Opublikowano 3 września 200915 l Czy można gdzieś znaleźć listę shmupsów na DS-a? A już w ogóle by było genialnie, gdyby były jeszcze takie listy dla GBA, SNES-a i NES-a
Opublikowano 11 września 200915 l Inne pytanie: Testował ktoś z Was Personal Trainer: Walking (Walk with me)? Warte zakupu?
Opublikowano 12 września 200915 l Szukam jakiegoś programu do pisania i jakiegoś do rysowania, taki pictochat ale żebym mógł to zapisywać
Opublikowano 13 września 200915 l Szukam jakiegoś programu do pisania i jakiegoś do rysowania, taki pictochat ale żebym mógł to zapisywać colours czy cos takiego obczaj. Colors! Świetna sprawa z tą aplikacją, polecam Edytowane 13 września 200915 l przez stoodio
Opublikowano 15 września 200915 l A jeszcze mnie interersuje jakis eRPeG w stylu magia i miecz wiadomo rycerze, elfy, czarodzieje itp
Opublikowano 15 września 200915 l Orcs and Elves Na 1 rzut oka żadna rewelacja, ale na serio można się wciągnąć. Tylko trochę krótkie.
Opublikowano 25 października 200915 l polećcie jakieś erpegi najlepiej taktyczne co odpada world ends with you ff tactics ff3 knights in nightmare
Opublikowano 8 listopada 200915 l Mario & Luigi - Bowser's Inside Story - nie zawiedziesz się jak nie przeszkadza ci cukierkowa oprawa i elementy platformówkowe w jakże genialnym RPG Niestety taktyczne to to zbytnio nie jest
Opublikowano 1 grudnia 200915 l Szukam gry podobnej do Monster Rancher z czasow PSX,jest takie cos na NDS?A moze jest jakas czesc Ranchera na DS'a? Tylko bez pokemonow itd,bo to nie jest to czego szukam.
Opublikowano 31 marca 201015 l Inne pytanie: Testował ktoś z Was Personal Trainer: Walking (Walk with me)? Warte zakupu? Jeśli lubisz pokemony, to polecam ci kupić nowe pokemony z Pokewalkerem. Efekt jest taki sam. Inne pytanie: Testował ktoś z Was Personal Trainer: Walking (Walk with me)? Warte zakupu? Jeśli lubisz pokemony, to polecam ci kupić nowe pokemony z Pokewalkerem. Efekt jest taki sam.
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Mam za soba phoenix wright 1,2,3,wlasnie koncze apollo justice,potem bior esie za miles investigations. Dodatkowo skonczylem Hotel Dusk i...nie wiem co potem,najbardziej interesuja mnie wlasnie takie gierki jak PW i Hotel Dusk,jakie sa jeszcze godne polecenia pozycje z tego gatunku,z dobra fabula,wkrecajacymi postaciami i dawka humoru?
Opublikowano 15 kwietnia 201015 l Hmm zobacze obie,another code cos slyszalem ze podobno dobre. Dzieki
Opublikowano 14 czerwca 201014 l Grał ktoś w Rhapsody: A Musical Adventure i może się szerzej wypowiedzieć? Podobno klasyczny jRPG, w dodatku strasznie prosty, za to z niezłym humorem i zabawnymi bohaterami. Warte to uwagi osoby, która raczej jest dość dobrze obeznana w gatunku?
Opublikowano 25 czerwca 201014 l Czy jest jakiś menadżer piłkarski na DS? Coś jak Championship Manager
Opublikowano 25 czerwca 201014 l Jest Football Director DS oraz Football Academy. Recenzje kiepskie, ale nie tragiczne...
Opublikowano 25 czerwca 201014 l Dzięki za info. Faktycznie nie wyglądają najlepiej, sprawdzę jak na DSI wypadnie jakiś menadżer internetowy
Opublikowano 25 czerwca 201014 l Grał ktoś w Rhapsody: A Musical Adventure i może się szerzej wypowiedzieć? Podobno klasyczny jRPG, w dodatku strasznie prosty, za to z niezłym humorem i zabawnymi bohaterami. Warte to uwagi osoby, która raczej jest dość dobrze obeznana w gatunku? 100% konwersja z PSX-a, przy czym piosenki spiewane sa po japonsku z angielskimi napisami, natomiast wersja PSX miala angielskie piosenki z angielskimi napisami. Jest to smieszny, ale wylacznie po(pipi)kowaty eRPeG. Na maksa przeslodzone klimaty ksiezniczki szukajacej swojego ksiecia z bajki (tu masz probke infantylnosci: ), do tego gra jest do przejscia doslownie w jeden dzien. Praktycznie zero zagadek, wszystko proscizna. Przy czym zaznaczam: mimo wszystko gralo sie fajnie , ale na pewno nie za wiecej, niz 50 zl - wiecej dawac nie warto.
Opublikowano 25 czerwca 201014 l 100% konwersja z PSX-a, przy czym piosenki spiewane sa po japonsku z angielskimi napisami, natomiast wersja PSX miala angielskie piosenki z angielskimi napisami.Jest to smieszny, ale wylacznie po(pipi)kowaty eRPeG. Na maksa przeslodzone klimaty ksiezniczki szukajacej swojego ksiecia z bajki (tu masz probke infantylnosci: ), do tego gra jest do przejscia doslownie w jeden dzien. Praktycznie zero zagadek, wszystko proscizna. Przy czym zaznaczam: mimo wszystko gralo sie fajnie , ale na pewno nie za wiecej, niz 50 zl - wiecej dawac nie warto.Dzięki. W Empiku mają za 29zł, ale nawet za taką cenę się wahałem. Mimo wszystko sobie odpuszczę, bo RPGów do przejścia jest sporo innych ciekawszych, a skoro Rhapsody to gra na jeden raz to raczej nie ma sensu zawracać sobie głowy, nawet pomimo humoru.
Opublikowano 3 lipca 201014 l Jako, że w temacie gier na dwuekranową konsolkę Nintendo jestem cholernie zielony (dopiero zaczynam przygodę z DS'em), to prosiłbym o szybkie przedstawienie kilku najbardziej wartych uwagi tytułów na początek. Na tapecie mam na razie KH:358/2 Days oraz serię Ace Attorney.