Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam młynka, szkoda mi na to czasu i brudzenia całej kuchni. No i mało który rzeźnik sprzedaje mięso tego gatunku.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 445,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Pyszny żółciutki, tłuściutki i mocno pieprzny rosołek, z wspaniałym makaronem :banderas: Jak dobrze być Polakiem!

Chyba raczej dobrze, ze mama jest polka. I nie z tylko ze.

Opublikowano

A ja właśnie zjadłem prawdziwego, polskiego burgera, tj. podgrzałem bułkę, podgrzałem kotleta mielonego, włożyłem kotleta do bułki i zjadłem. Był dobry, ale to jeszcze nie jest szczyt moich umiejętności kulinarnych!

Opublikowano

Naczytałem się o batacie jaki to jest superfood, więc poleciałem do sklepu by dziś go sobie przyrządzić na obiad, zrobiłem z tego frytki, wrzuciłem do piekarnika i... o kurde jakie to jest wyśmienite :banderas: usmażyłem jeszcze do tego filet z łososia i goty obiad wyszedł.

Opublikowano

Wiekszosc marudzi, ze batat za slodki.

Opublikowano

Właśnie najlepsze są frytki, albo puree doprawione ostrą musztardą. Chociaż z takich fit i elo to bardziej lubię frytki z pietruszki na ostro.

Opublikowano

A z topinamburu nie beda jeszcze bardziej fit niz z pietruchy?

Opublikowano

Topinambur na inną strukturę, nie wyjdą dobre frytki, bo on po pieczeniu mięknie za bardzo.

Opublikowano

Ja tego nawet w sklepach nie widzę za bardzo, ale chętnie bym spróbował.

Opublikowano

Pizza na cienkim cieście z pikantnym salami, cebulą, mozarellą i gorgonzolą, od jakiegoś czasu moja ulubiona kompozycja.

Opublikowano

Cebulak jak telefon wyjął zeby zdjęcie zrobić xD

Opublikowano

Ciekawe, co za aplikację tam mają. Przydałoby się tak w domu wciskać guzik i żeby sok leciał...

Opublikowano

Appka pewnie banalna. iPad robi za dotykowy sterownik jak w ekspresie do kawy :dunno:

Ale wydaje się pro i wyższa klasa średnia się zachwyca technologio xd

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Na pewno takie przeżycie mu zasnąć dzisiaj nie da

Opublikowano

Ale się najadłem pizzy przez ostatnie dwa dni, starczy chyba do maja. Pizza z kukurydzą najlepsza <3.

Opublikowano

A jutro dzień pizzy to jak to tak, nie ma, że boli.