Opublikowano 10 października 200915 l uzaleznilem sie od dr peppera, szkoda ze to cholerstwo tylko w puszkach robia
Opublikowano 10 października 200915 l W Pawle i Piotrze mają taki świetny napój "Grappa Ice" smak bliżej niesprecyzowany, bardzo słodki, schłodzony smakuje zarąbiście.
Opublikowano 11 października 200915 l Mi nie smakuje. To zwykła oranżada, zabarwiona na niebiesko. Nie czuję żadnego lodowego smaku
Opublikowano 11 października 200915 l W Pawle i Piotrze mają taki świetny napój "Grappa Ice" smak bliżej niesprecyzowany, bardzo słodki, schłodzony smakuje zarąbiście. O tak, kiedyś to popijałem, to było bardzo dobre, jak na Grappe
Opublikowano 17 lipca 201014 l Fakt bardzo dobry. Szkoda tylko, że nie ma w większej objętości. A próbował ktoś agrest ja bułka?
Opublikowano 17 lipca 201014 l Gdzie kupujecie tak burżuazyjne napoje? Nie powiem, też chciałbym spróbować tych jakże wykwintnych smaków.
Opublikowano 17 lipca 201014 l Niech mi ktoś poda lepsze combo na gorące dni do orzeźwienia, niż cola z lodem i cytryną.
Opublikowano 17 lipca 201014 l Niech mi ktoś poda lepsze combo na gorące dni do orzeźwienia, niż cola z lodem i cytryną. Chyba w tym miejscu mozna wpisać wszystko inne
Opublikowano 17 lipca 201014 l picie zimnych napojów to głupota, może będzie Ci zimniej przez 15 min ale później organizm będzie produkować ciepło aby dogrzać ciało. Najlepsza jest woda mineralna wysoko mineralizowana lub napoje izotroniczne o temp. ok 20 - 25 stopni. No i oczywiście tanie dobre wino, bo jest tanie i dobre. Edytowane 17 lipca 201014 l przez MaroS
Opublikowano 18 lipca 201014 l Fakt bardzo dobry. Szkoda tylko, że nie ma w większej objętości. <trzyma przed sobą 2l butle tego napoju i myśli, czy chodzi ci o jakieś pięciolitrowe baniaki> Edytowane 18 lipca 201014 l przez Mikes
Opublikowano 18 lipca 201014 l Jabłko-Agrest również jest bardzo smaczny, jednak przed arbuzem się chowa
Opublikowano 19 lipca 201014 l Te japko-arbuz, nad którym tak się fapujecie, to w jakim opakowaniu jest? W kartonie, czy butelce? Szukałem dziś po kerfurze i ni ch.uja znaleźć nie mogłem :confused:
Opublikowano 19 lipca 201014 l Butelka 0.2, albo 0.5. W 2 litrowych nie widziałem, a w litrowych kartonach na pewno nie ma.
Opublikowano 19 lipca 201014 l W każdym markecie, hipermarkecie, supermarkecie. Dziś nawet na Shellu widziałem za 2.49 zł (0.5l.). U mnie w Delimie kosztuje 1.69 zł - promocja.
Opublikowano 20 lipca 201014 l no, praktycznie wszedzie. ja codziennie kupuje w delikatesach, ktore mam koło pracy. koniecznie w szklanej butelce, koniecznie z lodówki.
Opublikowano 20 lipca 201014 l Ja widziałem tylko te małe arbuzowo jabłkowe w szklanej buteleczce w delikatesach czy kioskach, ale będę musiał w realu poszukać większej jak mówicie, że jest. http://a.pl/woda-i-napoje/napoje/tymbark-jablko-arbuz-napoj-500ml# Edytowane 20 lipca 201014 l przez asfalt
Opublikowano 20 lipca 201014 l sprawdzone info z tym arbuzowo-jablkowym tymbarkiem - wlasnie przed chwila sobie kupilem i jest naprawde swietny