Opublikowano 4 sierpnia 201014 l pieczarka, czekaj na napój "szpadyzor". on będzie o smaku "grape". To będzie 'scyzor' a nie szpadyzor
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Scyzor, coś mi to mówi..hmmm.. możecie mi przybliżyć? Właśnie niedawno wypiłem Tymbark Jabłko-arbuz. Zayebiste to jest. Edytowane 6 sierpnia 201014 l przez Spyker
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Jabłko arbuz - pierwsze dwa łyki ok, później... bleeeeeeeeeeeee Zawiodłem się, już was nigdy nie posłucham.
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Tej, a był wcześniej tymbark o smaku jabłko-biały winogron? Bo ja bardzo lubię winogrona i odkrycie tego smaku to była dla mnie pełnia szczęścia. ost. to piłem, ohyda. na siemianach w sklepie mieli
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Ja pije raczej tylko zwykłą pyszną wode niegazowaną. Te wszystkie soki są dla mnie jakieś takie zbyt słodkie, i w ogóle niedobre. Od czasu do czasu popije troche coli, i to wszystko. WODA RULEZ.
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l ja lubie sok pomidorowy, wiele osob krzywo na mnie patrzy, popijając w tym czasie oranżadę Heleny
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l naturalny sok pomidorowy za cholere mi nie smakuje, za to przyprawiony na ostro jestem w stanie wypić, jednak nie przepadam ostatnio chleje Veroni Mineral jako tańszy odpowiednik smakowej Nałęczowianki, bo Zywca nie biore pod uwage ze względu na konserwanty ;/ sprawa wyglada następująco: truskawkowa, jest zbyt słodka, smakuje jakby ktos za dużo syropu wlał do wody XD, jabłkowa zbyt jabłkiem mimo wszystko jedzie, cytrynowa z tego najlepsza jest, jeszcze grejpfrutowej nie smakowałem.
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l ja lubie sok pomidorowy, wiele osob krzywo na mnie patrzy, popijając w tym czasie oranżadę Heleny Nie pilem nic gorszego niz sok pomidorowy
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Ocet jest do sałatek a denaturat... no fakt denaturat może byc gorszy, choć wcale nie byłbym taki pewien
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Nie wiem czy pisałem, ale Fortuna o smaku pomarańczy, jabłka i limetki to bardzo dobry sok.
Opublikowano 3 października 201014 l http://fastfoodeaters.blogspot.com/2010/09/korea-smakuje-aloesem-aloe-vera-king.html Pił to ktoś?
Opublikowano 25 października 201014 l http://fastfoodeaters.blogspot.com/2010/09/korea-smakuje-aloesem-aloe-vera-king.html Pił to ktoś? Piłem, smakuje jak woda z miętą i cukrem, w dodatku z jakimś miąższem pływającym w środku. Ogólnie dobre, ale za drogie.
Opublikowano 29 października 201014 l Wszystkim tym, co krytykuja smak soku pomidorowego - lampa w pape ! Gdy tylko mam mozliwosc, to pije. Moj ulubiony chyba z sokow w ogole, szczegolnie ten w puszkach firmy ktorej nie pamietam. Cudo! Po co pic te wszystkie slodkie napoje No kozak totalny! Poza tym degustuje sie czasami roznymi odmianami ajsti, te biale/czerwone czy jak to sie je. Nie pamietam nazw Tez sa mocne.
Opublikowano 29 października 201014 l w lidlu jest promocja na czteropak n-gine za 3.89 do wyczerpania zapasów
Opublikowano 23 czerwca 201113 l Opier.doliłem frugo. Z tego co pamiętam to nie różni się w smaku jak ta poprzednia próba reaktywacji. Wg mnie takie jak za gnoja, ale to było tak dawno temu, że mogę nie być wiarygodny.
Opublikowano 23 czerwca 201113 l Nie ma. Jo zech dostoł geszenk od dziołcha co w krakau była. W reszcie Polski będzie w połowie wakacji. Edytowane 23 czerwca 201113 l przez asfalt
Opublikowano 21 lipca 201113 l Pije teraz Dr Peepera, dla mnie kaszan, smakuje dziwnie i w ogole mi nie podeszlo, niestety za drogie i przereklamowane to
Opublikowano 21 lipca 201113 l Dr Peeper jest świetny, ale nie da się ustalić tego smaku... Frugo u mnie w 2 sklepach leżakuje, tak więc jeśli ktoś chce to zgłaszać zamówienia
Opublikowano 27 lipca 201113 l Dr Pepper smakuje jak cukier z lekkim posmakiem landrynkowym. (pipi) jakich mało.