Gość Beka Wnusiu Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Fakt tłumiki były by wypas szkoda że nadal misje wykonuje się na zasadzie idź tu zrób to n/p idę do typa i od razu wie że przyszedłem go zabić ;/ I jeszcze spie,rdala od ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza
(BaT) 1 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jestem już na etapie końcowym fabuły i wnioskuje że GTA IV to pierwszy "dorosły" tytuł z całej serii. To nie bajeczka typu San Andreas gdzie murzyn kradnie z tajnej strefy protoyp Jetpacka warty miliony dolarów ,przy okazji zabijając setki gliniarzy ,po czym wszystko uchodzi mu na sucho. Tutaj czuc klimat prawdziwej wschodnio-europejskiej gangsterki (zabójstwa na zlecenie , porwania , kradzie , napady na bank , wymuszenia itp.) Ciesze się że w tej częsci GTA zrezygnowali z broni typu miotacz ognia , minigun oraz z pojazdów typu czołg czy bombowiec w końcu takimi rzeczami posługuje się wojsko , a nie światek przestępczy. Wreście można się wczuc w rolę bezwzględnego bandziora a nie rambo który ma w kieszeni miniguna bazooke i miotacz ognia Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Hmm mi brakuje: -rowerów -samolotów -tłumików na bronie -tuningu fur -misji strażą/karetką/taksówką -wiosek -misji w której ktoś inny kieruje, a ty strzelasz -miniguna/miotacza płomieni -więcej ciuchów chyba tyle hmm a skad wiesz ze niema misji w ktorych ktos kieruje a ty strzelasz? przeszedles juz gierke? No chyba inaczej bym się nie wypowiadał ? Tłumik na snajperce to by było coś... Niesamowita jazda Głupie jest to, że jak strzelasz z 3 ulic dalej, z dachu jakiegoś wieżowca, to policja i tak cię goni... Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Dokładnie , tak jak wyżej zostało napisane . Klimat zwykłego bandziora póki co najbardziej urzeka , jestem dopiero na początku ale jak dla mnie gra roku Wszystko czego oczekiwałem to mam Ciężko oderwac sie od konsoli , do tego multi które równiez gniecie kulki . Czego chciec więcej Edytowane 3 Maja 2008 przez z2djtkose Cytuj Odnośnik do komentarza
Meser 12 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jak dla mnie brakuje klimatu znanego z poprzednich GTA takich jak czołg miotacz ognia itp. Najbardziej brakuje mi gangów znanych z SA, jednak IV nie jest rewolucyjna a tak być powinna. Owszem gram jest za(pipi)ista wciąga na maksa jest długa ma multi itp. ale na 10 nie zasługuje czemu?? Za dużo kroków w tym wzgledem poprzedniej części typu samoloty, silowia itp itd.. Wszystko to pewnie dojdzie w odpowiednich PŁATNYCH dodatków i R* zarobi podwójnie. Spadam grać dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Gra zasługuje tym bardziej na 10 właśnie dzięki temu że nie ma niektórych pierdół wymienionych wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 albo płatne dodatki albo nowe GTA na tym silniku.. mozna przypuszczac ze bedzie historia jak ta z gta3 (gta3->VC->SA). Bo gdyby dali wszytsko to co by poxniej robili ;P? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jestem już na etapie końcowym fabuły i wnioskuje że GTA IV to pierwszy "dorosły" tytuł z całej serii. To nie bajeczka typu San Andreas gdzie murzyn kradnie z tajnej strefy protoyp Jetpacka warty miliony dolarów ,przy okazji zabijając setki gliniarzy ,po czym wszystko uchodzi mu na sucho. Tutaj czuc klimat prawdziwej wschodnio-europejskiej gangsterki (zabójstwa na zlecenie , porwania , kradzie , napady na bank , wymuszenia itp.) Ciesze się że w tej częsci GTA zrezygnowali z broni typu miotacz ognia , minigun oraz z pojazdów typu czołg czy bombowiec w końcu takimi rzeczami posługuje się wojsko , a nie światek przestępczy. Wreście można się wczuc w rolę bezwzględnego bandziora a nie rambo który ma w kieszeni miniguna bazooke i miotacz ognia Dokładnie to samo chciałem napisać! Zgadzam się w zupełności! Mi wlasnie w 4 brakuje jajcarskiego klimatu jaki byl w poprzednich GTA, jak ktos wspomnial wczesniej gra sie troche cofnela tak do czasow GTA3 bo masa fajnych rzeczy ktore byly w VC/SA zostaly pominiete (kupowanie budynkow, samoloty, itd) Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Na pewno nowe GTA. Obstawiam Las Venturas - kto gra, ten wie dlaczego ;] Z GTA3 bylo podobnie - tam juz tez bylo wiadomo o Vice City. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiiboxstation 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 heh ten handjob....lol dziwię się że rockstar to zostawiło:D Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMODO 66 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 heh ten handjob....lol dziwię się że rockstar to zostawiło:D To sprobuj zamiast 20$ dac dziwce 50 albo 70;). To dopiero zacznie sie show:P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephirath 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mam GTA IV na PS3 60gb . Podczas wchodzenia wmape LC gra zwyczajnie zwisla i po miekkim resecie juz dograc save'a nie umie. why? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mi wlasnie w 4 brakuje jajcarskiego klimatu jaki byl w poprzednich GTA No co Ty.. Wszystkie rozmowy z Little Jacob'em czy innymi "nygas" to jakby się kabaret oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mi wlasnie w 4 brakuje jajcarskiego klimatu jaki byl w poprzednich GTA No co Ty.. Wszystkie rozmowy z Little Jacob'em czy innymi "nygas" to jakby się kabaret oglądało A zrozumiec kumpla LJ, Badmana to nie lada wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gasei 3 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Miał z was ktos taka sytuacje ze gra nie chciala sie wczytac. Zatrzymuje sie na napisie loading - no love lost. Jest tak zaraz po wlaczeniu konsoli. To chyba raczej wina gry bo wlozylem orange boxa i wczytuje sie normalnie. Musze wymienic gre ? Nie mam paragonu z empiku ; / Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Miał z was ktos taka sytuacje ze gra nie chciala sie wczytac. Zatrzymuje sie na napisie loading - no love lost. Jest tak zaraz po wlaczeniu konsoli. To chyba raczej wina gry bo wlozylem orange boxa i wczytuje sie normalnie. Musze wymienic gre ? Nie mam paragonu z empiku ; / Jaka konsola? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gasei 3 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 O, sorry - PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Odlacz internet i bedzie scigac. Kiedy ten patch.... Edytowane 3 Maja 2008 przez Afroman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gasei 3 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Odacz internet i bedzie scigac łot ? EDIT: Dobra juz kminie, dzięki. Swoja droga dziwna sprawa, nie zagram online ? Edytowane 3 Maja 2008 przez Gasei Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Tytułowy kawałek GTA IV w oryginale - "Kingring" - http://www.youtube.com/watch?v=zoFDnbaJL0A . Nie ma to jak ruski hiphop xD Jakby to leciało w radiu tak z rok temu to pomyślałbym co to za syf, a teraz po GTA IV, to jest genialne (Info od Blim'a aka Bear of War ) Cytuj Odnośnik do komentarza
neopb20 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jestem na środkowej wyspie i gra jest wciąż coraz lepsza. Szokuje mnie po prostu to, co ona oferuje. Na mapie pojawiły mi się heli tours, pojawiły się wyższej klasy kawiarnie/restauracje/sklepy. Nie wiadomo co najpierw robić - jest tego MNÓSTWO. Obecnie zdobywam kolejna laske w grze, ktora ma zupelnie inne wymagania. Szał - jedna jak zasuwasz na maxa ulicami Cie zjedzie i spada "powodzenie" , w przeciwienstwie do innej (nie podam imienia , zebyscie nie mieli spoilera) , ktora wrecz to kocha:D Okrzyki przy ucieczce przed policja w strugach deszczu w nocy na drugiej wyspie to taka poezja ze leb urywa . To najlepsza gra w jaka gralem - bezwzglednie. Druga wyspa to istne centrum miasta. Pelno samochodow, ludzi, wszedzie wysokie budynki ... cos niemozliwego ... PS. Cos czuje ze misje typu taksowka i jakies inne bajery to wlasnie planowane dodatki na XO . Chociaz...pozyjemy zobaczymy. PS2. Jeszcze multi nie odpalilem, czuje ze tez mnie posklada. Na razie bawie sie singlem. No totalna rewelacja... grafika w tej grze mnie zamurowala...wyscig uliczny w LC moglby spokojnie stworzyc gre wyscigowa... Przypomina sie Midtown Madness - nie, nie przypomina - to jest next genowe Midtown Madness . Zreszta, w tej grze jest pelno innych gier. Wiem, pisze bardzo nieskladnie, ale staram sie przekazac to, co ta gra oferuje. Osobiscie mnie poskladala. Albo te spotkania - na konkretna godzine, konkretnego dnia ... realizm, zycie, grafika, muzyka, klimat ... nie mam pytan. GTA4 to gra marzen . Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Zdobył ktoś z was achievement Under the Radar (przelecieć helikopterem pod wszystkimi mostami)? Ja z dwie godziny albo i lepiej z tym walczyłem i za cholerę nie mogę zrobić - został mi jeden most i nie wiem który, wydaje mi się, że sprawdzałem wszystkie, patrzałem dokładnie na mapie i widzę tylko 9: Hickey, Broker, Leaper's, Algonquin, East Borough x3, Northwood Heights i Dukes Bay. Jest jeszcze 10 most? Pomocy. Misja z napadem na bank - OMG! Delikatne przegięcie batona, ale misja baaardzo fajna, przeszedłem za 6-7 razem Raz co od(pipi)ałem... już byłem przy samym końcu (teren miałem wyczyszczony) i wpadłem pod pociąg! Żebyście widzieli moją minę... ale następnym razem miałem nauczkę i się udało chociaż też łatwo nie było, bo pierw nie mogłem znaleźć auta - było ich strasznie mało, a na dodatek jak do jakiegoś podbiegłem to odjeżdżało, w końcu dorwałem jakąś furę, ale co lepsze... zabłądziłem! GPS coś mi źle pokazywał i zamiast na most wjechałem pod niego, już mi nerwy zaczęły puszczać, ale na szczęście po jakimś czasie zgubiłem gliny i jechałem spokojnie do finishu, zamartwiając się tym, żebym tylko jakiegoś głupiego wypadku nie spowodował i nie pozabijał nas oraz żeby konsola się nie zawiesiła W grze są autobusy, pełno stoi ich na poboczach w drugim mieście, ale ani razu nie widziałem, żeby jeździły i rozwoziły ludzi... ;/ A zdaje się, że twórcy chwalili się, że będzie taka możliwość oraz, że będziemy mogli też podróżować autobusem jako pasażer. Odkryłem jeszcze, że można podróżować tymi kolejkami górskimi, które są umieszczone z boku jednego z mostów Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMODO 66 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 A ja mm takie pytanie do tych ktorzy sa dalej niz ja. Jestem niedlugo po spaleniu calego dobytku Romana i wszystko pieknie, gra jest wyczesana i rozbudowana, ale... misje zwykle sa cienkie:/. Jak dotad mialem same typu "jedz i zabij", "gon i zabij", "zabij i uciekaj". Bez przesady, ale spodziewalem sie czegos wiecej niz walkowanych w serii po 1000 razy zadan. Ja nie mam nic przeciw temu, ale niech czasami zdarzy sie cos ciekawego. To juz VCS mialo ciekawsze zadania. Czy dalej jest tak samo czy jest troche wiecej pompy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 A ja mm takie pytanie do tych ktorzy sa dalej niz ja. Jestem niedlugo po spaleniu calego dobytku Romana i wszystko pieknie, gra jest wyczesana i rozbudowana, ale... misje zwykle sa cienkie:/. Jak dotad mialem same typu "jedz i zabij", "gon i zabij", "zabij i uciekaj". Bez przesady, ale spodziewalem sie czegos wiecej niz walkowanych w serii po 1000 razy zadan. Ja nie mam nic przeciw temu, ale niech czasami zdarzy sie cos ciekawego. To juz VCS mialo ciekawsze zadania. Czy dalej jest tak samo czy jest troche wiecej pompy? No te pierwsze sa latwe ze szkoda slow. Pozniej sie rozkrecaja. Wiekszosc misji jest typu: jedz, zabij i zadzwon ze juz zabiles ;p Ale sa i kwiatki w postaci ( jesli nie chcesz psuc sobie misji, nie czytaj): - musisz zlokalizowac dupe, ktora masz porwac a wiesz tylko, ze ma rozowe auto ktore chce sprzedac. Wbijasz do neta, szukasz jej ogloszenia, jest tam jej nr. dzwonisz i sie umawiasz a jazde probna, podczas ktorej najzwyczajniej j a porywasz ( opcja, w ktorej owa dupa wyrywa ci kierownice podczas jazdy - wypas! Przez pol trasy jechalem wolno, zeby w cos nie j***ac, albo nie spasc z mostu ) albo - eskortowanie geja podczas joggingu w parku... Pozatym dla ostanich misji, jak i kilku w polowie gry ( chocby rabowanie banku i s(pipi)ka przez metro ) warto grac Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Nie sledzilem tematu wiec prosze nie miec do mnie pretensji =P Dzis zauwazylem ze GTA 4 chodzi przepieknie na zwyklych telewizorach SD ... Juz olac to, ze na SD W OGOLE nie widac ani jednego migoczacego zabka - ta gra autentycznie chodzi O WIELE PLYNNIEJ (ani jednego zwolnienia nawet przy najwiekszej zadymie O_o) w standardowej rozdzielczosci, jak czlowiek patrzy na cos takiego to ma ochote wyebac LCD przez okno ;] PS. Tylko teraz czekac na obroncow HD i sluchac ich pierdzielenia mimo, ze nie maja pojecia jak to chodzi w SD ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi