Opublikowano 18 grudnia 200915 l Wlasnie skonczylem Luminous Arc 2,bardzo fajna i przyjemna gierka,nie jest to moze jakis killer,ale gra sie milo.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Autor Picross DS - ja pierniczę, teraz kiedy rozkminiłem na nowo tę grę i poznałem strategię rozwiązywania nie na chybił-trafił to się tak wciągnąłem, że nie mogę się oderwać.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l He he, witaj w klubie :-) Swego czasu z netu można było ściągnąć dodatkowe zagadki - poszukaj, może jeszcze są dostępne. Jak dla mnie mogliby wydać Picross 2 U mnie od jakiegoś czasu "Hotel Dusk 215", MOŻE go na dniach skończę.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Ja również Hotel Dusk 215, ale jestem dopiero na początku gry... Wrażenia umiarkowane, ogólnie spodziewałem się więcej po tych wszystkich opiniach, aczkolwiek może jeszcze zmienię zdanie .
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Soma Bringer w języku angielskim (fanowskie tłumaczenie) - Gra rządzi - Diablo jak się patrzy.. Jeno grafika słodsza.. No i jak na mój gust trochę za dużo gadaniny, której nie można przewinąć. No ale sam gameplay, pakowanie postaci, system, klasy postaci mnogość itemów to wogóle mistrzostwo. 2 część Phoenixa Wrighta. Jak nie mam klimatu na zabijanie A jako czasoprzewijacz Metroid Pinball :]
Opublikowano 30 grudnia 200915 l W nie tak nową już ZELDĘ ST. ... i cofam wszystko co wcześniej naskrobałem o tej grze
Opublikowano 28 stycznia 201015 l advance wars dual strike, byla jest i pewnie bedzie to jedna z najlepszych serii w historii. Dla mnie grywalnosc absolutna, popylam sobie na emulatorzei ciesze miche... a czasami rzucam (pipi)ami, jestem w misji chyba 23 i po 3 godzinach gry sie okazalo ze (pipi)a nie zdzylem skonczyc misji w 18 dni, defeat i narazie. Nie wiem czy moje nerwy to wytrzymaja. No ale nowe jednostki tryby - tak powinna wygladac kontynuacja, tylko grafe mogli poprawic.
Opublikowano 14 lutego 201015 l jako, ze pare dni temu kupilem ponownie dsa (tym razem lite) mam ta przyjemnosc ponadrabiac zaleglosci ktore powstawy po~ 2 latach przerwy. Na poczatek gta:cw oraz soma bringer
Opublikowano 20 lutego 201015 l Megaman Star Force Pegasus. Prawdopodobnie najgorsze RPG w jakie grałem (a nie grałem dużo w erpegi więc nie zrozumcie mnie źle )
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l Cudowny Professor Layton and the Curious Village, dla mnie dycha, kapitalna gra.
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Cudowny Professor Layton and the Curious Village, dla mnie dycha, kapitalna gra. Dokładnie Cudowna gra, nie bez kozery zarówno w PE jak i N+ napisano, że dla tego tytułu warto kupić NDS'a Wspaniały klimat, kapitalne zagadki, przyjemna grafika i ta muzyka... (akordeon rlz!). PS Pamiętajcie: "Every puzzle has an answer" :potter: PS2 grę wyrwałem za ~12zł a bawię się lepiej niż przy GoW ]|[ Edytowane 4 kwietnia 201015 l przez stoodio
Opublikowano 12 czerwca 201014 l Might and Magic:Clash of Heroes. Nie wiem specjalnie co ta gra ma wspolnego z Might and Magic ani dlaczego grafika jest w stylu anime, ale gra sama w sobie sie broni. Lubie pomyslowe polaczenia roznych gatunkow jak Puzzle Quest albo Henry Hatsworth i ta gierka tez jest calkiem w pyte. Sonic Collection. Kolekcja gier super. Port niewiarygodnie chu,jowy. W jaki sposob Sonic ktory smigal na Genesis ma prawo zacinac na DSie. Jedyne gry z Soniciem ktore nie zasysaja i zwalili porta. Gram z pewna doza przyjemnosci ale problemy techniczne...ugh.
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Might and Magic:Clash of Heroes. Nie wiem specjalnie co ta gra ma wspolnego z Might and Magic ani dlaczego grafika jest w stylu anime, ale gra sama w sobie sie broni. Lubie pomyslowe polaczenia roznych gatunkow jak Puzzle Quest albo Henry Hatsworth i ta gierka tez jest calkiem w pyte. Tez obecnie gram w M&M CoH i na tę chwilę jest to jedna z najlepszych gier na DS'a w jakie ostatnio grałem - uwielbiam te gry, które włączamy na chwilkę przed snem i nawet się nie obejrzymy a mijają 3 godzinki Polecam Edytowane 26 czerwca 201014 l przez stoodio
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Właśnie skończyłem New Super Mario Bros,i teraz biorę się za zbieranie wszystkich monet i bonusów
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Ostatnio gram w Lego Harry Potter, Beat City, Contact oraz Guitar Hero - Modern Hits
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Próbuję dokończyć Shin Megami Tensei: Strange Journey ale ostatni dungeon jest tak przekombinowany, że idzie to strasznie ślamazarnie. Do tego zacząłem Super Robot Taisen W.
Opublikowano 3 lipca 201014 l Generalnie do tej pory od gier na DS'a trzymałem się z daleka, jednak nie mógłbym się nazwać fanem Kingdoma, gdybym sobie odpuścił choć jedną odsłonę. Tak więc ostro nawalam w 358/2 Days. Bardzo ostro.
Opublikowano 7 lipca 201014 l Dragon Quest Hand of the Heavenly Bride - staram się "złapać" jakiś rzadki okaz
Opublikowano 13 lipca 201014 l Firmowy wyjazd do Szwecji umila mi najnowsza część 'Taiko No Tatsujin' i zakupione w gamestopie Dementium II. Rozkopywanie grobów idealnie pasowało do wczorajszej ulewy i błyskawic. W walizeczce na gry mam też zestaw składający się z FE: Shadow Dragon, MegaMan Zero Collection i Infinite Space, ale raczej nie skorzystam po wczorajszej sesji z thrillerem Renegade Kid.
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Niedawno skończyłem kolejny tytuł, dla którego nabyłem tę konsolę a konkretnie Proffesor Layton and the Diabolical Box. Rzadko się to zdarza ale jednak: giera jak dla mnie lepsza od oryginału, cudo! Po za tym ostro męczę SNK vs Capcom Card Fighters DS. Kolekcjonowanie kart masakrycznie wciąga, wręcz uzależnia.
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Uwielbiam tę serię - przede mną mnóstwo godzin świetnej, przenośnej zabawy Na dniach dojdzie mi Ninjatown, kupiona za marne grosze Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez stoodio
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Ja obecnie sobie gram w Elite Beat Agents (próba na najwyższym poziomie wszystkiego na 300), Pokemony SS.