Velius 5 698 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Wlasnie skonczylem Luminous Arc 2,bardzo fajna i przyjemna gierka,nie jest to moze jakis killer,ale gra sie milo. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Picross DS - ja pierniczę, teraz kiedy rozkminiłem na nowo tę grę i poznałem strategię rozwiązywania nie na chybił-trafił to się tak wciągnąłem, że nie mogę się oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 He he, witaj w klubie :-) Swego czasu z netu można było ściągnąć dodatkowe zagadki - poszukaj, może jeszcze są dostępne. Jak dla mnie mogliby wydać Picross 2 U mnie od jakiegoś czasu "Hotel Dusk 215", MOŻE go na dniach skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja również Hotel Dusk 215, ale jestem dopiero na początku gry... Wrażenia umiarkowane, ogólnie spodziewałem się więcej po tych wszystkich opiniach, aczkolwiek może jeszcze zmienię zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pociemku 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Soma Bringer w języku angielskim (fanowskie tłumaczenie) - Gra rządzi - Diablo jak się patrzy.. Jeno grafika słodsza.. No i jak na mój gust trochę za dużo gadaniny, której nie można przewinąć. No ale sam gameplay, pakowanie postaci, system, klasy postaci mnogość itemów to wogóle mistrzostwo. 2 część Phoenixa Wrighta. Jak nie mam klimatu na zabijanie A jako czasoprzewijacz Metroid Pinball :] Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 W nie tak nową już ZELDĘ ST. ... i cofam wszystko co wcześniej naskrobałem o tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 advance wars dual strike, byla jest i pewnie bedzie to jedna z najlepszych serii w historii. Dla mnie grywalnosc absolutna, popylam sobie na emulatorzei ciesze miche... a czasami rzucam (pipi)ami, jestem w misji chyba 23 i po 3 godzinach gry sie okazalo ze (pipi)a nie zdzylem skonczyc misji w 18 dni, defeat i narazie. Nie wiem czy moje nerwy to wytrzymaja. No ale nowe jednostki tryby - tak powinna wygladac kontynuacja, tylko grafe mogli poprawic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 jako, ze pare dni temu kupilem ponownie dsa (tym razem lite) mam ta przyjemnosc ponadrabiac zaleglosci ktore powstawy po~ 2 latach przerwy. Na poczatek gta:cw oraz soma bringer Cytuj Odnośnik do komentarza
Robinson113_RR 1 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Megaman Star Force Pegasus. Prawdopodobnie najgorsze RPG w jakie grałem (a nie grałem dużo w erpegi więc nie zrozumcie mnie źle ) Cytuj Odnośnik do komentarza
philipo 142 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Obecnie New SMB i Sonic Chronicles The Dark Brotherhood Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Shin Megami Tensei: Strange Journey Boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Cudowny Professor Layton and the Curious Village, dla mnie dycha, kapitalna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Cudowny Professor Layton and the Curious Village, dla mnie dycha, kapitalna gra. Dokładnie Cudowna gra, nie bez kozery zarówno w PE jak i N+ napisano, że dla tego tytułu warto kupić NDS'a Wspaniały klimat, kapitalne zagadki, przyjemna grafika i ta muzyka... (akordeon rlz!). PS Pamiętajcie: "Every puzzle has an answer" :potter: PS2 grę wyrwałem za ~12zł a bawię się lepiej niż przy GoW ]|[ Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 W Phoenixa 3 i Połkimony SS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Might and Magic:Clash of Heroes. Nie wiem specjalnie co ta gra ma wspolnego z Might and Magic ani dlaczego grafika jest w stylu anime, ale gra sama w sobie sie broni. Lubie pomyslowe polaczenia roznych gatunkow jak Puzzle Quest albo Henry Hatsworth i ta gierka tez jest calkiem w pyte. Sonic Collection. Kolekcja gier super. Port niewiarygodnie chu,jowy. W jaki sposob Sonic ktory smigal na Genesis ma prawo zacinac na DSie. Jedyne gry z Soniciem ktore nie zasysaja i zwalili porta. Gram z pewna doza przyjemnosci ale problemy techniczne...ugh. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) Might and Magic:Clash of Heroes. Nie wiem specjalnie co ta gra ma wspolnego z Might and Magic ani dlaczego grafika jest w stylu anime, ale gra sama w sobie sie broni. Lubie pomyslowe polaczenia roznych gatunkow jak Puzzle Quest albo Henry Hatsworth i ta gierka tez jest calkiem w pyte. Tez obecnie gram w M&M CoH i na tę chwilę jest to jedna z najlepszych gier na DS'a w jakie ostatnio grałem - uwielbiam te gry, które włączamy na chwilkę przed snem i nawet się nie obejrzymy a mijają 3 godzinki Polecam Edytowane 26 Czerwca 2010 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
philipo 142 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Właśnie skończyłem New Super Mario Bros,i teraz biorę się za zbieranie wszystkich monet i bonusów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ostatnio gram w Lego Harry Potter, Beat City, Contact oraz Guitar Hero - Modern Hits Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Próbuję dokończyć Shin Megami Tensei: Strange Journey ale ostatni dungeon jest tak przekombinowany, że idzie to strasznie ślamazarnie. Do tego zacząłem Super Robot Taisen W. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Generalnie do tej pory od gier na DS'a trzymałem się z daleka, jednak nie mógłbym się nazwać fanem Kingdoma, gdybym sobie odpuścił choć jedną odsłonę. Tak więc ostro nawalam w 358/2 Days. Bardzo ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Dragon Quest Hand of the Heavenly Bride - staram się "złapać" jakiś rzadki okaz Cytuj Odnośnik do komentarza
know_naim 1 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Firmowy wyjazd do Szwecji umila mi najnowsza część 'Taiko No Tatsujin' i zakupione w gamestopie Dementium II. Rozkopywanie grobów idealnie pasowało do wczorajszej ulewy i błyskawic. W walizeczce na gry mam też zestaw składający się z FE: Shadow Dragon, MegaMan Zero Collection i Infinite Space, ale raczej nie skorzystam po wczorajszej sesji z thrillerem Renegade Kid. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Niedawno skończyłem kolejny tytuł, dla którego nabyłem tę konsolę a konkretnie Proffesor Layton and the Diabolical Box. Rzadko się to zdarza ale jednak: giera jak dla mnie lepsza od oryginału, cudo! Po za tym ostro męczę SNK vs Capcom Card Fighters DS. Kolekcjonowanie kart masakrycznie wciąga, wręcz uzależnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Uwielbiam tę serię - przede mną mnóstwo godzin świetnej, przenośnej zabawy Na dniach dojdzie mi Ninjatown, kupiona za marne grosze Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja obecnie sobie gram w Elite Beat Agents (próba na najwyższym poziomie wszystkiego na 300), Pokemony SS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi