Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Orzech, co ty majac siore w kanadzie jeszcze robisz w pl?

nie mam dobrych relacji z siostrą.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 449,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

mówi wziąść zamiast wziąć

Opublikowano

w ogóle jak można jeść sztuczny miód wtf

spoko, nie każdego jara rzyg pszczoły

Opublikowano

no ale to jest miód - od pszczoły? a jajko co? mleko też z tabletek? no prosze was jak mozna wolec cos sztucznego od naturalnego

Opublikowano

no nie do końca, bo dildo używa się z braku partnera, milosci, czasu, brzydoty tudzież innych złożonych powodów itd a sztuczny miód sie je jak sie jest poj,ebanym

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Chrupkie pieczywo żytnie + metka bawarska, omatko jakie dobre :fsg: Cos jak te chrupki bekonowe tyle, ze tysiąc razy zdrowsze. Musze spróbować jeszcze z masłem orzechowym i tatarem :obama:

Opublikowano

No z tym tysiąc razy to bym się nie rozpędzał.

Opublikowano

Ostatnio sporo chińskiego żarcia. Od ośmiornic po inne dziwnie wyglądające jadło. Ale w chooj dobre.

Opublikowano

Chrupkie pieczywo żytnie + metka bawarska, omatko jakie dobre :fsg: Cos jak te chrupki bekonowe tyle, ze tysiąc razy zdrowsze. Musze spróbować jeszcze z masłem orzechowym i tatarem :obama:

wafle ryżowe z masłem orzechowym :wub:

Opublikowano

Ja też włąśnie ostatnio ta zacząłem jeść masło orzechowe. Praktycznie nie m dla mnie poranka bez takiego posiłku.

Opublikowano

Ja sie przejadłem masłem orzechowym, kupiłem taki wielki słoiki masła bez dodatku oleju palmowego z samych orzechów jest zupełnie inne niż te syfne felixy, ale mam dość po takim słoiku. Generalnie polecam kanapkę z serem zółtym pod spodem masło orzechowe posmarowane dżemem. Jezu jakie to jest dobre.

Opublikowano

ja myślałem że nie mam czegoś takiego jak "coś sie przejadło" ale jak od 3 miechów wcinam makaron brązowy z warzywami to juz mam dosyć ;/ tak samo serki wiejskie.

Opublikowano

Ja sie przejadłem masłem orzechowym, kupiłem taki wielki słoiki masła bez dodatku oleju palmowego z samych orzechów jest zupełnie inne niż te syfne felixy, ale mam dość po takim słoiku. Generalnie polecam kanapkę z serem zółtym pod spodem masło orzechowe posmarowane dżemem. Jezu jakie to jest dobre.

Z "serem żółtym" czy serem żółtym?

Opublikowano

ja myślałem że nie mam czegoś takiego jak "coś sie przejadło" ale jak od 3 miechów wcinam makaron brązowy z warzywami to juz mam dosyć ;/ tak samo serki wiejskie.

Ty dietujesz chyba, nie? ;d a ryż, kasza jęczmienna.. ??

Opublikowano

Z "serem żółtym" czy serem żółtym?

No i po co takie głupie pytanie :teehee: przecież napisałem do "was" czyli chodziło mi o ser zółty. 

Opublikowano

Słyszałem gawędy o tym, że niektórzy  go jedzą na słodko, ale nie wierzyłem... No kwestia gustu, ale ja bym się nie rzucił ;) Zawsze dopierdzielę cebuli, masę pieprzu i ze świeżą bagietą ze masłem można wciągać ;P

Opublikowano

rzodkiewka i szczypiorek i szło wciągnąć