demo na pc i dla mnie to Pes2008.5, do tego ciagle ta sama fizyka, ciagle bramkarze bronia niewidocznymi konczynami, a patent z wrzuceniem ruletek itp na lewego analoga zalatuje kpiną. Oczywiscie nadal nie ma paska przy podaniach dolem/trojkatem, do tego strzalom i wrzutkom brakuje troche powera, zobaczymy jak bedzie na konsolach ale rewelacji sie nie spodziewam. No i nieodzowne przenikania jak zwykle dajace mnostwo radochy, choc chyba nie takiej jak trzeba vidiclx9.th.jpgthpix.gif

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Carew nie podobny ani w jednym ani w drugim.

Ciężko powiedzieć, raz plus na korzyść PES raz za Fifa. Nierówno.

Edytowane przez il capitano

Opublikowano

Wiadomo cokolwiek o wersji na ps2 ?

Opublikowano

Oby do 16-18! A najlepsze, że wolny dzień więc będzie czas na dogłębniejsze sprawdzenie .Ciekawe jak z rozmiarem ? ja stawiam na 1gb.

Opublikowano

http://www.videogameszone.de/?menu=browser...ge=1&order=

Że niby jak? :huh:

Edytowane przez ted360

Opublikowano

grał juz ktoś w demo - jak wrażenia? :)

Opublikowano

O której może pojawić się demo na PSN??

Opublikowano

Że niby jak? :huh:

Mi też wydaje się być po równo... może z małą przewagą PES'a. Ale to wynika tylko i wyłącznie z miej skomplikowanych modeli i oświetlenia w grze Konami. Na prosty model głowy nałożona jest tekstura zrobiona ze zdjęcia i proste oświetlenie bez cieni to efekt wydaje się być dobry. W FIFIE modele są bardziej skomplikowane a szczegóły twarzy są robione normalmapami i jak dodać do tego bardziej skomplikowane oświetlenie i cieniowanie którym do rzeczywistego jeszcze dużo brakuje to twarze mogą się bardziej różnić od rzeczywistych. Mam nadzieję że nie zamotałem za bardzo i mnie zrozumiecie ;)

Opublikowano
O której może pojawić się demo na PSN??

The PS3 demo will hopefully be released when the PSN store updates, usually around 5pm GMT (czyli prawdopodobnie o 15)

Opublikowano

W PESie sa lepsze twarze, bez dwoch zdan. Ale co z tego? Animacja to beton, ten sam kod co rok temu, praktycznie zero zmian, generalnie 0 nowych opcji/rozgrywek (procz LM). Smiech. Zaraz odpale demo i sie okaze ;)

Opublikowano

Inna sprawa, ze fani PES'a zawsze smieli sie z ludzi, ktorzy twierdzili, ze FIFA jest lepsza, bo ma lepsza grafike. LOL.

Widze, ze jak sie zmienia, to wszytsko ;)

Tez zasysam, jednak obczaje poznym wieczorem, pewnie po to, zeby sie upewnic w tym, o czym pisalem wczesniej... <_<

Opublikowano

Joe Cole

W Pesie 2009 twarz Joe Cola wygląda jak twarz Michaela Scofielda ze Skazanego na śmierć :D:lol:

Opublikowano

pes2009 = pes2008 update.....Żal ale to nadal pes PES nie umarł tylko że narodziła się nowa fifa ;)

Opublikowano

demko już do zassania w psStore Około 1,5 GB....

Edytowane przez shaughnessy

Opublikowano

Moje odczucia po ok.10 meczach w demko(x360) niestety bardzo negatywne i sam nie wiem jak dlugo jeszcze bede sobie wmawial,ze jest ok choc nie jest.Narobilem sobie nadziei po komentarzach,ze nowy PES poszedl w kierunku 5 czesci ale ja nic takiego tutaj nie widze- nadal mozna sobie biegac bezproblemowo kilkadziesiat metrow.Animacja zawodnikow to tragedia-wydawalo mi sie,ze gorzej byc nie moze a jednak.Karne bez zmian,wolne bez zmian.Jesli to demo mialo kogos przekonac do zakupu dzien przed premiera FIFY to moze sie okazac,ze Konami sobie strzelilo w stope i ludzie popedza po produkt EA :lol: Gram dalej

Opublikowano

TRAGEDIA. Nie wiem czy się tu zachwycać? animkami które będą w trybie kariery? BETON, animacja postaci to czasy PS2 i jej triumfów.

Grałem bez większego zaangażowania. Schematy nadal te same, strzały i dźwięk im towarzyszący przywołuje na myśl ISS 98. Przepychanki trampkarzy również jakieś wycięte z kontekstu. Co to? Szaolin soker?

Bieda, bieda, bieda. Twarze niech sobie wyglądają jak chcą. Nie chcę tej szmiry i grać już w tą serię po TAKICH ZMIANACH nie będę. Szkoda zasysania, czekania i czasu. Konami odpuść sobie z tym cukiereczkiem zapakowanym w to samo gó.wno co w zeszłym roku.

Edytowane przez il capitano

Opublikowano

i wszyscy rzucili się na FIFĘ w sklepie PSX Extreme, to i ja muszę zaktualizować koszyczek, nie starczy dla każdego.